RANDOM-KUULUMISIA

Thursday 14. June 2018 / by nadjastrange

Mä niin toivon, että myös teillä lukijoilla on ollut kiireistä ettekä oo edes huomanneet että olin 10 päivää postaamatta. Tosin ainahan mulla on ollut aika satunnainen postaustahti – ehkä siis ootte jo tottuneet tähän :D Mulle kuuluu hyvää. On vaan ollut töissä kiireitä (klassikko), sekä muutenkin vaikka mitä juttuja ja hommeleita meneillään.

– Olin viime viikonlopun Sidewaysissa. En nähnyt kuin about puolet niistä bändeistä jotka halusin festareilla nähdä, koska keskityttiin kavereiden kanssa enemmän hengailuun. Oli kyllä ihan super kivaa, ja nyt vaan odottelen entistä innokkaammin muita kesän festareita! Aiemmin kirjoittelin haaveilevani Ruissista, ja tänään sain tietää pääseväni sinne työn kautta. Jee! Myös Flow on vielä edessä. En muista milloin viimeksi olisin ollut kolmilla festareilla yhden kesän aikana!

– Palasin roller derbyn pariin. Mulla oli tässä välissä muutaman kuukauden tauko, koska töiden jälkeen ei vaan ollut aikaa ja energiaa treeneihin. Viime viikolla kuitenkin tein paluun, ja ai että miten ihanalta se tuntui! Tajusin siinä kaiken tönimisen ja temppuilun keskellä oikeasti nauttivani derbystä! Harmi vaan, että meillä alkaa kesätauko ensi viikolla. Tarkoituksena olisi treenitauon aikana käydä ulkona rullailemassa joko yksin tai ihanien treenikavereiden kanssa (joita myöskin oli ikävä). Tosin sen kyllä huomaa heti, että blogi kärsii jos keskityn treenaamiseen. Meidän joukkueella on tälläkin viikolla kolmet treenit ja yksi peli (joihin kaikkiin en itse millään ehdi osallistumaan).

– Vein pyöräni korjaukseen. Sen seitsemästä vaihteesta vain yksi toimi, ja sillä ajelin koko viime kesän. Nyt vihdoin sain vietyä pyörän korjaamoon, joka sijaitsee about 20 metrin päässä meidän kotoa. Miten aina tällasia asioita lykkää ja lykkää? No mutta, nyt on mummopyörä kunnossa ja oon pyöräillyt useasti töihin. Tehtiin myös toissaviikonloppuna Aleksin kanssa pyöräretki. Poljettiin yli 30 kilometriä metsissä, vaikka piti mennä rennolle lauantaiajelulle. Koko reissusta ja kauniista maisemista ei tietenkään ole mitään kuvamateriaalia, koska olen maailman laiskin bloggaaja :D No ei, mutta nykyään ei vaan tee mieli kantaa kameraa mukana ja olla koko ajan kuvaamassa.

– Kävin pari viikkoa sitten kirppisshoppailemassa pitkästä aikaa. Tein tosi kivoja löytöjä ja muistin taas miten kivaa se kirppiksillä kiertely on. Varsinkin Helsingissä on kesäisin vaikka mitä ulkoilmakirppiksiä, joista Aleksis Kiven kadun sunnuntaikirppistä suosittelen lämpimästi; sinne voi kuka vain mennä ilmaiseksi myymään, ja ainakin allekirjoittanut on tehnyt sieltä huikeita löytöjä vuosien varrella.

– Mulla on hirveä tatskakuume! Onneksi tähän on tulossa helpotusta, sillä varasin eräältä pitkään ihailemaltani hollantilaiselta tatuoijalta ajan. Teen pienen retken elokuisella Hollannin-reissullani Utrechtista Eindhoveniin ihan vain tatuoinnin takia. #vainnadjajutut :D

Mitäs teille kuuluu?


6 Responses to “RANDOM-KUULUMISIA”

 1. nitahannele says:

  hei tervetuloa eindhoveniin! ja hei samassa veneessä ollaan, tatskakuume on kova just nyt! kelle oot menossa ottamaan kuvaa?

  p.s. jos haluat eindhoven vinkkejä, laita mulle meiliä niin voin listata mun lemppareita :)

  • nadjastrange says:

   Jooo hei vinkit on erittäin tervetulleita!! Laitan sulle meiliä jossain vaiheessa :)

   Menen True Blueen ottamaan Bob Geertsiltä tatskaa. En kyllä millään malttaisi odottaa tätä reissua!

 2. Pulla says:

  Moi,

  tarkotatko Sascha Seviciä? Poikaystävä otti nimittäin tatskamessuilla reisiin häneltä kuvat ja oli kyllä jäätävää miten siistiä jälkeä tuli supernopeessa tahdissa! Huippuhauska tyyppikin :)

 3. Anonymous says:

  Voi kuule, itse kesällä avannut koneen kerran viikossa ja silloinkin katsonut youtubesta vlogeja – instassa seuraan joitain bloggaajia ja välillä toteankin, että ai hitsi en oo kohta kuukauteen lukenu postauksia :D ja muutenkin nätillä säällä kone on tosi paljon kiinni, ja vlogejakin kertyy useammalta päivältä/viikolta. Joten ei huolta, kyllä me täällä ollaan – ainakin jossain vaiheessa :D

Kommentoi