totaalisen turvassa

Wednesday 02. November 2016 / by nadjastrange

 

Oon mukana F-Securen kampanjassa, jonka tiimoilta pääsin testaamaan F-Secure Totalia. Mun on ihan alkuun myönnettävä, että mulla on ollu tietoturva-asiat aika retuperällä. Jotenkin oon aina kuvitellut, että riittää etten käy millään oudoilla sivustoilla joista saattaisi tulla koneelle viruksia. Asia ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen, vaan ihan kaikkialla surffatessa tarvitsee olla tietoturva-asiat kunnossa.

Mä shoppailen paljon netissä, ja mitä pidempään olen sitä tehnyt, niin sitä helpommin uskallan tilata pienemmistä nettikaupoista. Vaikka itse kauppa vaikuttaisikin turvalliselta, niin heillä asiakkaan tietojen suojaus ei välttämättä ole yhtä hyvä kuin isommilla nettikaupoilla. Eniten tietoturva-asioissa mua pelottaakin juuri se, että mun korttitiedot varastetaan. Tästä aiheesta on kuultu vaikka minkälaisia kauhutarinoita, enkä todellakaan aio ottaa sitä riskiä että mulle kävisi näin. Sen takia tämä F-Secure Total on erittäin tervetullut lisä meidän talouteen.

F-Secure Total sisältää F-Secure Freedomen ja Safen. Freedome suojaa tietosi ja surffaat anonyymisti. Sen avulla pystyy kiertämään myös maarajoitukset, joten suoratoistopalveluista saa enemmän irti. F-Secure Safe puolestaan torjuu viruksia. Total-paketin ansiosta laitteet sekä omat tiedot pysyvät viruksilta ja hakkereilta turvassa.

Vaikka monelle tietokoneen tietoturva voikin olla tuttu juttu, niin puhelimen suojasta ei olla kuultukaan. Ainakaan mulla ei ollut tullut mieleenkään, että puhelimella on ihan yhtä suuret tietoturvariskit kuin tietokoneellakin. Monihan käyttää nykyään puhelintaan lähes kaikkiin samoihin asioihin kuin tietokonettakin. Ainakin itse käyn verkkopankissa ja nettishoppailen puhelimellani ihan yhtä aktiivisesti kuin tietokoneellakin. F-Secure Total sisältää siis turvan myös puhelimeen. Nettiselailun ja tietojen turvaamisen lisäksi myös puhelimen paikantaminen onnistuu tämän avulla.

Jos F-Secure Totalin testaaminen kiinnostaa, niin täältä sen saa kuukaudeksi käyttöönsä veloituksetta.

ARVONTA: Haluaisitko surffailla netissä yksityisesti ja turvallisesti?

Vastaa tämän postauksen kommenttiboksiin, palkintona on F-Securen täydellinen tietoturva ja suoja yksityisyydelle. Arvonnan voittaja saa F-Secure Totalin vuodeksi käyttöönsä viidelle laitteelle (arvo 99,99 €). Arvonta päättyy keskiviikkona 9.11. klo 23.00. Säännöt löytyvät täältä.

Yhteistyössä F-Secure


34 Responses to “totaalisen turvassa”

 1. Joliel says:

  Kyllähän tuo tulisi tarpeeseen! Sain juuri hankittua uuden koneen itselleni, ja tällä hetkellä koekäytössä on joku ilmainen virustentorjuntaohjelma, joka ei oikein vakuuta..

 2. Henna says:

  Tulisi tarpeeseen :)

 3. Elina says:

  Tulis kyllä tarpeeseen! :) saisi samalla koko perheelle tietoturvan

 4. Essi says:

  Uudelle koneelle tarvisin juuri tuollaisen!

 5. Jorkki says:

  Haluaisin! Tämä kyllä kelpaisi ja tulisi tarpeeseen.

 6. Mira says:

  Kyllä kelpais! Iteki ehkä vähän liian holtiton..

 7. annie says:

  Mä hankin just uuden läppärin ja oon paljon pähkäilly näitä tietoturva-asioita, tulis todellaki tarpeeseen tollanen kunnon suoja!

 8. Jasmiina Hoo says:

  Olishan tollanen hyvä olla :)

 9. Helinä says:

  Oooh, kelpaisi!

 10. Annie Mink says:

  Kyllä tulisi tarpeeseen! Jotkut virusturvat on käytössä, mutta toi olisi ainakin kokonaisvaltainen suoja :D

 11. Riikka says:

  Tää tulis niin oikeeseen osotteeseen! Just uutta konetta hommaamassa kun vanha jumittaa kun on niin täynnä viiruksia..

 12. petra says:

  Toi olis kyllä hyvä!

 13. Eveliina says:

  Todellakin tulisi tarpeeseen!

 14. anna s. says:

  Oi, kyllä haluaisin!

 15. hilkka says:

  kyllä kiitos!

 16. Carita says:

  Tulisi tarpeeseen!

 17. Terhi K says:

  Tulisi kyllä ehdottomasti tarpeeseen. :)

 18. FT says:

  Ehdottomasti!

 19. Emilia says:

  No kyllä haluaisin! On tullut laiminlyötyä tietoturvajuttuja ihan liian pitkään. :(

 20. Anniina says:

  Tuo olisi varmaan jokaiselle hyvä. Harvemmin noita turvallisuuteen liittyviä asioita tulee pohdittua, kun kaikki on tehty niin helpoksi, että ikävät “sivuseikat” eivät käy edes mielessä :D

 21. Amandariini says:

  Sama vika täälläkin, ei noita asioita tule vaan tule ajatelleeksi. En tiennytkään tuosta puhelimen tietoturvapalvelusta. Tulisi kyllä ehdottomasti siis tarpeeseen tämä paketti!

 22. Marjo says:

  Tulisi kyllä tarpeeseen, kun ei hirveästi tule ajateltua tietoturvaa.

 23. Mari says:

  Todellakin tulisi tarpeeseen!! Macin käyttäjänä sitä ei aina muista, että kehitys menee eteenpäin myös virus-puolella, eikä mac ole enää samalla tavalla turvallinen kuin ennen.

 24. Tottakai haluaisin! Itsellä kanssa pahimpana pelkona just noi korttitietojen anastukset, ihminen on kovin turvaton jos tili tyhjentyy

 25. Myy says:

  Tulisi ehdottomasti tarpeeseen!

 26. ansu says:

  no todellakin! alkaa pikkuhiljaa huolettamaan, pitäisikö näille kaikille i-laitteillekin alkaa katselemaan jotain suojausta…

 27. Sanna says:

  Tulis todellakin tarpeeseen! T. Ahkera nettisurffailija

 28. Heli says:

  Tuo palkinto olis kyllä tervetullut meidän huusholliin! Kone uhkailee, että nykyinen virustorjunta on vanhenemassa, joten tuskin tarvitsee sen erityisemmin perustella kiinnostustani :)

 29. Nede says:

  ihan mahtava arvonta! ehdottomasti mukana!

 30. Emma says:

  Kyllä tulis tarpeeseen kans tähän talouteen :D

 31. Elina says:

  Kyllä! F-Securen Freedome oli testissä kesällä ja palveli hyvin omia tarkoituksia. Tähän asti on porskuteltu ilmaisilla torjuntaohjelmilla, joten olisi kiva saada vuodeksi vähän kattavampaa turvaa.

 32. tid says:

  Tietoturva-asiat on sen verran rempallaan omalla kohdalla, että tämä tulisi todellakin tarpeeseen!

 33. Tanja says:

  Kyllä haluaisin. Mulla on nyt joku F-securen proof period menossa, loppuu pian. :(

 34. Ida says:

  Yiss plz! Freedome oli juuri testissä, ja kiinnostuin kyl. ^^

Kommentoi