KESÄN BUCKET LIST

Friday 15. June 2018 / by nadjastrange
Haluan nauttia täysillä Suomen kesästä, vaikka vietänkin neljän viikon kesälomastani puolet ulkomailla. En yleensä oo tehnyt kesälle mitään tehtävälistoja, mutta tänä vuonna on ihan eri fiilis. Ehkä ne on nää ihanan aurinkoiset säät? Tai sitten se, että yleensä kesän lopuksi tajuan, etten ole tehnyt mitään? Tai ehkä uusien bikinien tilaaminen sai haaveilemaan hiekkarannoista ja aurinkorasvan tuoksusta..? Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Elloksen kanssa.

MUN KESÄN BUCKET LIST:

Pyöräilen paljon! Tavoitteena on pyöräretkien lisäksi polkea myös töihin mahdollisimman usein.

Teen extemporejuttuja! Oon sellanen ärsyttävä tyyppi jonka kanssa pitää yleensä sopia kaksi viikkoa etukäteen mitä tehdään, milloin ja monelta. On niin paljon kaikkea meneillään, että aikaa extemporejutuille on ihan liian vähän. Lupaan olla enemmän messissä kaikessa jännässä ja yllättävässä – yleensä ne parhaat muistot syntyy juuri niistä kerroista kun melkein jäi kotiin.

Syön jätskikiskan jäätelöä. Pitihän tälle listalle joku tosi helppokin tavoite lisätä haha!

Käyn Suomenlinnassa. Käytiin toissakesänä äidin ja veljenpojan kanssa retkellä Suokissa, ja se taisi olla viimeisin kerta kun oon siellä käynyt. Suomenlinna on aivan ihana paikka jossa pääsee varmasti kesäfiilikseen.

Käyn piknikillä 666 kertaa. Haaveilen sellaisesta sekamelskapiknikistä, jonne jokainen osallistuja tuo jotain, ja ruokajuomana on tietysti skumppaa. Haluan myös muutenkin ruokailla usein ulkoilmassa. Me käytiin viime kesänä monesti Aleksin kanssa ulkona syömässä niin, että haettiin esimerkiksi meidän lähistöllä sijaitsevasta thaimaalaisesta ravintolasta ruokaa ja mentiin lähimpään puistoon syömään. Ihan tavallinen ruokailukin tuntuu niin paljon kivemmalta ja spesiaalimmalta kun sen tekee ulkona!

Rullaluistelen ulkona. Haluaisin käydä kokeilemassa skeittiramppeja rullaluistimilla, joten jos bongaatte mut jossain vaiheessa kesää kipsi kädessä/jalassa, niin tiedätte mistä johtuu :D

Vien kummipojan Korkeasaareen. Haluan nähdä ihanan kummipoikani ilmeen kun hän näkee erilaisia eläimiä ekaa kertaa.

Käyn Tampereella – edellämainittu kummipoika asuu vanhempineen siellä. Heidän luonaan tulee käytyä ihan liian harvoin.

Nautin festareista. Vielä on Ruisrock ja Flow edessä! Ää en malta odottaa!

Luen kirjoja. Mun piti lukea A Song Of Ice And Fire -sarja jo viime kesänä, mutta kuinkas sitten kävikään… Tänä kesänä uusi yritys!

Käyn Hietsun kirppiksellä. En tainnut viime kesänä käydä kertaakaan..? Ja muutenkin voisin hieman kunnostautua kirppisjutuissa.

Ostan mansikoita ja herneitä torilta. Taas tällanen helppo tavoite, jonka saa varmasti toteutettua.

Fiilistelen kesä-Hesaa. Tämän postauksen kuvat on otettu Alppiruusupuistossa, jossa kävin ekaa kertaa ikinä. Samalla tajusin, että pitää käydä enemmänkin uusissa paikoissa. Helsinki on aivan ihana kaupunki.

Otan enemmän kuvia. Tai otan edes kameran useammin mukaan. Haluaisin jakaa teille tyypeille niin paljon enemmän randomeita hetkiä ja paloja elämästäni!

Uin meressä. Ja toivottavasti myös järvessä! Bikinit päällä yleisillä paikoilla hengailu ei oo ollut mulle koskaan mieleistä. Monesta muustakin varmasti tuntuu, että kaikki ihmiset tuijottavat sun makkaroita ja selluliitteja. Mutta arvatkaas mitä?! Ketään ei kiinnosta. Kaikki kauhistelee niitä omia makkaroitaan, ja siksi suosittelenkin ihan joka ikistä meistä rohkaistumaan.

Kropan ei pitäisi estää nauttimasta kesästä. Tai mistään muustakaan.Löysin tän kesän uintireissuille mustat perusbikinit Elloksen Beach Essentials -mallistosta. Bikinien yläosaa löytyy isoille rinnoille (!!) ja malli sopii yhteen ihan minkälaisten alaosien kanssa tahansa. Mä yhdistin ne saman sarjan bikinihousuihin joissa on korkea vyötärö.

Haluan tänä(kin) kesänä kiinnittää huomiota auringolta suojautumiseen; käytän vähintään 30 spf:n aurinkorasvaa ja suojaan pääni auringonpistoksilta. Löysin Ellokselta täydellisen ohuen hatun pään suojaksi. Aurinkorasvan, vesipullon ja piknik-eväät pakkaan korilaukkuun. Oottekin varmaan jo huomanneet, että tän kesän ykkösjuttu laukkumuodissa on erilaiset korilaukut, olivat ne sitten pieniä ja pyöreitä tai mun laukun tyyliin isoja ja leveitä.

Ellos on kiilannut mun lempinettikauppojen listan sijalle yksi. Sieltä tilaaminen on niin ihanan helppoa ja nopeaa ja valikoimaakin löytyy aina elektroniikasta kosmetiikkaan. Eikä bikineiden sovittelukaan tunnu läheskään niin masentavalta kun sen saa tehdä oman kodin rauhassa :D


Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?


6 Responses to “KESÄN BUCKET LIST”

 1. Emmaus says:

  Kiitos varsinkin viime aikoina blogissa kuuluttumastasi body-positiivisuudesta. Olet loistava esimerkki siitä, että minkä mallinen tahansa ihminen näyttää hyvältä, kun hän on sinut oman kehonsa kanssa!

 2. Elli says:

  Tää lista vois olla melkee mun… :D
  Kyssäri heräs! Mulla on jotenkin semmonen muistikuva että oisit joskus ollu eläintarhoja vastaan, mutta nyt korkeasaaressa käynti onkin listalla. Kiinnostaisi vain tietää miksi ajatus muuttunut? :)

  • nadjastrange says:

   Olin alunperin kirjoittanut tosta aiheesta enemmänkin, mutta lopulta päädyin poistamaan tekstinpätkän ennen julkaisua, kun ajattelin ettei ketään kuitenkaan kiinnosta :D

   Mutta siis: olen kyllä ihan samaa mieltä eläintarhoista kuin aiemminkin. Siltikään en omien mielipiteideni takia halua estää ketään sinne menemästä. Ja jos kummipoika tulee Tampereelta Helsinkiin käymään eläintarhassa, niin mä haluan olla mukana. Eli en varsinaisesti ole itse ketään sinne viemässä, vaan menen mukaan kun muut ovat sinne menossa. Pahoittelut, että oli harhaanjohtava teksti :)

   • Elli says:

    Jotain tälläistä ajattelinkin, kiitos kun vastasit ;) Korkeasaari on kuitenkin maailman mittakaavassa hyvä eläintarha ja tekee myös paljon hyvää, joten itse olen kyllä ihan hyvällä mielellä ollut mukana kummilasten kanssa kun ovat halunneet mennä. Ulkomailla taas en mene.
    Nääkään ei tietenkään oo niin mustavalkoisia juttuja. Hyvät ja huonot puolensa…

    • nadjastrange says:

     Oot kyllä oikeassa siinä, että moneen muuhun verrattuna Korkeasaari on tosi jees! Plus arvostan sitä, että he hoitavat haavoittuneita villieläimiäkin :)

Kommentoi