meiän (kolmannet) tuparit!

Tuesday 30. December 2014 / by nadjastrange

Meillä oli tuparit jo jokunen aika sitten, mutta tuttuun tapaan tuparipostaus tulee hieman viiveellä. Juhlista ei tullu otettua kovinkaan montaa kuvaa. Se taitaa tässä tapauksessa tarkoittaa sitä, että juhlissa oli sen verran hauskaa että kameran kanssa pyörimisen sijaan tuli keskityttyä juhlavieraisiin.

Nää oli meiän kolmannet tuparit, ja tälläkin kertaa teemana oli aurinkolasit. Mä rakastan teemabileitä, mutta kaikki muut ihmiset eivät välttämättä hihku riemusta saadessaan kutsun teemabileisiin. Päädyttiin siis aurinkolasiteemaan, koska kaikilta löytyy jonkunlaiset aurinkolasit, jolloin kaikkien on myös helppo tulla juhliin teeman mukaan pukeutuneina. Esillä oli myös kulho laina-aurinkolaseille, joten kellään ei ollu tekosyitä olla pitämättä plehoja ;)Tarjoilu oli aika simppeliä, ja koostu muun muassa parmankinkku-tomaatti-mozzarella-pesto-leivistä, karjalanpiirakoista + munavoista sekä iänikuisista cocktailtikuista. Tarjoilu oli siis helppoa, mutta tosi hyvää vaikka ite sanonkin.Saatiin Kopparbergiltä siidereitä meiän juhliin, ja noita oli neljää eri makua. Perus päärynän ja omenan lisäksi löyty mansikka-lime sekä seljankukka-lime. Vaikka mä yleensä vannonkin omenasiiderin nimeen, niin toi seljankukka maistu tosi raikkaalta ja uudelta, joten nousi näistä Kopparbergeistä mun lemppariksi.


Harmi, ettei muistettu ottaa uutta ryhmäkuvaa myöhemmin kun kaikki vieraat olivat saapuneet paikalle. Mutta pääasiahan on, että on edes jotain muistoja superhauskasta illasta! Kiitos siis kaikille tuparivieraille ihanasta seurasta sekä tuparilahjoista!


6 Responses to “meiän (kolmannet) tuparit!”

 1. Lisa says:

  Tosi kivat kuvat! Toi booli näyttää tosi hyvältä :) Tykkään sun blogista niin paljon kun teet usein postauksia sun “oikeasta” elämästä. Monissa blogeissa kun tuntuu olevan erillinen kulissielämä esillä. Ymmärrän kyllä että haluaa pitää yksityisyytensä jne. Anyway tuun sun blogista aina hyvälle tuulelle :)

  • nadjastrange says:

   Kiitos! Tuntuu kyllä että mäkin oon ajan myötä alkanu hieman vähentämään sitä mitä kirjottelen blogiin, mutta hyvä tosiaan kuulla etten oo liikaa silotellu elämää :D

 2. elle says:

  Oon kauan haavaillu tosta Muurlan isosta kulhosta, jossa sulla on noi lasit! Heh :D

  • nadjastrange says:

   Mä bongasin joskus samanlaisen kirppikseltä, mutta jätin sen jostain syystä ostamatta. Sit se jäi tietysti kummittelemaan ja lopulta mun oli pakko ostaa toi :D

 3. Jossu says:

  Mua ei haittaa mitenkään että kukaan alkoholia “mainostaa” blogissaan, ja tekisin sen varmasti itsekin jos joisin :-D
  Mietin vaan, että eikös tää tullu nyt laittomaksi mainostaa blogeissa alkoholia? O.o Vai oonko ihan hakusessa :DD

Kommentoi