video: silkinsileät sääret

Monday 08. June 2015 / by nadjastrange

Oon mukana Braunin ja Indiedaysin Silk-épil 9 -kampanjassa, jonka myötä tein teille pitkästä aikaa videopostauksen! Innostuin videon tekemisestä niin paljon, että tuutte varmasti näkemään enemmän videoita tulevaisuudessa.

Jos lisätieto epilaattorin ominaisuuksista kiinnostaa, niin kurkkaa ihmeessä kampanjasivulle. Sinne on koottu lisätietoa tuotteesta ja vinkkejä säteilevän ihon saamiseksi. Saman linkin takaa löytyy myös kaikkien muidenkin bloggaajien postaukset aiheesta, sekä myös kilpailuohjeet! Instagramissa on käynnissä kilpailu, jonka palkintona on Braunin Silk-épil 9 SkinSpa -laite. Kilpailuun voi osallistua sunnuntai-iltaan 28.6. asti lisäämällä Instagramiin kuvan kesäsääristään ja tägäämällä #silkepilsääret.


6 Responses to “video: silkinsileät sääret”

  1. Anonymous says:

    Hahha nauratti ku oli niin kliseinen mainosmusiikki taustalla :D ! Tuli mieleen ihan joku ostos tv

  2. em says:

    niin ihana video! vaikutat tosi symppikseltä ja ihanalta ja noi tatskat on upeita!

  3. Anni J says:

    Apua ihana mekko! Mistä oot sen ostanut? :o just tommosta kaipailisi itekki kesän häihin.

Kommentoi