“SORI EN KUULE KUN SYÖN SIPSIÄ” JA MUITA VIIME VIIKON KUULUMISIA

Monday 19. March 2018 / by nadjastrange

Hassua miten vielä loka-marraskuussa viikot tuntuivat matelevan ja kestävän ikuisesti. Nyt lisääntyneestä valosta ja sen tuomasta energiasta johtuen en enää koita selvitä ikuisuudelta tuntuvasta viikosta ja laske päiviä siihen seuraavaan viikonloppuun. Tällä hetkellä päivät ja viikot kuluvat tosi nopeasti ja kohtahan on jo huhtikuu, eli kevät on jo nurkan takana!

Varsinkin viime viikko tuntui tosi iisiltä, vaikka töitä olikin ihan normaali määrä. Ehkä fiilikseen vaikutti se, että kerrankin jaksoin oikeasti tehdä asioita ja nähdä ihmisiä sen ainaisen Netflixin sijaan.


MAANANTAINA menin töiden jälkeen käymään äiskällä. Ei oltu kiireen takia ehditty näkemään pitkään aikaan, ja mun visiitistä tulikin kunnon terapiaistunto. Ah, äiti on best!

TIISTAINA en tehnyt töiden jälkeen mitään. Oli tarkoitus mennä salille, mutta unohdin aamulla pakata salikamat mukaan. Meillä on siis työpaikan yhteydessä kuntosali, joten on tosi kätevää mennä sinne suoraan töistä – siis silloin kun jaksaa ja muistaa.

KESKIVIIKKONA jaksoin vihdoin mennä sinne salille! Kävin myös viime viikolla, kun yritän pikkuhiljaa taas herätellä urheiluinnostusta. Mutta palataan sporttihommiin syvemmin jonkun toisen postauksen yhteydessä.

TORSTAINA liukastuin matkalla töihin samalla kun puhelinmyyjä yritti kaupata mulle vakuutuksia. Kävelin jäisiä rappusia alas samalla kun yritin päästä hänestä eroon kun liukastuin. Liu’uin muutaman rappusen alas, koska ne olivat tosiaan ihan jäässä. Sain muutamat mustelmat ja tuntui että sain myös pienen aivotärähdyksen kun lensin ihan kunnolla selälleni. Mulla oli koko tämän ajan puhelin korvalla, jolloin tämä puhelinmyyjä kuuli mun huudon liukastuessani. En koskaan kehtaa lyödä luuria korvaan tai olla muuten töykeä, mutta sain vihdoin lopetettua puhelun kun makasin siinä rappusissa. Sanoin liukastuneeni pahasti ja pyysin puhelinmyyjältä anteeksi kun jouduin lopettamaan puhelun :D En välillä kestä itseäni kun oon liian kiltti. Ironista tässä koko tilanteessa kuitenkin on se, että ehkä mun olisi pitänyt ostaa häneltä joku tapaturmavakuutus juuri tapaturma-alttiuteni ja kömpelöyteni takia.

Samana päivänä oli myös ehkä viikon kohokohta: Aleksi oli ostanut ketsuppia! Mun helppo arkiruoka on lähiaikoina ollut soijarouhepasta, mutta resepti ei ole täydellinen ilman ketsuppia. Viikko siinä meni, kunnes toinen meistä sai vihdoin sitä ostettua. Ne on ne arjen pienet ilot :D

PERJANTAINA olin ihan varma, että mikään ei saa vietyä tätä mun ihanaa kevätfiilistä pois. Asuja ei tule kuvattua läheskään niin usein kun haluaisin, joten päätin kerrankin toimia ainaisen harmittelun sijaan. Nappasin kamerajalustan kainalooni ja menin rohkeasti ulos kuvaamaan. Mutta siellähän oli kylmä! Lämpömittarin lukemat jäivät tarkistamatta ja totuus olikin se, että pakkasta oli 8 astetta ja olin ihan jäässä tällä suunnittelemallani asulla. Menin sitten rappukäytävään kuvaamaan, vaikka valo siellä oli mitä oli. Otin nämä pari hassua kuvaa, jonka jälkeen menin kotiin ja vaihdoin kunnon talvitakin päälle, mutta kevätkengistä en sentään luopunut.

Illalla menin afterworkeille. En edes muista millon viimeksi olisin ollut keskustassa baarissa. Join kaksi tuoppia Pepsi Maxia ja lähdin yhdeksän jälkeen kotiin. Musta on virallisesti tullut mummo.

LAUANTAINA Heräsin jo seitsemältä, kun olin lupautunut lapsuudenystäväni malliksi ripsiteknikoiden kilpailuun. Sain klassiset ripsipidennykset ja lounaan kiinalaisessa buffassa (nam!) ja samalla pääsin auttamaan ystävääni. Hän tuli kolmanneksi klassisissa ripsissä ja voitti myöhemmin päivällä käydyn volyymiripsikisan! Sen jälkeen tulin kotiin päiväunille Aleksin kainaloon. Best.

Illalla menin toisen lapsuudenystäväni luo istumaan iltaa. Käytiin nälkäisinä kaupassa ja ostettiin valkoviinin lisäksi mm. erilaisia juustoja, oliiveja ja suolakurkkuja. Kerättiin kaikki randomit ruoka-aineet kasaan ja naposteltiin. Pelattiin myös Cards Against Humanity -peliä joka oli tosi hauska. Tosin skipattiin “vitsit” intiaaneista ja Afganistanin lapsista, sen verran kukkahattumummoja kuitenkin ollaan. Illanviettoon osallistui myös tyyppi jota en ollut aiemmin tavannut. Hän kertoi tykkäävänsä taustalla soivasta biisistä johon mä vastasin “sori en kuule kun syön sipsiä” ja tämä tyyppi ymmärsi täysin! Tämä on hienon ystävyyden alku.

SUNNUNTAINA Nukuin koko päivän. Olin unohtanut minkälaisen päänsäryn pari valkoviinilasia aiheuttaa. Hyi. Meikämummon pitää vastaisuudessakin nauttia vaan niitä aspartaamilimuja alkoholin sijaan.

Hattu Länsilakki / Korvikset Mine Güngör / Takki Monki / Mekko täältä / Saman tyyliset kengät täältä


* postaus sisältää mainoslinkkejä


5 Responses to ““SORI EN KUULE KUN SYÖN SIPSIÄ” JA MUITA VIIME VIIKON KUULUMISIA”

  1. Toi mekko!!! Ihan superhieno ♡

  2. saila says:

    Ihana asu!! Niin keväinen toi mekko :) Hei onkohan toi monkin takki lähiaikoina ostettu? :)

  3. saila says:

    Ihana asu!! Niin keväinen toi mekko :) hei onkohan toi monkin takki ostettu lähiaikoina? :)

Kommentoi