my christmas wish list

Sunday 29. November 2015 / by nadjastrange

Mä oon ehkä vähän liiankin tunnollinen työntekijä. Vietin viime viikonlopun 38,4 asteen kuumeessa, joka tietysti laski niin että pääsin tekemään superkiireisen työviikon vaikka kaktus, siiliperhe ja joku ydinlaskeuma olivat kaikki ilmestyneet mun kurkkuun asumaan. No lauantaiaamuna näytti flunssa taas palailevan täysillä, ja tämän viikonlopun salisuunnitelmat vaihtuivat sohvalla makaamiseen ison teekupin ja kahden viltin kanssa.

Mulla on kaksi huonoa tapaa kipeänä; herkuttelu ja nettishoppailu. Nyt päädyin tekemään jälkimmäistä ja tilasin ensimmäiset joululahjat jipii!! Nyt on puolet joululahjoista jo hankittu, ja samalla tehty suunnitelma siitä mitä ostan niille joille en tilannut lahjoja netistä. Samalla jäin kuitenkin miettimään, että mitäköhän ihmettä mä itse haluaisin joululahjaksi. Vaikka lahjojen antaminen onkin aivan ihanaa, niin eihän se niiden saaminenkaan ihan hirveetä ole. Ja sen takia inspiroiduinkin väsäilemään kollaasia siitä mitä lahjapaniikkia potevat läheiset voisivat mulle hankkia.

Fujifilm Instax Mini -kamera. Ja tietty sitä filmiä että saa heti joulumuistot taltioitua polaroidkuviin. Kameran ei oo pakko olla vaaleanpunainen vaikka siitä tuleekin plussaa :D

Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha-sarjaa. Multa löytyy vasta sarjan teepannu sekä yksi kulho, joten esimerkiksi teepannuun sopivat mukit ja lautaset ovat erittäin tervetulleita meidän astiakaappiin. Mä käyn tosi usein kuolaamassa tätä sarjaa niin nettikaupoissa kun Marimekon myymälöissäkin, ja vielä jonain päivänä haluaisin samalla printillä varustetusta kankaasta tehdyt verhot meidän keittiöön..

Lifefactoryn juomapullo. Mulla on tällä hetkellä käytössä Siggin metallinen yksilö jonka avulla oon oppinu juomaan paljon vettä työpäivän aikana. Oon kuitenkin saanu itteni vakuutettua siitä, että toi (hienompi) lasinen juomapullo olis varmasti myös terveellisempi vaihtoehto :D

Musta Acnen Canada Scarf. Mulla on tällä hetkellä käytössä suunnilleen saman kokoinen, kirppikseltä yhdellä eurolla ostettu musta huivi joka keinokuitunsa ansiosta nukkaantuu. Acnen huivi on 100% villaa ja muutenkin varmasti laadukas. Tää pitäisi mut ihan varmasti lämpimänä!

Iittalan Essence -valkoviinilaseja. Näitä oon halunnu jo ikuisuuden, mutta en oo vieläkään saanu hankittua. Meillä on tosi paljon Iittalan astioita joihin uudet viinilasit sopisivat täydellisesti.

Jotain itsetehtyä. Olivat ne sitten villasukat tai itse leivotut piparit, ystävän/perheenjäsenen tekemään lahjaan on käytetty aikaa, ajatusta ja rakkautta. ♥

+ Tatskalahjakortti/raha tatuointeihin kelpaa aina. Vink vink joulupukki!


4 Responses to “my christmas wish list”

 1. unicorn says:

  Mä sain just tollasen vesipullon viime jouluna ja se vuotaa laukkuun niin paljon että korkin laittaminen paikalleen tuntuu turhalta :D En voi suositella…

 2. Jere says:

  Toi kamera olis kyllä ihana! Ja ite oon kanssa tota kyseistä kaulahuivii miettynny jo vaikka kuinka ja kauan ja jotenkin vähän mietyttää kun jotkut sanoo että kun se kuitenkin villaa on niin nukkaantuisi nopeasti ja paljon :/ Mutta veikkaan että kokonsa ja mallinsa puolesta varmaan kyllä meikäläisenkin kaappiin vielä eksyy!

  http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

 3. ida says:

  Mulla on tollanen lifefactoryn pullo ja voin kyllä suositella! Mulla on siihen sellanen kierrekansi, ja se ei vuoda lainkaan. Kuulin just noista pillikorkeista ja tosta kuvassa olevasta korkista et ne vuotais (kuten joku tossa yllä sanoikin) mut tota kierrekorkkia kehuttiin ja se on kyllä ollu täys kymppi :)

  Ihana lista muutenkin! Mä haaveilen just tosta oiva/siirtolapuutarha teekannusta, oi.

Kommentoi