aisti ihollasi

Sunday 18. October 2015 / by nadjastrange

Mä oon mukana Indiedaysin ja KiiltoCleanin Aisti-tuotesarjan kampanjassa.
Monelle Erioil on varmaankin tuttu merkki. Mulle se on ollu jo lapsesta asti ihan must tuote. Mun äiti opetti mut käyttämään sitä päivittäin, ja mä puolestani opetin Aleksin samaan. Meiltä löytyykin kotoa aina 500ml jättipurkki Erioilia, joka toimii niin vartalon kuin kasvojenkin kosteuttajana. Mä oon tosi huono käyttämään mitään kasvoja varten tehtyjä voiteita, koska mun mielestä Erioililla saa niin helposti koko kropan päästä varpaisiin rasvattua yhdellä kerralla. Kirjottelin muuten joskus nelisen vuotta sitten lempituotteistani ja silloinkin oli Erioil mukana listalla.

Tämä suomalaisten suosikkituote uudistuu, ja samalla klassikkovoiteen ohelle tulee muutama uusi tuote; jalkavoide, kaksi erilaista käsivoidetta sekä hajustettu kosteusemulsio. Uusien tuotelisäysten ohella itse nimi muuttuu, ja tästä tuleekin Aisti-sarja.

Mun lempparit noista viidestä tuotteesta ovat ehdottomasti klassikkokosteusemulsio, sekä uusi kasteenraikas käsivoide. Mä yleensä vierastan vartalovoiteissa hajusteita, sillä käytän kuitenkin hajuvettä enkä halua olla mikään tuoksupommi :D Käsivoiteissa tuoksut ei mua kuitenkaan häiritse, eikä tämä kasteenraikas versio muutenkaan haise mitenkään vahvasti ja epämiellyttävästi. Koostumus on erittäin nopeasti imeytyvä, joten sopii täydellisesti myös tällaselle ihmiselle joka rasvaa kätensä jokaisen käsienpesun jälkeen.

Tiesittekö muuten, että Aistiaa voi käyttää myös tuoreiden tatuointien rasvaamiseen?

Mä oon aina ennen käyttäny paksuja apteekin voiteita jotka tarttuu ärsyttävästi vaatteisiin ja jättää rasvaläikkiä lakanoihin. Tällä kertaa kuitenkin kokeilin käyttää pelkästään Aistia mun uusimman tatuointini paranteluvaiheessa, ja se oli tosi miellyttävä kokemus. Aisti levittyy paljon kivuttomammin tuoreen tatuoinnin päälle kuin paksummat voiteet. Ja nykyään moni tatuointiliike ja tatuoija suositteleekin käyttämään nimenomaan Aistia tatuointeihin.

Aistilla on muuten käynnissä Instagram-kilpailu, jossa on aivan ihana palkinto!

Kuvaa ja jaa sinulle tärkeä asia, jonka haluat tuntea ja aistia täysillä – toisin sanoen asia, jonka takia haluat pitää itsestäsi huolta. Pääpalkintona on 200 euron lahjakortti valinnaiseen kauneushoitolaan sekä lisäksi arvotaan joka viikko yllätyspalkinto, joka julkaistaan viikoittain Instagramissa @aistielama.

1) Ota kuva sinulle tärkeästä asiasta.
2) Jaa kuva Instagrammissa ja merkitse se tägeillä: #aistielämä @aistielama
3) Haasta vielä mukaan kaksi kaveriasi, niin olet mukana kilpailussa.

Kilpailu on voimassa 2.10.–15.11.2015 välisenä aikana.

Ps. Indiedaysin kampanjasivulta voi käydä katsomassa muidenkin kampanjassa mukana olevien bloggaajien postaukset.


4 Responses to “aisti ihollasi”

  1. Maria says:

    Viiiitsi miten söpöjä purkkeja! Mun iho vaan on todella herkkä, erityisesti kasvojen, etten voi kuvitellakaan käyttäväni kun neutrogenan kasvovoidetta, jossa ei ole mitään muuta, kuin epäpuhtauksien esto ja kasvojen tukittomuus. Oon kokeillu apteekit ja erisanit läpi, kaikki tukkii mun naaman heti ja näytän sitten ihan kärpässieneltä :DD tuoksuva rasvoja en myöskään uskalla käyttää, niistä jos jostain mun iho ärtyy :(

  2. Tinja says:

    En muuten tiennyt, että Eriolia suositaan tatskojen rasvaamisessa. Oon ite käyttäny Bepanthenia :-)

    Ps. I love organic

Kommentoi