MUJER DE VACACIONES

Friday 17. August 2018 / by nadjastrange


¡Hola! Tänään ollaan aivan internationaleja – katsokaas kun mulla on villi espanjalaishenkinen señoritan paita päällä, ja kerron teille lähteväni huomenna Hollantiin. Ciao ja bonjour vaan. Oon siis aivan lomapäissäni, sillä vietän parhaillaan ensimmäistä lomaviikkoani. Seuraavat kaksi viikkoa olen tosiaan Hollannissa Filmmaking-kurssilla, josta kerroinkin jo aiemmin.

Meille on tässä kesän mittaan tippunut erilaista infoa tulevasta kurssista, ja tähän mennessä tiedän mm. seuraavat asiat:

1. Kurssilla on yhteensä 12 ihmistä seuraavista maista: Kiina, Pakistan, Indonesia, Taiwan, Etelä-Afrikka, Ghana, Romania, Englanti, Hollanti, Suomi.
2. Mulle on varattu yliopiston kautta jostain asuntolasta huone. Ei mitään hajua millainen, mutta asuntolassa on kuulemma jaettu kylppäri ja keittiö. Mulle on ihan sama missä yövyn, kunhan siellä ei ole luteita. Mähän heräsin kerran eräässä tamperelaisessa hotellissa luteiden keskeltä, ja siitä asti oon aina jännittänyt uusissa majapaikoissa että mitäs ötököitä mulla on huonekavereina. Tosin hassua että kaikista paikoista joissa oon matkustanut juuri Suomessa oli niitä luteita. Ehkä mä siis oonkin ihan turvassa ulkomailla :D
3. Tutustun uusiin tyyppeihin jotka on toivottavasti niin kivoja että niiden kanssa haluaa oikeasti hengata. Oon tosi introvertti, ja mielummin vietän aikaa yksin kuin vaivaannuttavassa seurassa. Tosin mistä sen tietää jos muut on sitä mieltä että mä oonkin se vaivaannuttava tyyppi ja kukaan ei leiki mun kanssa yhyy.
4. Menen melomaan kanaaliin! Koulu järjestää melontaretkiä pientä maksua vastaan. Mun tuurilla ja ketteryydellä päädyn varmaan uimaan siellä kanaalissa, mutta tämä pitää kokea!
5. Mua jännittää, kuten varmaan huomaa siitä että mietin kaikkia mahdollisia tilanteita jo nyt etukäteen.

Huomenna lähtee lento enkä oo vielä edes aloittanut pakkaamista. Nyt siis lähden hakemaan matkalaukun varastosta ja alan heittelemään sattumanvaraisia vaatekappaleita laukkuuni ja toivomaan että niillä pärjää kaksi viikkoa. Seuraava blogipostaus tulee siis Hollannista, ja todennäköisesti kerron stressanneeni kaikkea ihan turhaan ja että siellä on mahtavaa. Palataan asiaan!


Kommentoi