KIRPPISTELYÄ JA VERKKOPAIDAN METSÄSTYSTÄ

Wednesday 16. May 2018 / by nadjastrange


Yllä näette ilmeeni kun olen pitkän metsästyksen jälkeen löytänyt itselleni verkkopaidan! En olisi ikimaailmassa voinut uskoa millainen jännitysnäytelmä siitä syntyy kun päätän haluta itselleni yhden hiton paidan.

Kuvitelkaa että laulan tän The Fresh Prince of Bel-Air -sävelellä: “Well this is a story all bout how my life got flipped, turned upside down. And I’d like to take a minute, just sit right there. I’ll tell you how I became the owner of this fishnet top right here.”

Kaikki alkoi siitä kun Monkissa myytiin varmaan jo vuosi sitten verkkopaitoja. Sellaisen omistaminen tuntui silloin överiltä, ja jätin sen ostamatta koska en tiennyt mihin paidan yhdistäisin. Mutta se silti jäi takaraivoon kummittelemaan. Myöhemmin bongailin Instagramissa useita inspiroivia asuja, jotka sisälsivät verkkopaidan. Silloin päätin että nyt on jo korkea aika ostaa paita itselleni.

Niitä ei tietenkään myyty enää Monkissa. Nettikaupasta kuitenkin bongasin yhden ja vielä alennuksesta. Päätin selata muunkin nettikaupan valikoiman läpi ennen tilausta, ja tottakai paita oli myyty loppuun ennen kuin olin maksamassa ostoksiani.

Myöhemmin bongasin samanlaisen verkkopaidan Facebook-kirppikseltä. Olin ensimmäinen varaaja ja sain sovittua myyjän kanssa treffit seuraavalle päivälle Kallioon. Kuitenkin paria tuntia ennen tapaamista tämä myyjä ilmoitti myyneensä paidan jollekin toiselle, sillä he molemmat asuivat Järvenpäässä. Myyjän ei siis tarvinnut tulla Helsinkiin tekemään kauppoja, mutta jos hän halusi päästä helpolla, niin miksi ylipäätään myi mitään Kallion Facebook-kirppiksellä?! :D

Verkkopaidan metsästys siis jatkui. Päätin shoppailla pitkästä aikaa eBayssa, ja ostin sieltä itselleni verkkopaidan hyvin edullisesti. Tilasin kuitenkin ihan liian pienen koon ja paita meni suoraan kirppiskassiin (ja on muuten myynnissä ensi viikonloppuna kirppiksellä, mutta kerron siitä kohta).

Päätin antaa verkkotopin metsästykselle vielä yhden mahdollisuuden kun bongasin kivan yksilön Asokselta, ja postauksen kuvien paita on juurikin tämä. Se on Weekdayn, maksoi alennuksessa 13,50€ ja siinä on hauska poolokaulus. Jos paita ei olisikaan ollut sopiva, niin olisin kyllä luovuttanut. Onneksi lopulta sain tosi kivan paidan, mutta huh mikä metsästys!

Kirppisvinkki lauantaille:

Ollaan muutaman muun bloggaajan kanssa myymässä Design- ja blogikirppiksellä!
Lisätietoa löytyy tapahtuman Facebook-sivulta, mutta tässä tärkeimmät:
Ajankohta on 19.5. klo 11-16, ja osoite Eerikinkatu 3.


6 Responses to “KIRPPISTELYÄ JA VERKKOPAIDAN METSÄSTYSTÄ”

 1. essi says:

  Törkee toi kallio kierrättää -tyyppi kyllä, sääntöjen mukaan ois pitänyt myydä sulle! Tollasistahan kannattaa ilmottaa :/ Mut hyvä et lopulta löysit!

  • nadjastrange says:

   Olin niin ärsyynytynyt etten edes tehnyt ilmoitusta ylläpidolle, vaikka olisi todellakin pitänyt! Ehkä teen sen vielä näin jälkikäteen :D

   Ja joo, onneksi löytyi, vaikka kyseessä onkin yksi paita eikä mikään asia jota ilman ei voi elää.

 2. ronja says:

  Klikkailin muutama viikko takaperin itsellekkin samaisen verkkopaidan ja on kyllä ollu ihan huippuostos! Itse en oo ihan varma tykkäänkö tosta kauluksesta ja saatankin leikellä se pois.

 3. Anonymous says:

  one word: uuno turhapuro, en siedä noita :D

Kommentoi