UUTTA VAATEKAAPISSA

Friday 11. May 2018 / by nadjastrange

Aurinkolasit Saint Laurent (saatu blogin kautta)
Farkkutakki, t-paita ja housut Monki
Kengät Vans

Tällä kertaa esittelen hieman poikkeuksellisia asukuvia, koska asussa kaikki muu paitsi kengät on uutta. Lämpimät säät saivat mut kaivelemaan vaatekaappejani ja miettimään pukeutumistani uusiksi. Ei varmaan ole mennyt teiltä lukijoilta se ohi, että tässä parin viime vuoden aikana on tullut extakiloja. Ja sehän tarkoittaa sitä, että ei mulla loppujen lopuksi olekaan oikein mitään sopivia vaatteita. Joojoo, niinhän ne kaikki sanoo :D

Nyt annoin itselleni luvan ostaa uusia vaatteita! Mullahan on jo pidempään ollut tavoitteena ostaa mahdollisimman vähän ja elää niiden olemassaolevien vaatteiden kanssa. Nyt kuitenkin kaipasin jotain uutta kevätvermettä, ja tässä ne mun uudet pitkään harkitut ostokset ovat.

Noita Monkin housuja sovittelin jo viime kesänä, ja itse asiassa kerran jo ostinkin ne, mutta palautin samantien. Housut kiehtoivat ja pelottivat samaan aikaan. Ja nyt, lähes vuoden jälkeen ostin ne uudestaan kun olin jo pitkään katunut sitä että housut ovat kaupassa eivätkä mun kaapissa. Myös farkkutakki on viime kesästä asti haaveiltu, sillä ostin 2nd handina hyvin samanmallisen mutta kivipestyn vaalean farkkutakin. Gootti-Nadja kuitenkin mietti jo silloin että olisipa mulla sama takki mustana. No nyt on! T-paita oli ihan rehellinen heräteostos. Pitäähän mulla olla paitoja uusien housujeni kaveriksi, kun 80% mun vaatteista on kuitenkin mekkoja.


Kommentoi