creepers x2

Wednesday 01. August 2012 / by nadjastrange
Kirjottelin joku aika sitten Footwaylta saamastani lahjakortista ja tilauksen teon valinnanvaikeudesta. Lopulta päädyin tilaamaan siniset ja mustat Undergroundin creepersit, koska halusin ennemmin kenkiä joita voi käyttää duunissakin (=kävelyä 8h/päivä) ei-niin-työystävällisten korkokenkien sijaan. Pistin siis tilauksen menemään ja se tuli tosi nopeesti. Sisältö miellytti erittäin paljon, ja noita mustia kenkiä oonkin jo ehtiny käyttää monta kertaa. Tykkään!


24 Responses to “creepers x2”

 1. Nella says:

  Aivan ihanat kengät! Mustat on ehkä vähän kivemmat mutta tykkään!

 2. Iiva says:

  Järkyttävän rumat kengät. Sun tyyli on muutenkin alkanut kyllästyttää, mut tää oli kyllä piste i:n päälle karmeudessa.

  Muotibloggarin (ja muoti-ihmisen yleensäkin) pitäisi olla monipuolinen tyylivalinnoissaan, vaikka jokaisella onkin se “oma juttunsa”. Omaan juttuun ei kuitenkaan pidä jämähtää, kuten sulle on käynyt. Nykyaikaistettua kasari-punk-teemaa on jokaisessa asussa vähintään 90%, ei sellaisia jaksa aina katsella.

  Menetit lukijan, et enää vakuuta minua taidollasi.

 3. nadjastrange says:

  Mun mielestä on tärkeempää pitäytyä siinä omassa tyylissään ja tehdä vaatekokeiluja kun seurata orjallisesti uusimpia muotivillityksiä ja innostua ihan kaikesta vaan sen takia että ne on nyt in. Jokasella tietysti on oma mielipiteensä ja sä oot yhtälailla oikeutettu omaas. Toivottavasti jostain löytyy sua miellyttävä bloggaaja :)

 4. jaana says:

  hei millä sä sheivaat kainalos? :)

 5. Tinneri says:

  Voi Nadja, oot niin söpö! En tajua miten sulla kestää hermo vastata noin kohteliaasti kaiken maailman idioottien kommentteihin :) (Tuonkin “Iivan” kommentin olisi voinut esittää niin paljon kauniimmin muotoillusti, mutta hei, eihän Internetissä tarvitse omata käytöstapoja!)

  Esität mielipiteesi kohteliaasti, mutta et kuitenkaan nöyristellen. I like!

 6. Cecilia says:

  Ihanasti vastasit tuohon pettyneeseen kommenttiin! Mun on kuitenkin pakko todeta, että mä ainakin diggailen (ja olen diggaillut jo aika alkuajoista lähtien) sun blogia vieläkin ihan täysillä! Mä just tykkään siitä, että pitäydyt vahvasti omassa tyylissäs, ja pukeudut just niinku tykkäät, ja tanssit oman pillis mukaan. Se on oikeaa asennetta se. ;)

  Noi creepersit on muuten myös älyhienot…!

  xx
  http://guabk.blogspot.fi/

 7. Jasmin says:

  Sulla on musta ihanan rohkea ja omanlainen tyyli ja susta jos jostain voin vaikka joka päivä tulla hakemaan inspiraatiota :) Plus sulla on lumoava hymy, välittyy ihana lämpö kaikista kuvista missä hymyilet :)

 8. Jenna says:

  Mä ainakin tykkään noista kengistä hirmusesti! Varsinkin noi siniset on ihanan pirteet :)

 9. Kukka says:

  Hei! Pakko kommentoida, vaikkei nyt liitykään tähän kenkäaiheeseen. :D Oon seurannut blogiasi vain vähän aikaa ja tuli mieleen, että ootko kirjoittanut koskaan kiharoiden hiusten hoidosta? huomaan että nykyään sulla on suoristus, mutta esim. miten ennen hoidit hiuksiasi? Pitkään oon jo kaipaillut bloggaajaa, jolla olis oikeasti kihara tukka ja jolta voisi saada jotain vinkkejä tukan laittoon. Kampaajat kun yleensä repii omatkin hiukset päästään taistellessaan asiakkaan kiharoiden kanssa. :P Kiitos kivasta blogista!

 10. ErikaDeer says:

  Upeet monot! creepsut on hyvät jalassa ja mageen näköset. :) itseltä löytyy kanssa siniset. :)

 11. Veronika says:

  Noiden sinisten kenkien väri on just eikä melkeen!:)
  Vaikka nää ei ookaan yhtään mun tyyliset, ymmärrän, miksi kaikki hehkuttavat näitä.:D

 12. Nisna says:

  Noi on kyllä tosi kivat, varsinki siniset! Mut eiks noi oo aika painavat jalassa vai muistanko väärin? :D

 13. Idä says:

  Hei!
  Tätä varmasti monet ehottanu jo, mutta voitko tehdä postauksen sun tatuoinneista!? Sulla niitä on kuitenkin jo kertyny aika moisesti ja asukuvista niitä niin tuu erotettua, et olis kiva saada yhtee postaukseen jokaisesta kuva :–) Ehkä mahdollisesti jotain selostusta mitä kukin sulle merkkaa ja mistä idea syntyi c:

 14. Irina says:

  ahhh! ihanat:) odottelen omia mustia just…voikun ne kohta tulis!!

 15. Daniela says:

  I love this beautiful style. But Slovakia is lagging behind.. ;/
  http://da-nniela.blogspot.sk/

 16. Nukke says:

  Noi on kyllä niin mageita kenkiä, jotenkin kuitenki tuntuu etten ite osais käyttää vaikka mieli tekiskin kokeilla :D Ihan sun näköset kengät. Ah tuo sininen väri kiehtoo♥

 17. mindemo says:

  vähä siistii, et muutat lontooseen ! :—) tee joskus postaus sun tatuoinneista ? :)jotenki toi mikälie maatuska tossa käsivarressa on jääny ihan huomaamatta :0

 18. NELLI says:

  tämän “pettyneen” kommenttia en ymmärrä, omaan silmääni sun tyyli on muuttunut paljonkin viimeisen vuoden aikana. ite henk. koht. aloin jo kyllästymään sun rusettipantoihin ja söpöilyhameisiin vaikka se niin kovin sun näköinen juttu olikin, nyt taas kolisee ihan melkein joka asu ! :) oot just silleen sopivan pienin askelein uudistanut sun tyyliä ja tavallaan löytäny sen “seuraavan jutun”. ja ehkä parasta on se, että vaikka melkein kaikki sun vaatteet on perus ginoista ja henkkamaukoista, saat ne näyttämään aivan eriltä kuin kaikkien muiden päällä. monien bloggaajien vaatteet on tosi ihmeellisistä paikoista tai kirppareilta, joten ihmekään että tyyli on erikoinen, sää annat mallia että voi olla omanlaisensa kunhan osaa yhdistellä.

  voi ei tulipa melko jäätävä analyysi sun tyylistä :–D

 19. Millis says:

  Nadja, jos omistaa gina tricotin bonuskortin ja unohti antaa sen myyjälle sen leimattavaksi, niin voiko seuraavalla kerralla kuittia näyttämällä saada sen leiman? :—3

 20. marsa says:

  tykkääntykkään!

 21. Anonymous says:

  vähän myöhäinen kommentti sun tukasta, mut pakko sanoa et siisti! sopii tosi hyvin, onneks uskalsit leikata :-))

 22. Rose says:

  Luulenpa että vielä joskus itsekin hankin creepersit, ne on jotenkin tosi ihania. Tyksin siis kovasti sun uusista kengistä :) Mustat on varmasti käytännöllisemmät, mut noi siniset on tosi makeet!

 23. marssi says:

  miten pidät sun kainalot noin siisteinä?

Kommentoi