PARAS LAHJA ÄIDILLE

Monday 16. April 2018 / by nadjastrange


Valokuvaaminen on nykyään tosi helppoa, sillä meillä kaikilla kulkee kamerat mukana puhelimissa. Siksi niiden arkistenkin tilanteiden taltioiminen onnistuu vaivatta. Valitettavasti monella ne kuvat kuitenkin hukkuvat tuhansien muiden joukkoon puhelimen muistiin tai pilvipalveluun. Olenkin siitä syystä ottanut tavoitteekseni teettää valokuvia aina tasaisin väliajoin. Kaupallinen yhteistyö Ifolorin kanssa tuli täydelliseen saumaan, koska viimeksi taisin teettää kuvia vuoden 2016 lopussa.

Nyt eletään sitä aikaa vuodesta, kun meikäläisellä on paniikki päällä. Äidilläni on syntymäpäivä samalla viikolla äitienpäivän kanssa, joten yleensä hankin hänelle kaksi lahjaa. Äitini ei kuitenkaan ole mitään vaativaa sorttia – hänelle riittäisi vaikka itse askarreltu kortti. Vaikka omasta mielestäni äiti ansaitsee tietenkin parasta!

Annoin toissajouluna äidilleni joululahjaksi muutaman Ifolorilla teettämäni valokuvan kehyksissä, ja se oli tosi mieluinen lahja. Äiti vihjailikin ennen viime joulua, että voisi haluta uusia kuvia lahjaksi. Silloin olin ehtinyt ostamaan jo muuta, mutta nyt on taas lahjojen hankinnan aika.

Ifolorilta löytyy huikeat määrät erilaisia lahjaideoita aina puhelimen kuorista kuvakalentereihin. Mietin että olisin tilannut äidilleni kuvakirjan, jossa olisi kuvia menneiltä vuosilta. Ehdin selailla niitä tovin ja siellä olikin vaikka mitä vaihtoehtoja. Mietin kuvakirjan lisäksi myös taulun teettämistä. Lopulta kuitenkin päädyin siihen, että jatkan tutulla ja äidin tykkäämällä linjalla. Teetin siis ison kasan 10x15cm kokoisia kuvia ja ostin pari valokuvakehystä.


Innostuin kuvalahjoista sen verran, että päätin oman äitini lisäksi muistaa myös kahta muuta äitiä äitienpäivänä. Teetin anopilleni ihanan tunnelmallisen yhteiskuvan meidän häistä, sekä kummipoikamme äidille kuvan babyshowereilta. En kuitenkaan teetä pelkästään juhlista otettuja kuvia, sillä mielestäni ihanimpia kuvamuistoja ovat ne satunnaiset otokset arkisista hetkistä – kuten esimerkiksi kävelylenkiltä äidin ja veljen kanssa. Toisen yllättäminen ja lahjan antaminen on aivan ihanaa, vaikka yllätys saattaakin tämän postauksen myötä mennäkin pieleen kun kaikki kolme lukevat blogiani :D

Tilasin ensimmäistä kertaa valokuvia Ifolorin mobiilisovelluksella. Etsin puhelimen muistista kuvat jotka halusin teettää, ja niille sai kätevästi valittua halutut ominaisuudet, kuten esimerkiksi kuvan koon ja paperin laadun. Kaikkien muidenkin kuvalahjojen tilaaminen hoituu kätevästi kyseisellä sovelluksella. Innostuinkin tilaamaan samalla kerralla valokuvien lisäksi ison julisteen meidän hääkuvasta.

Kuvalahja on kyllä ihanan persoonallinen ja tunteita herättävä lahja! Jos säkin innostut tilaamaan äitienpäiväyllätyksen Ifolorilta, niin huomaathan että Deluxe- ja Premium-kuvakirjat tulee tilata 24.4. mennessä ja muut tuotteet 2.5. mennessä, jotta lahjat ehtivät äitienpäiväksi perille.

ARVONTA!
Millaisella kuvalahjalla muistaisit omaa äitiäsi äitienpäivänä?
Vastanneiden kesken arvotaan 20 euron arvoinen lahjakortti Ifolorille.
Arvonta päättyy 23.4. ja sen säännöt löytyvät täältä.


21 Responses to “PARAS LAHJA ÄIDILLE”

 1. Rose says:

  Vietän äitienpäivän tänä vuonna ensimmäistä kertaa eri maassa äitini kanssa, joten olisi ihanaa muistaa äitiä jollakin hauskalla yhteiskuvalla tai parilla meistä vuosien varrelta! Valokuva olisi muutenkin helppo lahja laittaa postiin… :)

 2. Siiru says:

  Reissataan paljon äidin kanssa, joten käyttäisin lahjakortin valokuvakirjan tekemiseen :-) muutama sellainen löytyy jo hyllystä, ja kirjasta kuvia tulee selailtua useammin kuin koneelta. Seuraava reissu on jo parin viikon päästä äidin synttäreiden kunniaksi!

 3. Camilla says:

  Valokuvat on ihan parhaita! Pitäisi itsekin käydä läpi puhelinta ja kovalevyä ja tilata kuvia. Äidilleni haluaisin kuitenkin tehdä valokuvakirjan meidän edellisestä matkasta, josta on kulunut jo monta vuotta. Lisäksi äitini täytti tänä vuonna 50, niin olisi myös kiva saada kasaan kuvia menneiltä vuosilta :)

 4. Viivi says:

  Olin itseasiassa ajatellut teettää äidille lahjaksi kuvakirjan meidän viime kertaisesta ulkomaan matkasta :-) äiti monesti just harmitellut sitä kun kaikki kuvat nykyään vaan jää puhelimiin ja koneisiin mistä niitä ei kauheasti katella, siks toi kuvakirja ois äidille just sopiva lahja!

 5. M says:

  Kuvakirja tai muki. Toissa jouluna teetätettiin seinäkalenteri äidin 50-vuotis synttäri matkasta. Lisäksi kuvakirjoja on tehty mummulle. :)

 6. tannttu says:

  Teettäisin mummolle kuvia/kuvakirjan reissustamme :)

 7. Laura says:

  Äitiltä löytyy jo paljon kehystettyjä kuvia, mutta bongasin Ifolorin sivuilta valokuvakirjaimet, niin niillä saisi lisää ihania muistoja näkyville hauskassa muodossa! :)

 8. Ansku says:

  Viime vuoden äitienpäivänä kuvalahjana annoin kortin välissä vauvan ultraäänikuvan sekä samalla raskausuutisen. Tänä vuonna äiti/mummu saa yhteiskuvan lapsenlapsensa kanssa. :-)

 9. Sanna says:

  Varmaa ihan perinteisillä valokuvilla ja valkovuokkoja kylkeen❤

 10. Nadya says:

  Mun äiti pitää luonnosta, joten hankkisin lahjaksi kuvakirjan jossa olisi mun ottamia kuvia mökiltä, metsäreissuilta ja eläimistä. Eräältä Lapin-vaellukselta otin kuvia erikoisista tunturikasveista, joista askartelin albumin äitille tuliaiseksi, ja äiti kyllä tykästyi siihen ainakin kovasti! :)

 11. Annak says:

  Oon reissannut äitini kanssa paljon ja voisin tehdä hänelle kokoelma kuvakirjan eri hetkistä vuosien varrelta :)

 12. Sannamarianna says:

  Tekisin äidilleni kuvakirjan muistoista.

 13. santtu says:

  ollaan siskon kanssa annettu kahdesti kehystetty yhteiskuva meistä, mutta ei aikoihin. nyt voisi olla päivityksen paikka.

 14. Miia says:

  Kuvakirjalla yhteisestä reissusta

 15. Saana says:

  Äidille lähtee kuvakirja meidän 1vuotiaan esikoisen ensimmäisestä vuodesta:)

 16. Riikka says:

  muki äidille!

 17. Minna says:

  Tekisin kuvakirjan perheestämme ja lapsuudestamme :)

 18. Piipa says:

  Kesäisiä kuvia.

 19. Minttu-Maaria says:

  Jollain kuvalla meistä yhdessä :)

 20. Milla says:

  Kuvakirjalla varmaankin :)

 21. Eunika says:

  Kuvakirja ihanista muistoista

Kommentoi