PRE-POLTTARIT TALLINNASSA

Sunday 30. October 2016 / by nadjastrange
Miila pyysi noin kuukausi sitten ottamaan töistä päivän vapaata, jotta voidaan tehdä jotain kivaa yhdessä. Mulla ei ollu mitään hajua siitä mitä tää Miilan suunnittelema kiva juttu oli, joten jännitti ihan hirveesti. Oon sellanen ihminen jolla on pakko olla ohjat käsissä, ja oli tosi vaikeeta olla oikeesti tietämättä viikonlopusta yhtään mitään. Vasta juuri ennen reissua selvisi että oltiin lähdössä Tallinnaan! Matka toteutettiin jo tasan kaksi viikkoa sitten, mutta vasta nyt tuntuu että mun kroppa alkaa palautumaan reissusta haha.


Miila on siis mun kaaso, ja oltiin puhuttu muutama kuukausi sitten että olis kiva tehdä minireissu Tallinnaan. Suunnitteilla oli sillon käydä muutama kangas- ja asustekauppa läpi häiden merkeissä. Luulin että lykätään reissua, mutta eihän se näköjään ollut Miilalta unohtunut! Nää oli kuulemma mun pre-polttarit, jotka oli tosi ihana viettää kahdestaan. Hääkrääsäkaupoissa ei kyllä tullu käytyä eikä haittaa yhtään, sillä reissu ei olis voinu olla yhtään parempi. Me nimittäin syötiin, juotiin ja naurettiin ittemme kipeiksi.Yövyttiin 30-kerroksisen överihienon Swissotel Tallinn -hotellin 18. kerroksessa, en ollukaan tainnu ennen olla viiden tähden hotellissa. Siellä oli uima-allasosasto jossa oli myös saunatilat. Me käytiin siellä kahtena päivänä hikoilemassa ja polskimassa, jälkimmäisenä päivänä päätettiin jatkaa vedessä lillumista myös meiän oman huoneen kylvyssä.

Oltiin aamulla soiteltu muutama paikka läpi kauneushoitojen toivossa, mutta kaikki paikat oli jo täyteen buukattu. Se ei meitä haitannu, vaan päädyttiin “tein itse ja säästin” -tyyppiseen ratkasuun. Tämä siis sisälsi Lushin Intergalactic-nimisen kylpykuulan, Beastie Boysin samannimisen kappaleen Spotifysta repeatilla, kasvonaamiot, viiniä ja kahdestaan kylpemisen bikinit päällä :D

Niin randomia ja samalla niin hauskaa! Pahoittelut muuten noista muutamasta puhelinkuvasta – kameraa en tajunnut raahata ihan kaikkialle mukaan.Reissun parhaita juttuja olivat:

 • Clayhillsin punajuurikeitto ja kultakalamaljan kokoinen Gin&Tonic.
 • Lekker-niminen hipster-yökerho jossa soi mm. Skeptaa ja Desiigneriä. Oltiin aluksi matkalla toiseen yökerhoon, eksyttiin ja kysyttiin joiltain paikallisilta neuvoa perille. Pojat nauroivat meille ja totesivat että se on hirveä pintaliitomesta johon me ei missään nimessä haluta ja neuvoivat meidät Lekkeriin. En oo pitkään aikaan tanssinu niin paljon!!
 • Miila. Siitä tietää että hengaa oikean ihmisen kanssa kun pelkkä Miilan ajatteleminen saa hymyilyttämään.
 •  Hotellikylpy. Mä tarvitsen oman kypyammeen yhyy!
 • Depeche Mode -baari. Tää on paikallisten mielestä hirveä turistimesta, mutta me kyllä viihdyttiin. Ja niin taisivat muutkin, sillä viereisessä pöydässä joku brittinainen huusi että “this feels like home” :D
 •  Vaatekauppojen kiertely, vaikkei Bershkoista, River Islandeista ja kumppaneista lopulta löytynytkään mitään. Mun ainoa ostos oli tämän postauksen H&M hattu.
 • Hotellin ylimmän kerroksen baarissa nautitut drinkit. En ollukaan ennen maistanu kiivimargaritaa. OMG miten hyvää!

Oli oikeesti maailman ihanin reissu!


8 Responses to “PRE-POLTTARIT TALLINNASSA”

 1. Jenni R says:

  Jee vähän huippua, löysin sun blogin “uudestaan” tuolta Facebookin hääryhmästä! Oon lukenut sun blogia joskus moooooonta vuotta sitten, mutta nyt löysin tänne takaisin! :) Vähän muuten kiva idea tollaset pre-polttarit ;)

 2. darling says:

  Ihana hyvänmielen postaus! :)

 3. Tuikku says:

  Ihana postaus ja mukava lukea et oli onnistunut ja rentouttava reissu! Mikä toi intialainen ravintola on? Näyttää tosi kivalta paikalta. :)

 4. Asikaine says:

  Vähänkö tyyppi hehkuu! :) Määki haluun Tallinnaan asap!

  Törmäillään morsmaikku!

Kommentoi