syysfiilistelyä

Wednesday 22. August 2012 / by nadjastrange

Vaikka mua suruttaakin että kesä on jo lopussaan, niin odotan tätä syksyä ihan innoissani! Nyt alkaa ilmat olemaan sen verran siedettävät että voi kaivaa Dr. Martensit kenkähyllystä ja jopa harkita kerrospukeutumista. Niin ja hattua!En oo varma oonko jakanu tän triviaalin infon aiemmin täällä blogissa, mutta Run DMC inspiroi mua ihan sikana kun olin 9v. Aloin tanssimaan hiphopia ja kävin parilla breakdancetunnillakin ihan vaan siks kun It’s Like That -nimisellä biisillä oli 9-vuotiaan Nadjan mielestä siistein musavideo ikinä :D


Pipo, Run DMC -paita sekä ruutupaita Gina Tricot
Shortsit Cubus
Maiharit Dr. Martens


Lontoosta ostetut Dr. Martensit pääs ekaa kertaa jalkaan. Onko edes ihanat?!


Kerrospukeutumisen ja kirpeän syysilman fiilistelyn edelle menee kuitenkin Lontooseen muutto. Miettikää että muutan jo ens viikon lauantaina! Siihen on tosi vähän aikaa. Jännittää ihan sikana, mutta toisaalta taas en malta odottaa ja kaikki nää päivät tässä välissä tuntuu niin turhilta. Miksen vaan vois kelata aikaa eteenpäin ja olla jo siellä Lontoossa? Mulla on enää kaks päivää töitä ja tavallaan aika haikee fiilis. Kuitenkin kolme vuotta samassa vaatekaupassa tuntuu ainakin musta paljolta ja vaikka oonkin vuosien varrella saanu uusia työtehtäviä niin kaipaan uusia haasteita. Ja voin muuten kertoa että haasteita ulkomaille muuttamisesta ei ainakaan puutu!

Mun hyvä ystäväni Caro päätti muuttaa mun kanssa Lontooseen, ja ollaan yhessä lähes päivittäin hypetetty sitä. Meiän asumisasiatkin on jo melkeen järjestyksessä. Tällä hetkellä on siis tarjolla kaks paikkaa joissa voitais asua parista viikosta kuukauteen ja ettiä sitten sieltä Lontoon päästä se pysyvämpi kämppä. Täydellistä, koska haluan kyllä nähdä tulevan asuntoni ennen sen vuokraamista, pelkät valokuvat asuntoesittelytekstin ohessa ei riitä. Myöskään nollabudjetilla ei tarvii rapakon taakse mennä, koska oon säästäny hyvän pesämunan takuuvuokriin (ja Jeffrey Campbellin kenkiin hehe) ja sen ohella alan kirjottamaan juttuja Lontoosta tänne Indiedaysin sivuille. Mun blogihöpinöiden lisäks on tulossa siis vielä enemmänkin Lontoohypeä. Pysykää holleilla :)

Pitäähän niitä miinuspuoliakin vähän tarkastella. Aleksia tulee tietysti ihan tajuton ikävä, varsinkin kun oon tällanen herkkis joka alkaa itkemään autossa Aleksin äidille sitä ettei nähdä sit tarpeeks usein :D Mutta lentäähän ne lentokoneet Prahan ja Lontoon väliä tiuhaan tahtiin eikä puol vuotta nyt loppujen lopuks niin pitkä aika oo eihän? Kavereitakin ikävöin jo etukäteen, mutta onneks niiden kanssa pääsee bailaamaan vielä tän viikon perjantaina jollon juhlitaan (ja nyyhkitään) Caron ja mun läksiäisiä. Can’t wait!


30 Responses to “syysfiilistelyä”

 1. :) says:

  it’s like that-video todellakin:) Hauskaa että jollain toisellakin on samat lapsuusmuistot:DDD

  t. music tv -lapsi

 2. Heli says:

  Tervetuloa vain tänne!:D Täällä ei vaan tuo syksy näytä tulevan lähipäivinä ku joka päivälle luvattu +23 ens viikollekki vielä:D

 3. Iita says:

  Tsemppiä poikaystävän kanssa erossa olemiseen! Oma mies on juuri intissä ja kyllä tuntuu todella pahalta, kun hän sunnuntaina lähtee ja tietää, ettei näe pahimmillaan pariin viikkoon (ja sulla erossaoloajat on varmasti pidempiä!)! Ikävä on kauheeta, mutta se on aika palkitsevaa, sitten kun näkee taas rakkaansa :)

 4. stefanie says:

  Odotan ihan fiilareissa että saan sitten lukee mitä kaikkea mahtavaa keksitkään siellä merten takana :D

 5. dg says:

  Voi ei, en ikinä pystyis muuttaa miehestäni kauemmas edes puoleksi vuodeksi. Kuitenkin jos on jonkun kans yhdessä niin sit tarkotuksena olis elää sitä yhteistä elämää eikä tavotella pelkästään omia unelmia. Hui, ei muuta ku tsemppiä…

  • Ilts says:

   Pakko on tähän kommentoida, että jos luopuu kaikista unelmistaan ja omasta elämästään toisen takia, niin lopulta suhde mitä varmemmin kariutuu siihen, että toinen kokee oman elämänsä menneen hukkaan. Myös se, että tuntee muuttuneensa toisen takia joksikin muuksi, mitä oikeasti on, voi kaihertaa suhdetta. Omien unelmien toteuttaminen siis kannattaa, kyllä se suhde kestää jos on kestääkseen. Ja aina on uusia kaloja meressä!

 6. SaraCupCakez says:

  Ihanat vaatteet <3 Ja It's like that on niin legenda :D

  Oon niiiiin täpinöissäni sun puolesta tosta Lontoo jutusta! En malta oottaa sun päivityksiä rapakon takaa ;D

 7. Sita says:

  Tosi kivasti toimii tuo punainen teema asussa, pitää iteki kokeilla :)

 8. milla says:

  oho katoin että toi eka ja toka kuva on sama kuva ja olin sillee “vitsin isoja pihlajanmarjoja!” hahah hyvä minä :P

  whenyourheartbeats.blogspot.fi

 9. Teja says:

  Voi, että tulee niin matkakuume, kun lueskelee tätä sun juttua muuttamisesta. Koska siis itsekin ihan muuttamisesta ulkomaille olen haaveillu.. Jos vaikka pääsis joskus muutaman vuoden kuluttua. Oon kyl suunnitellu et lähen opiskeleen kans koulun oheella ulkomaille pieneks ajaks.. Tsemppiä muuttoon ja kaikkeen mitä se tuo tullessaan !

 10. NELLI says:

  määkään en malta oottaa että pääset sinne ! ja määkin oon surkutellu sun puolesta että kuin sulla varmasti tulee poikaystävääsi ikävä :D mutta puoli vuotta on oikeesti todella lyhyt aika, ja kun koko ajan on kaikkea uutta nähtävää niin se on vieläkin lyhyempi.

  plus tää asu on IHANA !

 11. marssi says:

  myydäänkö noita paitoja enää?

 12. Chenille says:

  Its like that on vieläkin ihan hiukea video!

 13. Jenna says:

  Ooo, ku toi pipo sopii kivasti tohon sun tukkaan! Odotan kyl niin innolla postauksia Lontoosta käsin, aijjai!

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

 14. V says:

  Mulle tulee ikävä kisukuvia :(

 15. ILONA says:

  Oi että ihana asuuuu!! ♥

 16. juksu_ says:

  siili ja pipo :3 rakastan ku syksy tulee ku mullaki on ollu ny kolmisen vuotta siili ja se sopii superisti pipojen kanssa :3

 17. dinde says:

  olin keväällä lontoossa pidennetyn viikonlopun ja ihastuin kaupunkiin ihan täysin! jos johonkin euroopan pääkaupunkiin muuttaisin niin se olisi ehdottomasti lontoo!

 18. Milluri says:

  Täält löytyy myös kyseisen videon fanittaja :D pikkusena se oli must ihan sairaan hieno!! Ja tsemppii ny sinne rapakon taakse! Tulee toivottavasti huikee reissu ja kokemus :)

 19. jippiajee says:

  Näi juuri ton samaisen run dmc-paidan ginassa, 1kpl siinä sovituskoppirekissä ja hypistelin sitä varmaan joku viis minsaa että ‘mitä tää paita tekee gt:ssä??’ no eipähän tee enää, mukaan lähti :)

 20. tröll-e says:

  niin siis jason nevinsin musavideo… sillon about 1997. remix run-dmc:n biisistä mut se video oli jason nevinsin. oli muuten blockfesteillä ihan hirvee määrä noita paitoja, tytöillä sellaset hennesin kulutetun näköset päällä ja pojilla jotain random 6-kirjaimisia tekstejä ton run-dmc:n tilalla mut samalla tyylillä silti, oikeesti ihan hulluna noita. kellään ei näyttäny noin hyvältä kyl (tosi siisti vaateyhdistelmä oikeesti, en trollaa) plus sun paitaa ei tee leimiks ympärillä pyörivät muut sata tyyppiä samassa paidassa :—D

  niin ja tsemppii lontooseen, musta kyl tuntuu ettet ehkä suostukaan tuleen sieltä takas ;)

 21. vilo says:

  ihana asu!! mun pitää varmaan kans käydä ostamassa tollanen pipå :) oliks niitä eri värisiä? :)

 22. jjhnna says:

  ihana postaus ja waaau ku oot ollu kauniina! toi pipo passaa sulle huipusti :)

 23. salmanteri says:

  olin viime syksynä vaihdossa pariisissa reilun 3kk ja näin sinä aikana mun poikaystävää yhen kerran, siis viikon ajan hän kävi mun luona vierailulla. tuntuuhan se aika karulta ajatella etukäteen että tulee näkemään niin vähän, mutta loppujen lopuksi se aika menee niin nopeesti ja aina voi skypetellä ja tekstailla. mun vaihdossa käyminen ei oo oikeestaan vaikuttanu meijän parisuhteeseen mitenkään :) toivottavasti tää vähän rohkasee sua!

 24. Saga says:

  Hei, mahtavin stailaus/tyyli sulla näissä kuvissa ikinä! Ja hell yeah, RUN DMC!

 25. ade says:

  Itsestä kuulostaa hassulta kommentit, joissa surkutellaan sitä, jos ei näe poikaystäväänsä pariin viikkoon. Olen sitä mieltä, että on hienoa, että parisuhteessakin olevat ihmiset uskaltavat olla erossa toisistaan ja lähteä esimerkiksi ulkomaille, jos se on se oma unelma. Nuorena täytyy kokea ja tehdä asioita. Kuten sanoit, ei puoli vuotta ole mikään pitkä aika. Olen itse ollut välillä pari kuukauttakin erossa poikaystävästäni. Jos olisin jättänyt tekemättä ja näkemättä asioita vain siksi, että seurustelen, olisin katunut myöhemmin.

 26. iitanni says:

  MITÄ!? EN OO TIENNY ET GINAS ON MYYTY NOITA RUN DMC PAITOJA, I WANT THAT :D

Kommentoi