BAD FOR YOU

Wednesday 20. June 2018 / by nadjastrange
Mä olen heikko. Tavoitteena on jo pitkään ollut turhan shoppailun vähentäminen ja vaatekaapissa jo olemassa olevien vaatteiden/asusteiden arvostaminen. Mulla kuitenkin on akilleen kantapää; Vansit. Ja varsinkin platform-pohjalla varustetut yksilöt (kröhöm ostin viime vuonna kahdet jo olemassaolevien kenkien lisäksi). Nyt eteisen kenkäkaaoksessa on vielä yhdet Vansit lisää, eikä mua edes kaduta. Sain töistä palkkion ylitetystä tavoitteesta, ja päätin että nyt voin ostaa itselleni jotain super kivaa. Eli Vansit tietty.

Nämä uusimmat tulokkaat ovat Vansin ja brittimerkki Lazy Oafin yhteistyömallistosta. Lazy Oafin tuotteita on muuten näkynyt ekaa kertaa mun blogissa vuonna 2009! Ja esimerkiksi tämä mekko on Lazy Oafin. Brändi teki aiemmin yhteistyömalliston toisen lempparikenkämerkkini Dr. Martensin kanssa, mutta silloin olin (kerrankin) järkevä ja jätin ne ostamatta. Kengät olisivat olleet lähemmäs 300€ Suomeen postitettuina. Hyvä että skippasin ne, koska nyt ostin elämäni kengät. Niissä on sydämiä, vaaleanpunaista, ruutukuviota (mukana tuli myös mustat nauhat, boooring) sekä takana teksti Bad for you. Nää on täydelliset!


2 Responses to “BAD FOR YOU”

  1. minna says:

    Ostitko noi siis ihan Lazy Oafin sivuilta? :) En löytänyt noita :( Onkohan lie myyty jo loppuun?

Kommentoi