MIKSI MAKSAISIT TÄYDEN HINNAN?

Sunday 22. April 2018 / by nadjastrange

Tiedätkö sen tunteen kun tekisi mieli tehdä jotain kivaa tai jännää? Haluaisit viettää aikaa puolison kanssa esimerkiksi treffeillä tai yhteisen harrastuksen parissa? Tai käydä ystävän kanssa testaamassa uutta kauneushoitolaa? Mutta mistä niitä ideoita oikein saa? Me ollaan löydetty Aleksin kanssa uusi tapa keksiä kaikkea uutta tekemistä! Paikka on nimeltään Offerilla, josta kerron nyt enemmän kaupallisen yhteistyön merkeissä.

Me tykätään Aleksin kanssa käydä kokeilemassa eri juttuja – olivat ne sitten ravintoloita, harrastuksia tai elämyksiä. Ollaan aiemminkin käytetty Offerillaa, koska tätä kautta voi keksiä tekemistä joka ei olisi käynyt pienessä mielessäkään. Voi päästä esimerkiksi ajamaan cartingia, seikkailemaan pakohuoneeseen tai nauttimaan kuumakivihieronnasta.

Tällä kertaa me lähdettiin kokeilemaan sulkapalloa! Ollaan käyty jo kerran pelaamassa, ja vielä on neljä yhteistä sulkapallotuntia jäljellä. Aleksi on tottakai siinä tosi hyvä, mutta mulla edes syötöt eivät meinanneet onnistua. Naurettiin tosi paljon, ja samalla päästiin tekemään yhdessä jotain ihan erilaista. On se aina kivempi lähteä tutuista kotikuvioista ihan muualle ja ehkä jopa astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Offerillan pointtina on kerätä erilaisia ravintoloita, palveluita, tuotteita ja elämyksiä saman katon alle, ja tarjota nämä kaikki 50-90%:n alennuksella. Diilejä on n. 1300, joiden joukosta löytyy ihan kaikkea aina kampaamopalveluista matkustamiseen. Alueellisia palveluita on myynnissä Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seuduilla. Niiden lisäksi tuolta löytyy hyviä hotellidiilejä ihan ulkomailtakin asti.


Mainitsinkin aiemmin että Offerilla on jo entuudestaan tuttu. Oon aiemmin ostanut edullisia diilejä ripsihuoltoihin, sekä useisiin erilaisiin ravintoloihin. Nepalilaiset ja intialaiset ravintolat on meidän lemppareita, ja ainakin tähän asti Offerillasta on löytynyt joka ikinen kerta useampi hyvä diili tämän tyylisiin ruokapaikkoihin.

Tällä kertaa mentiin syömään meidän lähistöllä sijaitsevaan thaimaalaiseen ravintolaan, koska löydettiin Offerillasta diili jolla sai kana- ja tofuannokset edullisesti. Oli kiva käydä testaamassa meille uusi ravintola, ja heti ruokailun jälkeen alettiin jo selaamaan uusia ruokapaikkoja. Koska miksi maksaisit täyden hinnan jos Offerillan kautta voi saada tasan samat annokset edullisemmin?

Jos kiinnostaa tutustua, niin koodilla nadjastrange10 saat 10% alennusta kaikista Offerillan diileistä.

ARVONTA!
Käy tilaamassa Offerillan uutiskirje ja jätä kommentti tämän postauksen alle.
Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan 70€:n lahjakortti Offerillaan!
Arvonta päättyy 29.4.


29 Responses to “MIKSI MAKSAISIT TÄYDEN HINNAN?”

 1. Henna says:

  Olen jo joulukuusta asti ollut Offerillan uutiskirjeen tilaaja.

 2. Salli says:

  Minulle tulee offerillan uutiskirje. Mukaan arvontaan.

 3. JV says:

  Huikee kisa, ehdottomasti mukana!

 4. Hihih says:

  Oon just viime aikoina ajatellut ruveta harrastamaan samaa, eli ihan testaamaan sieltä eri jutskia huvin vuoks!

  Oot muuten tosi kaunis kuvassa!

 5. M says:

  Mulle tulee jo uutiskirje joten mukana arvonnassa. Ois kiva päästä testaileen, oon vaan vähän laiska. :D

 6. Eeva says:

  Olen uutiskirjeen tilaaja, mukaan!

 7. Niina says:

  Tulee jo uutiskirje, mukana!

 8. Karelia says:

  Oi ompa kiva toi arvonta, uutiskirje tilattu! Itse olen joskus käyttänyt offerillaa usein mut viime aikoina se on vähän jäänyt, vois alkaa taas metsästämään hyviä tarjouksia sieltä! :)

 9. MH says:

  Mua houkuttelee offerillalla jostain syystä aina eniten kaikki ruokaan liittyvä heheh, mut ehkä uutiskirje innostais muihinin aktiviteetteihin!

 10. Mims says:

  Kiinnostava palvelu, lahjakortista olisi paljon iloa. Ja huippu blogi sulla!

 11. Anna says:

  Mukana, kampaamokäynti olisi paikallaan tai ehkäpä jonkun hauskan aktiviteetin testaaminen :)

  anna-ylitalo@hotmail.fi

 12. Annak says:

  Mukana, harmi vaan kun oulussa on ainaki tällä hetkellä aika vähän diilejä

 13. Rose says:

  Mukana arvonnassa! :)

 14. Minttu-Maaria says:

  Uutiskirje on tullut jo jonkin aikaa, joku kasvohoito vois olla kiva kevään piristys :)

 15. u says:

  Siis musta on älyttömän tärkeetä maksaa se täysi hinta palveluntuottajalle!! En todellakaan halua osallistua arvontaan, vaan muistuttaa, että palvelualalla monilla pienet palkat eikä niistä todellakaan olee varaa tinkiä 50-90 %. Offerilla-tyyppiset alennukset harvoin tuo uusia pysyviä asiakkaita firmoille, koska tarjousten kyttääjät menevät mieluummin uuteen paikkaan alennuksella. Lisäksi joskus palveluntuottajan varauskirja saattaa vielä täyttyä näillä alehinnoilla asioivista niin, ettei kunnolla maksaville asiakkaille jääkään tilaa.

  • nadjastrange says:

   Jokainen yrittäjä päättää itse lähteä mukaan, ja tällöin luonnollisesti miettii että onko se kannattavaa. Tämähän on tosi hyvä keino saada uusia asiakkaita, ja esimerkiksi me aiotaan käydä tuossa postauksen kuvien ravintolassa vielä uudestaan ilman alennustakin. Ravintola oli tyhjä, joten uskon että tämäkin yrittäjä mielummin otti meidät uudet asiakkaat vastaan kuin piti tyhjää ravintolaa auki. En itsekään menisi vaan kampaamoon ja yrittäisi tinkiä hinnasta – arvostan kyllä yrittäjiä ja luotan heidän päätöksiinsä.

 16. Holli says:

  Uutiskirje on tullut jo ties kuinka kauan, mutten vieläkään ole ostanut mitään! Nyt pitäisi pistää vaikka joku kauneushoito testiin :)

 17. Seppo says:

  Mukana!

 18. Eve says:

  Tosi kiva palvelu! Sieltä tarttuisi itselle mukaan varmasti joku kauneushoito tai hotelliyö!

 19. mimo says:

  ooo, mukana!

 20. klaara says:

  Ravintolaan käyttäisin tuon lahjakortin.

 21. Siiru says:

  Mukana, ravintolaillallinen kelpaisi!

 22. Pinja says:

  Jes, ehottomasti mukana!

 23. Tupu says:

  Itselleni kelpaisi kyllä kauneushoito tai hotelliyö!

 24. Airi says:

  Mukana. Turussa on hyvät tarjoukset.

 25. emilia says:

  En oo tästä kuullutkaan ennen, mutta nyt tilattu uutiskirje!

 26. Annu says:

  Tilattu eli mukana ollaan! Olis kiva päästä vihdoinkin testaamaan pakohuone peliä, mutta en oo vielä raaskinut. Lahjakortin käyttäisin ehdottomasti sellaseen.

 27. Kiivi says:

  Tilattu ja peukut pystyssä!

 28. santtu says:

  joo hei hauskaa !

Kommentoi