3 HYVÄÄ ASIAA

Tuesday 03. April 2018 / by nadjastrange

Just nyt on päällä hirveä into postata, mutta ei oikein mitään mistä kirjoitella. Perus arki rullaa ja pääsiäinen meni tosi kivasti. Kävin mm. anoppilassa, keilaamassa ja keikalla. Muuten oli siis tosi jees, mutta en jostain syystä saanut nukuttua maanantain ja tiistain välisenä yönä. Nukuin lopulta kolme tuntia, ja päivä alkoi aika väsyneissä merkeissä. Kyllä se siitä loppua myöten kivaksi muuttui, ja uskon että se oma suhtautuminen vaikutti asiaan.

Mulla on kännykässä lista postauksista jotka haluaisin toteuttaa. Tosin tuntuu että suurin osa listan sisällöstä on tällä hetkellä videoiden aiheita. Kuitenkin sen ensimmäisen videon julkaisemisen kynnys vaan kasvaa ja kasvaa, ja kohta en varmaan uskalla kuvata videoita ollenkaan. Mun pitää vielä tsempata itseäni tässä asiassa, mutta mietitään me sillä aikaa positiivisia juttuja. Löysin tältä samaiselta aihelistalta myös tämän viime kuukausina eri blogeissa pyörineen kolme hyvää -haasteen, joka on ihanan piristävä.

Tuntuu etteivät ihmiset (allekirjoittanut mukaanluettuna) osaa aina arvostaa ja fiilistellä ihan niitä pieniä arjen asioita. Tämän postauksen aiheiden miettiminen sai mua heräteltyä, ja toivon että sama toimii myös muilla. Suosittelen siis tekemään listan vaikket olisikaan bloggaaja! Ja jos taas olet bloggaaja ja tehnyt tämän saman haasteen tai aikeissa tehdä sen, niin linkkaa postauksesi kommenttikenttään. Näitä on kiva lukea!

KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVÄSSÄNI
Työkaverit! Mulla oli väsymyksestä johtuen huono aamu, ja halusin vaan olla hiljaa ja rauhassa omassa huoneessani :D Eräs työkaveri kuitenkin tsemppasi ja kannusti mua ihan hurjasti. Keskustelusta jäi pitkäksi aikaa tosi hyvä fiilis. Ja töiden jälkeen sain tältä samalta tyypiltä vielä autokyydin Hakaniemeen!

Pieni yllätys keittiön pöydällä. Aleksi oli ostanut mulle kukan ja jättänyt sen viereen lapun jossa luki “Kauniita kukkia kauniille vaimolle” sekä piirrettynä esikoululaisen piirustustaidoilla sydän, ja sen viereen vielä teksti “sori tää näyttää pyllyltä”. Tää oli niin pieni juttu, mutta piristi suunnattomasti kun tulin väsyneenä töistä ja apteekki-kauppa-posti-reissulta kotiin.

Instagram-seuraajien viestit! Kyselin vinkkejä unen saantiin ja päädyin keskustelemaan sekä vaihtamaan kuulumisia kymmenien eri tyyppien kanssa. Vaikka blogiin tuleekin kommentteja tosi vähän, niin selvästi kynnys IG-storyyn vastaamiseen ei ole yhtä korkea. Kiitos teille kaikille viesteistä! Mut löytää Instagramista nimellä nadjastrange.

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA

Osaan nauraa itselleni. Vaikka aina välillä muistelenkin kaikkia tekemiäni tai sanomiani juttuja/virheitä, niin yleisesti ottaen otan rennosti. Ei haittaa vaikka olisinkin vähän kömpelömpi treeneissä, tai uudessa paidassa olisi lounaasta lähtien kastiketahra jonka kanssa pitäisi pärjätä koko ilta juhlissa. Se on vaan elämää.

Uskon ihmisistä aina hyvää. Tosin mun pitäisi selkeästi uskoa myös itsestäni samaa, koska jouduin pyytämään Aleksilta apua toisen ja kolmannen hyvän asian keksimisessä. Mutta Aleksi on kyllä ihan oikeassa siinä, että yritän aina löytää kaikesta ja kaikista positiivisia puolia. Välillä tämä voi mennä myös naiiviuden puolelle, mutta suurimman osan ajasta yritän vain keskittyä siihen klassiseen pilven hopeareunukseen.

Olen hyvä kuuntelija. Jostain syystä niin töissä kuin vapaa-ajallakin olen se tyyppi jolle uskoudutaan. En tietenkään kerro toisten asioita eteenpäin, paitsi niiden ystävien kohdalla jotka ovat myös Aleksinkin hyviä ystäviä ja jopa olettavat että asia kerrotaan myös hänelle. Parin ystäväni lauseet alkavat usein sanoilla “Älä kerro kellekkään paitsi Aleksille, mutta…”

KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

Läheiset – olivat he sitten perheenjäseniä, ystäviä tai lemmikkejä. Oon tosi onnekas kun mun elämässä on niin huikeita tyyppejä! Me kaikki tsempataan toisiamme ja autetaan kaikessa missä vaan pystytään. Laitetaan tilille ruokarahaa, puhutaan maratonpuheluita keskellä yötä ja autellaan muutoissa. Ystävät yrittivät jopa ängetä kanssani lääkäriin :D

Työ. Vaikka välillä stressaakin täysipäiväisen työn ja blogin yhdistäminen, niin suurimman osan ajasta olen tosi tyytyväinen. Oon ihan unelmien työssä jo aiemmin mainitsemieni ihanien työkavereiden kanssa. Oon saanut sieltä ihan oikeita ystäviä, oppinut hurjan määrän uutta, sekä päässyt osaksi intohimoista ja osaavaa työporukkaa. Tänä vuonna tulee muuten neljä vuotta YleX:llä täyteen. En oo ollut missään aiemmassa työssä näin pitkään.

Ihan tavallinen arki. Törmäsin viikonloppuna pitkästä aikaa ystävääni ja vaihdettiin luonnollisesti kuulumiset. Kummallekaan ei kuulunut mitään erikoista, ja päädyttiin miettimään sitä että miksi aina pitäisi kuulua jotain ihmeellistä? Eikö asiat olekin juuri silloin hyvin, kun se tavallinen arki on mukavaa ja rullaa sujuvasti eteenpäin?

KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

Festarit!!! Viime kesän festaroinnit jäivät välistä häiden takia. Tänä vuonna aion ottaa vahingon takaisin ja suunnitelmissa on ainakin Ruisrock ja Flow Festival. Myös Blockfest kiinnostelee, mutta sen suhteen suunnitelmat ovat vielä auki. Ja kaikki tietysti riippuu myös siitä, että tarvitaanko mua töissä samaan aikaan.

Kesä yleisesti. Viime vuoden kesäloma meni häihin ja häämatkaan; ensimmäisen viikon valmistelin ja valmistauduin itse hääpäivään. Sitä seuranneet 2,5 viikkoa oltiinkin häämatkalla. En oo koskaan ollut noin pitkää aikaa ulkomailla lomamatkalla ja nautin kyllä siitä täysillä. Tänä kesänä kiinnostaa ihan vaan Suomihengailu. Esimerkiksi mökille tai muuten vaan maakuntamatkailemaan olisi kiva päästä. Ei ulkomaanreissukaan pahitteeksi olisi, mutta katsotaan sitä sitten lähempänä. En oo yhtään ehtinyt miettimään että milloin haluaisin pitää kesälomani, ja se on vissiinkin se ensimmäinen askel lomasuunnitelmia tehdessä :D

Kreisit synttärijuhlat! Täytän tänä vuonna 30, ja aloin juuri suunnittelemaan synttäreitäni. En kuitenkaan halua järjestää mitään liian suuria ja kalliita kekkereitä, koska viime kesän häissä oli ihan tarpeeksi järjesteltävää pitkäksi aikaa. Haluan rennon tilan, jonne mahtuu kaikki lempparityypit vuosien varrelta. En oo jostain syystä ollut mikään synttäreiden juhlija; viimeksi järjestin synttäribileet kun täytin 27, ja sitä ennen juhlin kun täytin 18. Muuten on tullut vaan käytyä poikaystävän kanssa syömässä ja otettua iisisti.

KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI

Te lukijat! Ette tiedäkään miten paljon te ootte antaneet mulle tsempeillänne, mielipiteillänne, kommenteillanne ja ihan vaan olemalla siellä. Se merkitsee tosi paljon aikankin tälle bloggaajalle. Itselleni tärkeintä on ollut se vuorovaikutus ja monesti jopa uusien asioiden oivaltaminen. Bloggaaminen olisi ainakin mun mielestä tosi tylsää jos kukaan ei koskaan haluaisi jakaa omia kuulumisiaan tai jatkaa keskustelua kommenttiboksissa.

Pitkä historia. Ensi viikolla juhlitaan tämän blogin 10v synttäreitä! Muistellaan silloin enemmän, mutta pakko jo tässä kohtaa mainita etten olisi i k i n ä uskonut ensimmäistä blogipostausta rustatessani että mitä kaikkea tämä tuleekaan tuomaan mun elämään. Olisin varmasti ihan eri ihminen jos en koskaan olisi alkanut bloggaamaan. Siis miettikää mitä kaikkea elämään mahtuukaan kymmenessä vuodessa! Yleensä kyllästyn harrastuksiin, lempiruokiin, bändeihin ja vaikka mihin tosi nopeasti. Oon yllättänyt itsenikin sillä että täällä sitä vielä ollaan ja naputellaan keskellä yötä.

Aitous. Mulla oli jossain vaiheessa hirveä kriisi sen suhteen ettei blogini ollut tarpeeksi siloteltu ja hieno. Mutta miksi haluaisin silotellun ja hienon blogin kun en itsekään ole sellainen? Vaikka 10 vuoden aikana onkin se oma yksityisyyden raja liikkunut molempiin suuntiin, niin olen aina halunnut pysyä aitona omana itsenäni – niin hyvässä kuin pahassa.

Huh, en arvannut tietokoneen avatessani että tästä tulee näin pitkä postaus. Nyt lähden kokeilemaan teidän Instagramissa jakamia nukahtamisvinkkejä, pitäkää peukkuja että toimii!


6 Responses to “3 HYVÄÄ ASIAA”

  1. Ada says:

    Ihana postaus ja ihania juttuja oot löytäny! Itse olen vuosia sitten lukenut monia eri blogeja ja sun blogi on niistä ainut, mikä on jäänyt luettavaksi. Se taitaa johtua siitä, että sä ja sun blogi ootte niin aitoja! Siloteltuja #blessed kuvia näkee instagramissa ihan tarpeeks. Pidä tää meininki yllä myös seuraavat 10 vuotta :)

  2. Sofia says:

    Tää oli ihana postaus! <3

  3. Helna says:

    Sun blogi on yks ainoita blogeja, mitä enää tulee luettua, ei ihme että tää on kestänyt jo 10 vuotta! :) Videoita olis niin siistiä nähdä, tsemppiä itsesi tsemppaukseen!

Kommentoi