vagabond S/S 2016

Wednesday 11. November 2015 / by nadjastrange

Oon mukana Indiedaysin ja Vagabondin yhteistyökampanjassa. Vagabond on ollut mulle tuttu merkki jo 90-luvulta asti, joten meikäläinen hyppi kyllä riemusta kun sain kuulla pääseväni Vagabondin Suomen pääkonttorille hypistelemään ensi kevään ja kesän ihanuuksia jo nyt. Tarkoituksena oli siis valita kengät ja laukku kuvauksia varten. Pari viikkoa sitten vietetyssä Blogger’s Inspiration Day’ssa oli nimittäin Vagabondin kuvausseinä jonka eteen pääsi poseeraamaan suosikkiasusteidensa kanssa ja samalla tuli ammattivalokuvaajan ikuistamaksi. Mulla ei ollu yhtään mielessä vielä toimistolle astuessani, että minkälaista tyyliä lähden hakemaan, ja asu muodostui ihan lennosta.Ooooh mä tarvitsen nämä mustat möhkälekengät kevääksi!
Kirjottelinkin jo joskus alkusyksystä siitä, että tällä hetkellä 70- ja 90-luvut inspiroi mua. Vagabondin suunnittelijoilla on ollut selkeästi samat inspiraation lähteet, koska tulevan kevään mallisto on täynnä tolppakorkoja ja paksupohjaisia kenkiä. Mallisto on kuitenkin niin laaja, että joukkoon mahtuu myös hillitympään makuun sopivia kenkiä, kuten ylläolevan kuvan ihanat tennarit ruusukultaisilla yksityiskohdilla.Mä en ite oo vielä valmis tolppakoron ja käärmekuosin tuloon, mutta uskon vakaasti että näidenkin kanssa käy samalla lailla kuin muidenkin alkuun vieroksuttavien muotijuttujen kanssa. Eli ensin niitä nähdään ruotsalaisilla bloggaajilla täydellisesti stailattuina, sen jälkeen kengät rantautuvat suomalaisten bloggaajien käyttöön ja siitä sitten parin vuoden päästä mäkin oon aivopesty valmis käyttämään tolppakorkoisia käärmebuutseja ja voin sitten palata tähän blogipostaukseen ja naureskella sille kuinka muotitiedoton olinkaan. Mä niin nään tän tulevan! :D

Oon ennenkin kirjotellu siitä, että oon vaihtanut tekonahkaiset asusteeni aitonahkaisiin. Yksi himoitsemani asuste kuitenkin vielä puuttuu, nimittäin nahkareppu. Tuntui että kaupat pursuavat vain tekonahkaisia reppuja, joten olin super innoissani bongattuani aitonahkaisen repun Vagabondin valikoimasta. Nahkainen reppu tuoksui ja tuntui aivan ihanalta, ja voin vaan kuvitella miten nahka vielä pehmenee käytössä.

Mun oli saatava reppu mukaan asukuviin, ja lähin sitten metsästämään siihen sopivia kenkiä. Meinasin ensin valita eräät toiset, mutta ne olis olleet niin itsestäänselvä valinta meikäläiselle, ettei asu olis ollut mitenkään erikoinen. Päätin sitten kokeilla jotain mitä en ollu ennen jalkaani laittanut, nimittäin platformilla ja tarrakiinnityksellä varustetut avokkaat. Kuulostaa kyllä aika villiltä :D

Yritin piristää mustavalkoista asuani keltaisilla yksityiskohdilla, jotka tosin erottuvat näissä kuvissa valitettavan huonosti. Mun hatussa on siis keltainen tupsu ja kynsissä keltaista kynsilakkaa. Siis huhhuh mikä värien ilotulitus…

Asukuvat Mikko Toiviainen

Hattu Costo
Kaulakoru eBay
Paita H&M
Hame 2nd hand
Reppu Vagabond (lainassa kuvia varten yhyy, haluan oman)
Kengät Vagabond (lainassa kuvia varten)Inspiration Dayssa oli esillä tämän syksyn ja ensi kevään ihanuuksia. Joukosta löytyi paljon kiiltonahkaa, paksuja korkoja sekä tietysti laadukkaita materiaaleja.


Viisi viimeisintä kuvaa Julian Schröpel/Simbayu

Mä sain valita Vagabondin syksyn/talven mallistosta yhdet ihanat kengät, jotka esittelinkin tässä postauksessa. Nyt myös teillä olis mahis päästä käsiksi uusiin kenkiin!

Tutustu Vagabondin kevätmalliston ihanuuksiin Instagramissa – löydät ne hashtagin #vagabondindiedays2015takaa!
Valitse omat suosikkisi, ja regrammaa kuva hashtagilla:
#vagabondindiedays2015 #modernvagabond @vagabondshoes
Kaikkien regrammaajien kesken arvotaan kaksi 100€ lahjakorttia Vagabond Storeen!
Kilpailu päättyy 30.11.


3 Responses to “vagabond S/S 2016”

  1. SaraGalaxy says:

    Mä kans rakastuin nöihin möhkälekenkiin, pakko saada ne! :D

  2. Repe says:

    Aaaaaa koskahan noita möhkälekenkiä mahtaa saada? MUST HAVE!! :D Siis aivan ihanat.

Kommentoi