5 x KOSMETIIKKATUOTE JOLLA SELVIÄT TALVEN YLI

Monday 12. November 2018 / by nadjastrange

*Kaikki postauksen tuotteet on saatu blogin kautta testiin.

Bloggaajana saan paljon kosmetiikkatuotteita kokeiltavaksi, mutta tosi harvoin kirjoittelen niistä. Mulle on tärkeää ylistää blogissa vain niitä tuotteita joista oikeasti tykkään ja joita oikeasti käytän. Olisihan se hassua että tällä viikolla maailman paras tuote ikinä olisi tuote X, mutta ensi viikolla se olisikin tuote Y.

Oon ollut viime aikoina tavallista kiinnostuneempi kosmetiikasta, ja samalla myös testaillut ennakkoluulottomasti vaikka mitä uusia juttuja. Mulla kun on se paha tapa että yleensä jonkun hyvän asian löydettyäni jumitun käyttämään sitä ikuisesti enkä edes kokeile muita, mahdollisesti jopa parempia tuotteita.

Mun iho on ollut tänä syksynä tosi outo. Se on huomattavasti normaalia kuivempi, mutta samalla tavallista enemmän täynnä epäpuhtauksia ja pieniä näppyjä. Nyt on siis ollut ihan pakko jättää vanhat vakiotuotteet sivuun ja kokeilla järeämpiä toimenpiteitä. Tässä postauksessa esittelen siis monien testattujen tuotteiden joukosta valikoituneet viisi parasta tuotetta. Näihin olen tänä syksynä tykästynyt, ja näistä uskon olevan apua myös muillekin.

1. Cutrin Muoto -sarjan Humidity Shield

Tää on mun syksyn/talven ykköstuote! Humidity Shieldin pointtina on siis estää kosteutta pilaamasta kampausta, joka siis mun tapauksessa tarkottaa sitä ettei hiukset pörröönny vaikka ulkona olisikin epämääräistä sumutepullosadetta.

Kukaan ei varmaan koskaan kehu mun suoristuskäsiteltyjä ja kuivia hiuksia siitä, että ne näyttäisivät hyväkuntoisilta. Mutta nyt jo kaksi ystävää on kehunut mun hiusten näyttävän kiiltäviltä ja tosi hyväkuntoisilta. En oo tehnyt hiustenhoitorutiineihin muuta muutosta kuin sen, että oon ottanut tämän Humidity Shieldin sekä saman sarjan lämpösuojan käyttöön.

Plussaa myös pullojen visuaalisesta ilmeestä; noi sopii täydellisesti meidän sisustukseen! :D

2. Missha kosteuttava kasvovesi

Korea-kosmetiikka kiinnostelee kovasti, vaikken ole kovin montaa erilaista tuotetta ehtinytkään testailemaan. Tämän kasvoveden sain testiin eräässä PR-toimistossa käydessäni ja kuivaa ihoani ihmetellessäni. Oon ollut aina tosi huono ja laiska käyttämään kasvovesiä, mutta nyt oon parin viikon ajan opetellut uutta rutiinia ihan vain pelastaakseni kasvojen ihon lohkeilulta.

Mulla varsinkin nenänpielet oli niin rutikuivat, että joinain päivinä niistä irtosi ihonpaloja (sori ällöstä mielikuvasta). Nyt oon onneksi saanut pahimman kuivuuden aisoihin. En tiedä onko asialla joku yksi ihonhoitotuote näistä tässä postauksessa näkyvistä, vaiko kaikkien tuotteiden yhteisvaikutuksen tulos.

3. Aco kosteuttava kasvosuihke

Tää on just sellanen tuote jota mulla ei tulisi ikinä ostettua testiin. Ensinnäkään siksi, että mun kasvojenhoitorutiinit on koostuneet vain kahdesta vaiheesta (=pesu ja rasvaus). Ja toisekseen siksi, että oon jotenkin aina luullut pelkästään sen rasvan riittävän.

Kasvojen rasvaus ei ole tänä syksynä riittänyt ja mun onkin pitäny kokeilla vaikka mitä uutta. Tämä kosteuttava kasvosuihke on ollut tosi näppärä, kun tätä voi suihkuttaa kasvoille kesken päivän (ja jopa meikin päälle!) kun kasvot tuntuvat kuivilta ja kiristäviltä.


4. Kosteuttavat sheet maskit

Jälleen Korea-kosmetiikkaa! Oon testannut It’s Skiniltä ja Misshalta erilaisia sheet maskeja, ja näitä löytyy varmaan kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. On mm. kiinteyttävää, soluja uusivaa ja kosteuttavaa naamiota.


5. Eos-huulirasvat

Siitä on jo varmaan nelisen vuotta kun sain kyseiseltä merkiltä ensimmäisen huulirasvan testiin, enkä oo sen jälkeen muita käyttänytkään! Mun mielestä hyvän ja oikeasti kosteuttavan huulirasvan merkki on se, että sitä ei tarvitse olla lisäämässä koko ajan. Mulla on näiden huulirasvojen kanssa riittänyt että sitä laittaa aamuisin ja that’s it. Tosin musta tuntuu että näissä tuoksuissa on eroja, eivätkä ihan kaikki ole yhtä kosteuttavia kuin esimerkiksi multa juuri loppunut mustikka.

Onko sulla talven luottotuotteita? Myös superkosteuttavia kasvorasvoja saa vinkkailla!


2 Responses to “5 x KOSMETIIKKATUOTE JOLLA SELVIÄT TALVEN YLI”

  1. Anonymous says:

    Ite käytän kookosöljyä (sitä urtekramin) ja se on superia! hiuksiin ja nassuun :) ei vaan saa laittaa liikaa.

    • nadjastrange says:

      Tosi moni kyllä vannoo kookosrasvan nimeen!! Mä oon varmaan aina laittanu sitä liikaa kun on jäänyt sellanen ällöttävä rasvanen olo :D Pitää antaa sille vielä mahdollisuus!

Kommentoi