the pink coat!

Sunday 07. December 2014 / by nadjastrange

Moni onkin jo varmaan huomannu että blogi on jumittanu tällä viikolla aika paljon. Mulle on käyny jo kahdesti niin, etten oo päässy tänne kirjottelemaan postausta, tai vaihtoehtoisesti postaus on kadonnu kokonaan ennen kuin se on julkaistu. Toivotaan, että tää ärsyttävä ongelma korjaantuu pian!


Mä tein sen! Haaveilin jo syyskuussa vaaleanpunaisesta takista, ja tällä viikolla postimies kiikutti sen perille. Mulla on aika monta villakangastakkia, jonka takia vaaleanpunasen yksilön osto pitkittyi kun mietin, että tarvitsenko oikeasti yhden lisää. Tää takki on kuitenkin ihanan piristävä lisä mun muuten niin musta-harmaan villakangastakkivalikoiman rinnalle.

Löysin takin eBaysta, eikä sille tullu hintaa kun muutama hassu kymppi. En uskaltanu sijottaa suuria rahasummia näin värikkääseen yksilöön, koska pelkäsin että takki jääkin vähäiselle käytölle. Tosin nyt vaaleanpunaisen takin omistajana en usko, että ton käyttökerrat jää kovin vähäisiksi. Näillä keleillä takilla pärjää vielä hyvin, mutta pakkasten saapuessa joutuu takki odottelemaan kevätkelejä. Ja onhan toi väri täydellinen myös keväällä, vaikken mä muuten niin keväisin vaatekauppoihin rantautuvien pastellivärien ystävä olekaan.

Hattu New Look
Huivi ja takki eBay
Kaulakoru Pieces
Neule Nelly Trend
Housut American Apparel
Maiharit Dr. Martens


13 Responses to “the pink coat!”

 1. Joanna says:

  LÖYSIT SEN!!!! <3

 2. Salla says:

  Ihana pinkki piristys maanantaiaamuun! :)

  Mukavaa viikkoa!

 3. nadjastrange says:

  Julkaisin alkuun mun painoon liittyviä kommentteja, mutta päätin että tästä alkaa nollalinja sillä joukossa selvästi tyhmyys tiivistyy :D Eli terkkuja nimimerkeille sellane ja J. Keksikää muuta tekemistä kun tuntemattoman ihmisen painoon puuttuminen. Vaikka kirjoitankin blogia, se ei tarkoita että tietäisitte mun elämästä yhtään mitään ;)

 4. Jenna says:

  Sulle sopii kyllä pinkki! Mä näyttäisin tuon värisessä takissa varmaan joltain 5-vuotiaalta :D

 5. Marjaana says:

  Ihana takki!! Ostin kans ite just vaaleensinisen takin ja eka hermoilin että onko se kuitenkin vähän liian räikeä mutta ei oo! Suosikkini tällä hetkellä :D

  • nadjastrange says:

   On kyllä hassua miten välillä just ne tuotteet joita ei usko käyttävänsä päätyykin lemppareiksi :D Ja pastellitakit on niin parhautta!

Kommentoi