VIIKKO AMMATTIBLOGGAAJANA

Saturday 14. April 2018 / by nadjastrange

Mulla on ollut tämä viikko lomaa päivätyöstä. On siis ollut aikaa keskittyä blogiin ihan kunnolla, joten oon larpannut ammattibloggaajaa. Tämä on mun kolmas postaus jonka julkaisen tällä viikolla – tosin kirjoitin vielä neljännenkin jonka ajastin maanantaille. Näin suuren blogipanostuksen jälkeen ei varmaan tule taas pitkään aikaan mitään :D No ei, oon suunnitellut jo valmiiksi lisääkin juttuja. On hassua miten sykleittäin blogi-inspis menee; jollain viikolla tekee mieli kirjoitella keskellä yötä ja toisena ei tyyliin koskekaan koko blogiin.

Ei musta kyllä ammattibloggaajaksi olisi. Onneksi ensi viikolla voi jo palata töihin!


Hattu Länsilakki
Raitapaita Marimekko (2nd hand)
Mekko Junarose
Kengät Vans

Pari huomiota ylläolevasta asusta:
1. Huomasin vanhoja kuvia selatessani, että oon käyttänyt tätä Aleksilta ikuisuuslainattua hattua lähes päivittäin vuodesta 2011 asti. Mitä teen sitten kun kyllästyn?? Pitäiskö vihdoin leikata hiuksiin joku ihan oikea malli, joka ei vaadi hattua näyttääkseen hyvältä? Apua miten vaikeita valintoja.
2. Päälläni olevaan mekkoon kuului oikeasti valkoinen t-paita, mutta se on pyykkikorissa odottamassa muita valkoisia vaatteita joiden kanssa pestä se. Paita saa muuten odotella vielä piiiiitkään, koska 99% vaatteistani on mustia. Sillä aikaa käytetään tällaisia villimpiä paita-mekko-yhdistelmiä.


2 Responses to “VIIKKO AMMATTIBLOGGAAJANA”

 1. Minja says:

  Toi hattu sopii sulle kyl superhyvin! Ostin itekki just tollasen (noi on tainnu nyt tulla muotiin?) samannäkösen punasen ja en jotenki saa sitä näyttämään mun päässä hyvältä :D

  • nadjastrange says:

   Noita hattuja on hieman eri mallisia, ehkä just se ei oo sulle sopiva malli? Mulle ei esimerkiksi sovi ollenkaan saman tyylisestä hatusta Brixtonin versio, vaikka se sopii varmaan kaikille muille ihmisille :D

   Tai sitten hattu vaatii vaan totuttelua. Laita esim kauppareissuille päähän ja totuttele siihen pikkuhiljaa? :)

Kommentoi