MEIKKASIN HAMPAANI

Thursday 17. May 2018 / by nadjastrange
Oon viime kuukausien aikana kiinnostunut entistä enemmän meikeistä. Huulipunia löytyy useammassa sävyssä, ja oon huomannut että värikkäällä huulipunalla saa heti tuotua vähän energisemmän ilmeen kasvoille. Yksi asia jonka olen rohkeissakin huulipunakokeiluissani huomannut on se, että hampaat näyttävät joidenkin sävyjen kanssa keltaisemmilta, kun taas toisten sävyjen kanssa vaaleammilta. Tästä syystä mulla on jäänyt muutaman huulipunan käyttö vähän vähemmälle, mutta nyt sain testiin tuotteen, jolla hampaat saa meikattua (kyllä, luit oikein!) valkoisemmiksi. Tästä kerron teillekin kaupallisessa yhteistyössä Pepsodentin kanssa.

Ylläolevissa kuvissa näkyy neljä eri sävyä samasta mattahuulipunasta. Tykkään kyllä kovasti kaikista noista sävyistä, mutta kirkkaanpunaista on tullut käytettyä ylivoimaisesti eniten – jopa niin paljon, että mulla on tuota sävyä jo toinen puteli käytössä. Syitä sille miksi juuri sitä punaista on tullut käytettyä paljon on kaksi; 1. punainen on klassinen ja aina tyylikäs valita. 2. Hampaani näyttävät sen kanssa ihan super valkoisilta!

Mulla oli viime kesänä ystävieni häissä huulissa liilaa huulipunaa, joka sai (jälkikäteen kuvista katsottuna) hampaani näyttämään tosi keltaisilta. En edes ole sellainen tyyppi joka on koko ajan syynäämässä kasvojaan tai miettimässä näitä asioita, mutta kuvissa ne keltaiset hampaat jotenkin pistivät esiin. En ole käyttänyt kyseistä huulipunaa viime kesän jälkeen, mutta nyt otin sen taas käyttöön, kun sain testiin Pepsodentin hampaita valkaisevan White Now Touch -kynän.

Meikillä saa korostettua haluamiaan piirteitä, ja nykyään kasvoja saa aika rajustikin muokattua esimerkiksi contouringin ja bakingin ansiosta. Itse en jaksa tai edes osaa tehdä edellämainittuja juttuja, mutta highlighterilla tykkään korostaa ja tuoda valoa kasvoille. Esimerkiksi kulmaluulle levitettynä highlighter kirkastaa katsetta. Tämä hampaidenvalkaisukynä toimii highlighterin tavoin saaden hampaat näyttämään kirkkaammilta ja vaaleammilta. Säilytän kynää meikkipussissani, jolloin saan halutessani huulipunan lisäyksen yhteydessä pikafreesattua myös hampaat. Kynää voi säilyttää myös esimerkiksi vessan peilikaapissa, jolloin sitä saa lisättyä heti aamusta hampaiden pesun jälkeen.
En tupakoi tai juo kahvia, joten luulisi että mulla olisi luonnostaan tosi valkoinen hammaskalusto. Oon kuitenkin viime vuosina koukuttunut kolajuomiin, joiden juomista olen vihdoin vähentänyt onnistuneesti, mutta siitä syystä hampaat ovat muuttuneet tummemmiksi viimeisimmän vuoden aikana. Siksi olenkin päättänyt panostaa hampaita valkaiseviin tuotteisiin.

Oon sen verran nössö etten uskaltaisi mennä mihinkään rajuun valkaisuoperaatioon, vaan oon ainakin toistaiseksi tyytynyt käyttämään päivittäistavarakaupoista löytyviä tuotteita. Pepsodentin White Now -sarjan hammastahnat ovat oman kokemuksen perusteella olleet tarpeeksi hellävaraisia mutta silti tehokkaita. En ollutkaan aiemmin kokeillut White Now Touch -valkaisukynää, joka on tuoteperheen uusi tulokas. Se ei vahingoita hammaskiillettä, joten sopii päivittäiseen käyttöön. Parhaimman ja valkoisimman lopputuloksen saa käyttämällä White Now -sarjan hammastahnaa kynän kanssa.Ps. Jos kiinnostaa testailla White Now -sarjan tuotteita, niin Instagram-tilini puolella (@nadjastrange) arvotaan kampanjakuvaan kommentoineiden kesken yksi tuotepaketti!


One Response to “MEIKKASIN HAMPAANI”

  1. Brita says:

    Huikean kauniita kuvia ja Valkoise hampaat!
    Osallistun White Now kynän arvontaan / kokeilemaan tuotetta

    Brita Kuosmanen

Kommentoi