piristystä olohuoneeseen

Wednesday 25. June 2014 / by nadjastrange

Oon aina rakastanu Vallilan kankaita, joten on sanomattakin selvää että hypin riemusta kuullessani Vallilan ja Indiedaysin yhteistyökampanjasta! Sain valita Vallilalta pari tuotetta, sillä meiän olohuone kaipasi kovasti muutosta. Muutettiin tähän nykyiseen asutoon jo vuosi sitten, mutta ei olla vieläkään saatu tauluja seinälle, ja verhot sekä sohvatyynytkin oli jo parisen vuotta vanhat.Vanhat verhot sekä tyynynpäälliset on Vallilan Kelohonka -printillä varustettuja. Näin kesällä mustaharmaa tuntu kuitenkin ihan liian synkältä, joten pirteämmät verhot oli ihan ykkösenä hankintalistalla.


Tältä olohuone näyttää nyt! Hieman epäilin alkuun, että mitäköhän mieltä Aleksi on kukkaverhoista, mutta sehän oli ihan innoissaan, eikä oikeestaan olisikaan voinut valittaa koska herra näki verhot vasta kun ripustin ne roikkumaan. Meillä on korkeat huoneet, joten verhot jää hieman lyhyiksi. Mä oon ratkassu asian vaan siirtämällä verhoja hieman enemmän työpöytää päin niin että ne jää taakse piiloon. Nyt oli kuitenkin tärkeää että printti näky kunnolla, koska toi on aivan ihana! Tekstiilien vaihto vaaleampiin toi heti kaivattua valoisuutta meiän olohuoneeseen.


Sain valita myös maton, ja rakastuin valikoimaa selatessa tohon Syvämeri-printtiin! Siinä on sopivan rauhalliset värit, mutta silti matto on näyttävä ja omaperäinen. Kahden kissan omistajana kiinnitän myös kovasti huomiota maton materiaaliin, sillä joistain matoista on ihan tajuttoman vaikea imuroida kissankarvat pois :D Matto on myös ihanan kevyen näkönen, ja jotenkin musta tuntuu että huone näyttää tilavammalta tällä matolla verrattuna vanhaan nukkamattoon.Edelliset tyynynpäälliset oli jo hieman haalistuneet pesujen jälkeen, joten uudet tyynynpäälliset (ja niiden sisäiset muhkeammat tyynyt) tuo heti sitä kauan kaivattua ryhtiä sohvaan. Tyynyjen ja verhojen kangas on nimeltään Amanda, ja värin nimi Gray Aqua. Noita sai myös turkooseina ja pinkkeinä, mutta tää hillitympi harmaanbeige sopi parhaiten meiän olohuoneeseen. Tosin nyt jäin miettimään että entä jos ostaisi kaksi turkoosia tyynyä lisää ja yhdistäisi ne noihin beigeihin! Vallilan kankaissa on onneksi se hyvä puoli, että niitä on helppo yhdistellä keskenään.

Jos oma koti kaipaa muutosta, niin suosittelen osallistumaan Vallilan kisaan, jossa voi voittaa 150€:n lahjakortin Vallilan verkkokauppaan, ja sillähän saa tuolta vaikka mitä ihanaa! Osallistuminen toimii siis niin, että valitse suosikkituotteesi Vallilan verkkokaupasta ja käy ilmoittamassa valintasi sekä yhteystietosi Vallilan kampanjasivulle. Sitten vaan peukut pystyyn ja odottelemaan arpaonnea!

Niin ja mitäs tykkäilette meiän olohuoneen muutoksesta?


9 Responses to “piristystä olohuoneeseen”

 1. Anonyymi says:

  Mikä toi kone tuolla pöydällä on ?

 2. Ida Alexiina says:

  ihana blogi sulla! kiva tyyli, kivoja kuvia ja vaatteita.

  http://www.ida-alexiina.blogspot.fi

 3. Emmi L. says:

  Ootteko mistä hankkinu noi valokirjaimet? Oon ettinyt jotain samantyylistä omaan kotiin :) Ja noi Vallilan tekstiilit on kyllä aika ihania!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 4. Elina says:

  Toi matto on niin upee! Ja koko olkkari näyttää hienolta :)

 5. Terhi says:

  Ihana tuo matto! :) Myös minua kissaihmisenä kiinnostaa, että oliko niitä karvoja helppo imuroida tästä loppujen lopuksi? Pitäisi vaihtaa nykyinen matto helpommin puhdistettavaan.

Kommentoi