HÄÄMATKA DONE!

Thursday 17. August 2017 / by nadjastrange

Kotona ollaan! Saavuttiin yli kahden viikon häämatkalta myöhään toissayönä, ja vaikka kuinka väsytti niin me valvottiin kissoja tuijotellen. Siis kuka olis voinu uskoa että häämatkalla iskee ihan tajuton ikävä kissoja??! :D No niin meille kävi. Nähtiin kumpikin unta siitä että Sara nukkui meidän kanssa sängyssä ja kun aamulla herättiin, oltiinkin vain kahdestaan. Kissat on kyllä niin tärkeä osa meidän perhettä.

Häämatka oli ihan täydellinen kissaikävästä huolimatta. Me uitiin, veneiltiin, syötiin ja pussailtiin ihan hulluna, ja käteen on reissusta jäänyt 551 kuvaa kamerassa (jota kannettiin mukana vain parina päivänä) sekä kasa ihania muistoja. Tuntuu etten tällä hetkellä kykene tiivistämään sitä vaaleanpunaista pumpulihöttöä mun aivoista tekstiksi.

Oon vaan niin rakastunut ja onnellinen!!

Vaikka tuntuukin haikealta että häämatka on nyt takanapäin ja paluu arkeen koittaa maanantaina kun loma loppuu, niin on ihana olla kotona ja nauttia ihan tavallisesta arjesta aviomiehen kanssa. Tässä on loppuviikolle vielä vaikka mitä hommaa, kun täytyy opetella elämään uuden sukunimen kanssa ja tehdä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin ilmoitukset sukunimenvaihdoksesta. Ja uusi passikin olisi kiva. Mutta nyt mä jatkan matkalaukun purkamista, palataan asiaan hää- sekä häämatkapostausten parissa kunhan mun aivot on topinunu tästä lomailusta :D

Sillä aikaa häämatkakuvia voi fiilistellä mun Instagramissa @nadjastrange.


4 Responses to “HÄÄMATKA DONE!”

  1. Liina says:

    Eiköhän tuo ole ihan normaalia että tulee ikävä perheenjäseniään jos ei näe niitä 2 viikkoon?? Mikä siinä mukamas niin outoo on? :D

  2. Milla says:

    Onnea!Kuva sormuksesta…??? :))

Kommentoi