kissapipareita ja joulufiiliksen metsästystä

Thursday 25. December 2014 / by nadjastrange

Heippahei ja ihanaa joulupäivää! Mä oon ollu ihan superhyperkiireinen, josta johtuen en oo valitettavasti ehtiny tällä viikolla kirjottelemaan jouluterkkuja tai mitään muutakaan. Mulla ei oo tänä vuonna ollu joulufiilikset mitenkään katossa, sillä mun äidille tuli eräs erittäin ikävä sairastapaus ja tällä hetkellä hän ei pysty olemaan kun reilun tunnin verran jalkeilla. Kyseessä on ohi menevä juttu, mutta siltikin tosi tylsää kun tuli just ennen joulua. Kävin sitten äiskän luona siivoamassa ja leipomassa, ja lopulta se jouluaattoa edeltävänä iltana leipominen vihdoinkin nostatti fiiliksiä.

Yritin jo sunnuntainakin saada leipomalla joulufiilistä, mutta se ei ihan onnistunut. Kuten ei itse tuotoksetkaan. Mä en osaa koristella pipareita!! :D

Leivoin noi ylläolevat kisupiparit rakkaalle kissamummoystävälleni, jolla on jo neljä (4!!!) kissaa. Koristelin siis neljään pipariin näiden kisujen nimet, ja loput koristelin muuten vaan tosi… no sanotaan vaikka että luovasti. Oon aina kannattanu ite tehtyjä joululahjoja, mutta näiden antamisen kanssa olisin ehkä voinu harkita kahdesti. Ystävä näytti kuitenkin kovasti tykkäävän, eivätkä rumat koristelut onneksi vaikuta pipareiden makuun.

Laitoin jo alkuviikosta mun muutaman vuoden takaisen joulusoittolistankin soimaan, mutta sekään ei onnistunu tällä kertaa nostattamaan joulufiiliksiä. En sitten tiedä, että vaikuttiko joulurentoutumiseen se, että tiesin meneväni joulupäivänä töihin ja tekeväni siellä asioita joita en ollu aiemmin tehny. Eli jännityksellä saatto olla osuutta asiaan. Jouluaattona piti siis mennä suhteellisen ajoissa nukkumaan ja olla juomatta liikaa viiniä ruoan kanssa. Joulu oli lopulta tosi kiva, sillä hyvää ruokaa, seuraa ja lahjoja riitti. Töissäkin meni onneksi tosi hyvin, joten nyt voin rentoutua loppuviikon omien sekä Aleksin sukulaisten kanssa. Palaan myöhemmin tällä viikolla asiaan itse joulukuvien ja muiden höpötysten kanssa. Loppupäivän aion kuitenkin ottaa iisisti muun muassa lautapelejä pelaamalla.

Mutta mites siellä meni joulut? Pääsittekö missään vaiheessa joulufiilikseen? Ja miten?


4 Responses to “kissapipareita ja joulufiiliksen metsästystä”

  1. Salla says:

    Ihania! :D Jotenkin niin symppiksen näköisiä, ettei varmaan raaskisi edes syödä. Ihana ajatus myös antaa kissan omistajalle jotain tuollaista, arvostan :)

    Salla / http://happy-heels.blogspot.fi/

  2. L says:

    Kivan näköisiä pipareita :). Ei joulufiilistä oikein itselle tullut vaikka kuinka kuunteli joululauluja, söi pipareita ja koristeli asuntoa jouluisesti :/. Lapsena se tuli automaattisesti jo marraskuussa, oli helppoa silloin :)!

Kommentoi