HYVIÄ JUTTUJA

Wednesday 23. May 2018 / by nadjastrange


Farkkutakki täältä / paita täältä / eyeliner täältä

Jeeeeee kesäkesäkesä, vaikka mulla onkin kesän suunnitelmat vielä ihan auki. Festareista Sideways ja Flow ovat suunnitelmissa, ja myös Ruisrock kiinnostelee. Tosin missasin lahjakkaasti Ruissin lipunmyynnin, eikä kuulemma hotellihuoneitakaan ole enää vapaana. Ehkä siis vihdoin pitää vaan ymmärtää, että Ruisrock jää tänä kesänä välistä.

HYVIÄ JUTTUJA JUST NYT:

Alankomaat elokuussa
Sain stipendin, jonka ansiosta lähden elokuussa Utrechtiin opiskelemaan elokuvan tekemistä kahdeksi viikoksi. Ajattelin samalla viettää viikonlopun Amsterdamissa, kun lyhyen junamatkan päässä ollaan. Onko teillä mitään vinkkejä? Missä esimerkiksi kannattaa Amsterdamissa yöpyä? Entä mitä siellä kannattaa tehdä? Eniten ehkä kiinnostaa shoppailu, tatuointimuseo ja nähtävyydet. En ole vielä miettinyt sitäkään että haluaisinko jonkun ystävän kanssani viettämään Amsterdam-viikonloppua, vai menenkö ihan itsekseni. Yksi mun tuttuni asuu Dameissa, joten toivotaan että hänen kanssaan menevät aikataulut yksiin. Ollaan muistaakseni viimeksi nähty kun asuin Lontoossa. Ulkomailla treffaaminen on selvästi meidän juttu.

Mulla on nyt jo parin kuukauden ajan ollut tosi kova matkakuume. Yksi kaupunkiloma onkin jo tulossa, mutta silti haaveilen jostain rantakohteesta. Eikö koskaan mikään riitä?!

Ihana sää
Edelleenkin tarkistan säätiedotuksen joka aamu, koska en voi uskoa että vieläkin on näin ihanat ilmat! Mutta eiköhän tämä vielä räntäsateeksi muutu juhannukseen mennessä? Josta muuten tulikin mieleen, että ollaan lähdössä maalle viettämään juhannusta. Viimeksi siellä oli vaikka mitä kanoja ja tipuja, välillä kuulemma myös lampaita. Toivotaan tosiaan että silloin ei sada sitä räntää tai yhtään mitään muutakaan.

Ystävät
Oon yleisesti ottaen aika erakkorapu, mutta nyt oon lähiaikoina osannut panostaa ystävyyssuhteisiin entistä enemmän. Mun elämässä on ihan huikeita tyyppejä!

Kesävaatteet
Kuvistakin jo huomaa, että meikä-gootti on ihan täysin villiintynyt kesävaatteista ja kirkkaista väreistä! En oikeasti tiedä miten mä näin pahasti sekosin kun valitsin itselleni keltaisen farkkutakin. Ja siihen vielä matchaavan keltaisen eyelinerin! Huhhuh mitä hulluttelua! Tosin keltaiset meikkikokeilut kaipaavat vielä harjoitusta – peilistä katsottuna näytti ton meikin kanssa siltä kuin silmät olisivat olleet täynnä rähmää haha.

Synttärit
Perjantaina juhlitaan mun kolmekymppisiä! Ihan kreisiä. Oon kutsunut kasan ystäviä baariin, mutta en jaksa järjestää mitään sen kummempaa. Tärkein on kuitenkin vielä työn alla; Spotify-soittolista täynnä huonoa musiikkia!

*postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu House Of Brandonilta.


10 Responses to “HYVIÄ JUTTUJA”

 1. puukenkä says:

  Meitsi asuu Hollannissa (Rotterdamissa) ja meillä on suht samat kiinnostuksen kohteet (esim kissat, tatuoinnit ja (vintagesecondhand)shoppailu niin voin mielellään tulla seuraksi esim joksikin hetkeksi Amsterdamissa tai Utrechtissä ja näyttää hyviä paikkoja. :)

 2. Synttärikaima says:

  Hahaa, joka vuosi oon tän viestin laittanut; about siitä asti kun oot blogia kirjoittanut! Hyvää synttäriä ja muista juhlia nyt oikeen kunnolla – itsekin yritän muistaa!(=jaksaa) :Dd huomenna rillataa!

 3. Emmaus says:

  Amsterdamin Bodyworlds museo on heittämällä paras museo jossa olen koskaan käynyt, suosittelen!

 4. Aino says:

  Mä oon menossa Amsterdamiin ensi maanantaina, innokkaana tulin bongailemaan vinkkejä kommenteista. :D Näytit supersöpöltä, tuo skarppi tukka ja keltainen meikissä ja vaatteissa on ihana kombo! Ihanaa kesää! <3

  • nadjastrange says:

   Kiitos paljon! Tuu ihmeessä jakamaan omat vinkit reissun jälkeen jos bongaat jotain mikä on ihan pakko nähdä/kokea. Ihanaa reissua! :)

 5. ek says:

  Utrecht on niin ihana! Olin aikoinaan 8kk vaihdossa siellä. Kantsii ainaki käyä melomassa/veneilemässä kanaalissa. Utrechtissahan on se ihana, että siellä on ravintoloita ihan kanaalin tasolla, eli venereissullaki voi pysähtyä nauttimaan evästä. Siellä kampusalueella missä sieki varmaan opiskelet on niitä työmaakonteista tehtyjä asuntoja joita kantsii käyä ihastelemassa. Oikein ihanaa Utrechtia!

  • nadjastrange says:

   Ihanaa, kiitos vinkeistä! Oon just siellä kampusalueella, ja koulu järjestääkin jotain maksullisia melontaretkiä kanaaleissa. Se kuulostaa niin siistiltä että pakko kyllä kokeilla ainakin kerran! Äää en malta odottaa! :D

Kommentoi