haastan sut kummiksi!

Sunday 21. December 2014 / by nadjastrange

Oon mukana Indiedaysin ja WWF:n kampanjassa, jonka tavoitteena on kerätä erittäin uhanalaisille lumileopardeille kummeja. Muun muassa ilmastonmuutos ja salametsästäjät ovat vaikuttaneet näiden ihanien kissaeläinten oloihin ja samalla niiden elintila on pienentyny huomattavasti. Mä ryhdyin kampanjan myötä kummiksi lumileopardeille, enkä voi tarpeeksi korostaa sitä miten tärkeällä asialla me tässä ollaan! Kerroin edellisessä kampanjapostauksessa enemmän lumileopardien oloista sekä WWF:n toimista niiden olojen parantamiseksi. Meillä ihmisillä on vastuu auttaa eläimiä, jotka eivät valitettavasti voi itse puolustautua. Vielä ehtii toimia, ennen kuin erittäin uhanalaiset kissaeläimet kuolevat sukupuuttoon.


Kuva: Linda Stanley

WWF:n tavoitteena on saada lumileopardien määrä nousemaan niin, etteivät ne ole enää uhanalaisia.
Ja siihen tarvitaan just sun apua!
Haastan joka ikisen siellä ruudun toisella puolella ryhtymään lumileopardien kummiksi, sillä lahjoittamalla vain 8€/kk tai 60€/vuosi, voidaan saada isoja muutoksia aikaan. Ja jos oma taloudellinen tilanne ei tällä kertaa anna periksi, niin kannattaa silti laittaa sanaa eteenpäin.
Jokainen kummi on tärkeä! ♥

Teidän lisäksi haastan kummeilemaan toisen kissahullun eli Mintun sekä erittäin eläinrakkaan mutta niille allergisen Joannan. Tiedän että heillä molemmilla on sydämet paikallaan, ja heitäkin huolettaa lumileopardien kohtalo. Myös muut tätä blogia lukevat bloggaajat voivat ottaa haasteesta koppia ja haastaa niin paljon ihmisiä mukaan kun sielu sietää. Lumileopardien kohtalo on meiän käsissä!


2 Responses to “haastan sut kummiksi!”

  1. ems says:

    eikä! miksen oo kuullut tästä ennen? oon ite ollut hyväntekeväisyyden kanssa tekemisissä pääosin työni kautta, joten yleensä suurin osa kampanjauutisista kiirii meikän korviin nopeasti. jostain syystä tää on mennyt kuitenkin ohi! onneksi postasit aiheesta, niin pääsee tääkin kissahullu pitämään huolta muistakin, kuin omista kahdesta karvanaamasta :3

  2. nadjastrange says:

    Ihanaa kuulla että sain toisenkin kissamummon innostumaan leopardien kummeudesta! :)

Kommentoi