UKCP

Thursday 26. February 2015 / by nadjastrange

Nyt kun oon päässy korvieni venyttelyssä haluamaani kokoon (12mm) on tullu aika haalia ihania koruja! Mulle kävi aluksi niin, että ostin joka koolle muutamat eri plugit ja ne jäi luonnollisesti aika pian käyttämättä. 8mm:n kohdalla tajusin, ettei mun tosiaan kannata vielä pahemmin ostella plugeja, vaan odottaa että pääsen haluamaani kokoon ja aloittaa keräily vasta silloin. UK Custom Plugs halus auttaa mua keräämään kattavaa plugivalikoimaa, ja lähetti ihan superin paketin:

Mä oon itse asiassa joskus ostanutkin kyseisestä nettikaupasta plugeja, ja myös molemmilla Lontoon tatuointimessuvierailuillani on tullut vietettyä laittoman paljon aikaa UKCP:n koruja hypistellen. Esimerkiksi tämän postauksen yksilöt on ostettu UK Custom Plugsilta. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että olin erittäin innoissani tämän uusimman paketin saatuani, sillä ensinnäkin haluaisin lähes kaikki UKCP:llä myynnissä olevat korut, ja toisekseen noi kaikki mun paketista kuoriutuneet on niin mun näkösiä!

Mä en oo vieläkään saanu yksiäkään double flare -koruja korviini ellei ne ole ollu silikoniset, joten noi screw back -malliset plugit on mulle niin paljon helpommat. Jos jollain on tiedossa hyviä kikkoja double flarejen käyttöön, niin pliis ilmiantakaa kikkanne kommenttiboksiin! Mä en vaan osaa :DLähetyksestä kuoriutuneista plugeista mun lempparit on nämä mustaharmaat ruusut, jotka pääsivät heti korviin killumaan. Aloin tässä vaan miettimään, että plugit ja niiden kuvat näyttäis ehkä vieläkin kivemmilta jos mun korvat olis 14mm kokoset. Apua. Onko korvien venytyksessä sama ongelma kun tatskoissa, eli aina haluaa vaan enemmän ja enemmän, tai tässä tapauksessa isompaa ja isompaa…?

*Tuotteet saatu yhteistyöstä UK Custom Plugsin kanssa


19 Responses to “UKCP”

 1. Mirette says:

  Mulla on nyt plugit oireillu ikuisuuden, koska olen koko ajan käyttänyt noita ebaysta tilattuja plugeja (millon mitäkin). Nyt päätin sit hetkeksi laittaa tuolta Customilta tilatut plugit korviin ja saman tien lakkas reiät kutisemasta! Eli sen lisäksi että tuolla on mun mielestä tosi kivoja noi, mutta tosi hyvää laatua. :) Suosittelen!

  • nadjastrange says:

   Joo osa niistä eBaysta (ja varsinkin kiinasta) tilatut plugit on ihan täyttä kuraa :D Esimerkiksi “kirurginteräs” on usein samaa materiaalia josta valmistetaan laivoja – materiaali ei siis ehkä oo ihmisen korvaan tarkotettu :D

 2. Maria says:

  Mä olen niitä ihmisiä jotka ei ymmärrä korvien venytystä tai septumeita ollenkaan :-D septumista tulee mieleen härkä tai lehmä, millä on ne hervottoman kamalat raudat nenässä ja korvien venytyksistä en nyt oo koskaa kuullu/nähny mitään hyvää :-D musta sulle sopi niin hyvin se madonna, tuo septum ei oikeen ole kenenkään juttu :-D tai no varsinkaan tuon näkösellä korulla.
  itse hankin kielilävistyksen viime syksynä ja hetki sitten tuli pien lävistyshimo, mut ei oo enää mitään sellasta mitä haluisin :-D tai no ehkä rusto tai korviksia lisää, mut korviksia on yhteensä jo 5, niin suurempi määrä ois enemmänki riesa. Kauniita korvakoruja kun ei oikeen ole missään

  • ansku says:

   Kyllä taitaa olla venytysten kanssa sama kuin tatuoinneissa, aina vaan haluaa lisää! Niiden double flarejen kans suosittelisin et käy ekana suihkussa niin pehmenee iho ja venyy paremmin ja sit voi koittaa laittaa jotain öljyä tms. siihen koruun niin ei ainakaan jää tökkimään :D

  • nadjastrange says:

   MAkuja on niin monenlaisia! Mä taas en oo koskaan tykänny kielilävistyksistä vaikka muutamalta ystävältä sellanen löytyykin :D

 3. Nikki says:

  Oon kyllä sitä mieltä, että korvien venytyksessä tosiaan on sama ongelma, kun tatskojen otossa :-Dd itse aloitin n. 5 vuotta takaperin venyttelemään korvia aikeissa jättää ne 8 milliin, mutta toisin kävi! Nyt korvissa on jo pitkään killuneet 24mm lerpukat ja suunnitelmissa on ollut venyttää muutama milli vielä lisää… apua!

  • nadjastrange says:

   Hahahah voi eiii!! :D Pelkään että mullekin käy noin! Vaikka ainakin toistaiseksi haluan pitää pienet ja huomaamattomat venytykset :)

 4. Reetta says:

  Oi tykkään noista mandalatyylisistä mustista jotka on ekassa kuvassa!
  Oon haaveillu UK Custom plugsista tilaamisesta vaikka kuinka kauan, mutta en pysty käyttään muita kuin puisia ja ne alkaa olla aika hintavia tässä mun 25 millin kokoluokassa :-(

  • nadjastrange says:

   Joo ne mandalat on tosi kivat! Ja kyllä suosittelen sijottamaan niihin puisiin. Vaikkei mulla itelläni oo niistä kokemusta niin oon kuullu että ne on tosi laadukkaat! :)

 5. Teija says:

  Mä oon käyttäny omien lävärien hoitoon jo monta vuotta gauge gearin öljyä ja rasvaa, helpottaa ihon paranemista ja myös venyjen laittoa :) http://www.gauge-gear.com

 6. sanna says:

  liian vanha blugeille?

  • nadjastrange says:

   Siltä ei kyllä tunnu! Noi on niin pienet ja huomaamattomat :D Ja varsinkin tollasia umpinaisia plugeja käyttäessä ei kaikki ees tajua että on venytykset korvissa :)

 7. Ence BOO says:

  Haha joo todellakin jää venyttelyyn koukkuun! Tarkoitus oli pysyä 10mm, mutta nyt on 20mm ja tekee tiukkaa pysyä tässä, haaveissa kun olisi jo 30mm. Mutta aion pysyä vahvana ja tukea sitä esim. askartelemalla uniikkeja plugeja koossa 20mm, niin ei tuu niin paljoa houkutuksia :D

  • nadjastrange says:

   Hahahah voi ei, on kyllä niin koukuttavaa! :D Mun poikaystävällä on 30mm ja siitä tuntuu että ihmiset tuijotaa sen korvia silmiin katsomisen sijaan :D

 8. Jasmiina says:

  Mun oli myös tarkoitus pysyä 10mm, mutta nyt on 16mm. Siinä kyl ollaan edelleen eli ehkä tähän jäädään. Muutenkin tää on sopivan kokonen ei liian iso vielä mutta selvää saa koru kuvista hienosti! :)

  Pakko vielä sanoa että eksyin tänään sun blogiin ja selasin kuluneet vuodetkin läpi ja pakko sanoa että tykästyin! Vihdoin löydän “mun kaltaisen” blogin, tatuointeja, venytyksiä, vaatteita/tyyliä, alkavaa kuntokuuria.. jne! Kaikki samassa paketissa, jään innolla seuraamaan! :) Kiitos hyvästä blogista!

  • nadjastrange says:

   Joo 16mm on kans tosi hyvä koko! Mutta jos mä nyt saisin itteni pidettyä tässä 12millissä. Tai sit max 14mm :D Tää niin päättyy siihen että mulla on kohta 22mm korvat :DD

   Ja kiitos kovasti blogikehuista! <3

 9. miau says:

  Mä en oo ikinä tajunnu venytyskoruja ku noikii mitkä sulla on näyttää ihan vaan isoilta nappikorviksilta ja sit tunnelit on vaan rumia :D ja en kyllä tykkää septumeistakaan mut mun mielestä sulle kävis paremmin sellanen pienempi ja yksinkertainen

Kommentoi