mustavalkoinen minni hiiri

Wednesday 26. October 2016 / by nadjastrange


Tällä viikolla me helsinkiläisetkin päästiin “nauttimaan” talven ensimmäisestä räntäsateesta. Ja tällä kertaa se ei mua ees hirveesti haitannu. Mulla on ihania ja lämpimiä vaatteita talven varalle, ja tässäkin postauksessa näkyy kaksi mun hieman uudempaa asustetta jotka pitävät mut kuivana ja lämpimänä räntäsateessakin.

Villakankainen tupsuhattu löytyi toissaviikolla Tallinnan Hennesistä ja valkoiset kiiltonahkaiset Martensit ovat puolestaan löytö Facebook-kirpparilta, yllätys yllätys. Mä haaveilin noista kengistä jo muutama vuosi sitten, ja nyt sain ne vihdoin jalkaani. En oo ihan varma siitä että miellyttääkö noi sittenkään loppupeleissä mun silmää, mutta silti joku noissa viehättää. Ja noi sopii mun mielestä kivasti yhteen ton takin kanssa.

Mulla on näiden valkoisten myötä jo kuudet Dr. Martensin kengät, joista perusmustia tulee luonnollisesti käytettyä eniten. Noissa kiiltonahkasissa on tosin se hyvä puoli, ettei tarvitse stressata sukkien kastumisesta ja/tai nahan pilalle menemisestä. Eli ehkä nää vois olla mun loskakelien kengät sillon kun ei viiti kävellä vaaleanpunaisissa Hai-kumppareissa.


Hattu H&M
Takki Monki
Kaulakoru H&M
Mekko Gina Tricot
Kengät Dr. Martens (2nd hand)


7 Responses to “mustavalkoinen minni hiiri”

 1. Sofia says:

  Hei vitsit noi popot ovat kyllä tyylikkäät! Mä olen ikuisuuden tsiigaillut noista niitä lyhytvartisia versioita, mutta mulla on ennestään jo niin isot räpylät, että mä varmaan kompastelisin omiin jalkoihini :D Muutenkin niin pirteä kokonaisuus tupsuttimien kera :)

  • nadjastrange says:

   Jee kiitos! Ja mä kyllä suosittelen että käyt jossain sovittelemassa niitä kenkiä. Eihän sitä tiiä vaikka oliskin tosi hyvät jalassa etkä kompastelis ;)

 2. Jer says:

  Siis noi kengät kyllä tuo mageen lisän muuten harmaaseen/mustaan asuun, ihan parhaat! Ja siis toi takki, ah, isot villakangastakit on kyllä tän vuodenajan myötä niin tervetulleita taas käyttöön :D

  http://jereviinikainen.fi

 3. hanna says:

  Hitsi toi hattu on niin söpö! Ja tää takki on ihan rakkautta, oon itte ettiny tälle talvelle vähän samanlaista muttei mistään oo vielä sitä täydellistä tullut vastaan!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 4. Sanna says:

  Oooi toi Monkin takki on kyllä niiiiiiin hieno ja superkivan värinen huulipuna :) kiva tyyli :)

Kommentoi