brick lane jee

Thursday 13. September 2012 / by nadjastrange

Terkkuja täältä vällyjen välistä! Oon nyt pari päivää ollu ihan jäätävässä kuumeessa ja viime viikonloppuna oli vielä kämppäremonttikin. Kunnollisia Lontoo-postauksia ei oo vielä ehtiny kauheesti tulla, mutta eiköhän tähän puoleen vuoteen mahdu niitä aika montakin, joten kärsivällisyyttä tyypit!

Sunnuntaina, kun olin vielä hengissä darudea lukuunottamatta käytiin tässä meiän lähellä sijaitsevalla Brick Lanella, jossa järjestetään aina sunnuntaisin markkinat.Eksyttiin myös House Of Hollandin sample saleen ja löysin sieltä jotain ihan pientä, mutta esittelen ostokseni sitten joskus päivän asun muodossa.

1001 on tosi suosittu baari Brick Lanella, ihan Rough Trade Recordsin vieressä. 1001:ssä järjestetään kerran kuussa 10 asti aamulla jatkuvat bileet, kannattaa ihmeessä kävästä.Sunnuntaisin Brick Lanella on paljon pienten suunnittelijoiden kojuja, vintagepuoteja ja vaikka mitä muuta.

Brick Lanelle kannattaa raahautua vaikkei shoppailu kiinnostaiskaan. Siellä nimittäin on kymmeniä ihania ruokakojuja ja ihan järkyttävän hyviä ruokia!

Ostin tuolta edellisessa postauksessa näkyneen Ivory Jarin lätsän. Pakko mennä ens sunnuntaina uudestaan ostamaan koko koju tyhjäks!Brick Lanen vieressä sijaitseva Spitalfields on auki joka päivä ja sieltä löytyykin mm. MAC:in ja Fred Perryn putiikit sekä lisää uutta ja vintagea vaatetta + paaaaaljon söpöjä koruja.

Kotimatkalla bongattiin tämmönen graffiti. Rakastan Itä-Lontoota!


21 Responses to “brick lane jee”

 1. Kiira says:

  ää miten himoittavia juttuja siellä myydään! etenkin noi värikkäät niittishortsit, ah. pääsispä itekin sinne shoppailemaan :-) PS. parane pian!!

 2. Liisa says:

  Ootko muuten lukenu kun Ostolakossa -blogin Virvellä on ollut kauheita ongelmia muuttaa Britteihin? Tietysti sä et ole omaa asuntoa ostamassa, mutta onko sulla ollut samankaltaisia pulmia? Olis kiva kuulla plussien lisäksi myös miinuksia :)

 3. Katri says:

  Oiih, Brick Lane on kyllä ihana, asuin kivenheiton päässä viime vuoden :) Spitalfields on myös lemppari, mut täytyy korjata että se tori- ja markkinaosio ei oo auki la ja ma. Toki putiikit ja raflat on!

 4. Linduzki says:

  Pakko kyllä käydä tuolla, kun sattuu olemaan sunnuntaiaamu silloin kun saavutaan Lontooseen! Vaikka ihan vaan ton päheen yksisarvisen takia (toivottavasti se on sielä vielä 1,5 kuukauden pääsä)

 5. Perttu says:

  Kylläpä asiat muuttuu nopeesti… Vielä heinäkuussa toi graffiti oli tosi kirkas ja siisti, eikä siinä ympärillä ollut mitään. Harmittaa jotenkin. Mut anyway tuola suunnalla on ihan järkyttävän paljon graffiteja ja mä hypin sielä onnellisena että onpa kaunista <3

 6. says:

  oot aika usein kipeenä, ootko miettiny syytä siihen? esim oisko elämän tavoissa petrattavaa???

  • Jaahas says:

   Tai sit jotkut vaan on useammin sairaana? Doh. Itselläni ei ole mtn petrattavaa elämäntavoissa, mutta silti flunssa selättää minut muita useammin.

 7. Mutteri says:

  Nuo upeat eriväriset shortsit houkuttelee! Ja hyvännäköistä ruokaa, nam. :)

 8. juliaangelika says:

  syyslomalla nii meen tonne sunnuntain! :-D

 9. Marianne says:

  Luen just äikän lukupäiväkirjaa varten kirjaa, jonka nimi on Brick Lane:) Juuri tuosta kyseisestä paikasta saanut nimensä…:D

 10. Aino Lydia says:

  Oo kun näyttää kivalta tuolla! Täytyy käydä sit joskus kun saan lähettyä Lontooseen asti :D

 11. Nina says:

  Ihanan rennon näköistä meininki tuolla! Itse asun tunnin ajomatkan päässä Lontoosta, mutta jaksan vääntyä sinne asti ehkä kerran vuodessa :P Pitäs kyllä ottaa jossain vaiheessa suunnaksi tuo Brick Lane!

 12. juliaangelika says:

  heii, viittiks valaista mua sen verra et MISSÄ päin sijaitsee westfieldin ostoskeskus (kui pitkä matka, kannattaako mennä ym.) ja et missä on earls court, onko kaukana ja kannattaako mennä sinne vai paddingtonii hotellii? (se paddington maksaa kyl tyylii 100e enemmä…)

 13. E says:

  Ahh… tonne kun pääsis <3 :)

 14. moi says:

  voisitko tehdä videopostauksia sieltä kun vaellat englannin katuja tai jtn? ja höpisisit kameralle mielellään suomea niin ymmärtäisi itsekin:D

 15. Ilja says:

  Sun blogi on mukavaa seurattavaa (vaatevinkkejä saanut myös omaan käyttöön, kiitos suur!) tsemppiä lontooseen, itekkin asunut siellä ja tiiän kuin upeat shoppailumahdollisuudet siel esim on. Tiedätkö jotain enkunkielisiä blogeja, joita suosittelisit myös seuraamaan? :) with many thanks, ilja

 16. Janna says:

  Great blog you got! I love your pics. And your dress :D

  Would you like to follow each other?
  http://www.cupcakecuisine.blogspot.com

 17. Jenna says:

  Siellä tuntuu koko ajan olevan jotain kivoja kirppiksiä tai markkinoita, kelpaisi! Ihania kuvia myöskin vaihteeksi:)

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

 18. Irina says:

  aaahh ihana brick lane! tulee melkeen joka sunnuntai käytyy ihan vaikka vaan just noitten ruokakojujen takia jos ei muuten, yks parhaimmista paikoista lontoossa!

 19. Juu says:

  Ita-Lontoo ja Brick Lane ovat ihan ehdottomia, itse olen asunut Shoreditchissa 13v eika ole aika viela kaynyt pitkaksi tai koti-ikava iskenyt! Tervetuloa!
  Kannattaa tsekata myos vintageputiikit Blitz ja Absolute Vintage Hanbury St:lta ja Beyond Retro Cheshire St:lla, jos et oo viela kerennyt poikkeamaan, schvwing!!
  Myos jouluvaloilla ja taytetyilla elaimilla ja vahan kaikella muullakin taytetty pikku pubi The George & Dragon Hackney Rd:n alkupaassa on nasta paikka, siella pyorii aika paljon muodin opiskelijoita ja suunnittelijoita. Ja Kylie soi!

Kommentoi