KEITTIÖN KEVÄTPÄIVITYS

Tuesday 27. February 2018 / by nadjastrange*yhteistyössä Desenio.

Päivät ovat jo huomattavasti pidempiä ja valoisampia, vaikka nämä illalla hämärässä otetut kuvat muuta väittävätkin. Oon omalla kohdallani huomannut, että joka kevät valon lisääntyessä mulle iskee sisustusinnostus. Sama juttu tapahtui tänäkin vuonna, ja päätettiin Aleksin kanssa tällä kertaa uusia keittiön sisustusta.

Sain valita Deseniolta muutaman julisteen ja kehyksen. Laajasta valikoimasta löytyi vaikka mitä mielenkiintoista, ja nyt päätin valita meille edes vähän väriä kasviaiheisten taulujen joukosta. Muutenhan meillä on tosi mustavalkoista, mutta lähiaikoina on tehnyt mieli lisätä pientä väriä seinille. Rohkeampi olisi tietysti valinnut jotain vielä värikkäämpää, ja mä hetken aikaa paininkin jonkun näyttävän tehostevärin ja vihreiden kasvikuvien välillä. Lopulta päädyin kuitenkin yhdistämään kasviaiheet mustavalkoisten kuvien kanssa. Yhdistelmä sopii meidän kotiin täydellisesti.


Tykkään sisustuksessa yhdistellä erilaisia elementtejä, esimerkiksi tekstiileissä eri tekstuureita ja kuvioita. Sama filosofia toimii myös taulujen kohdalla. Moebe-kehykset olivat mulle ihan uusi tuttavuus, ja ai että kun valitsemani Ink texture -printti sopii ihan täydellisesti sen sisään. Nämä kaksi ovat mun lempiyhdistelmä tässä taulukollaasissa.

Muut kollaasin printit ovat Monstera, Palmaceae ja & Black paint. Meillä ei ole aiemmin ollut keittiössä näin isoa taulukollaasia, ja Aleksi alkuun epäilikin että toimiiko tämä viritelmä ollenkaan. No toimihan se! Kikkana kevyen ja valoisan taulukollaasin rakentamiseen on ehdottomasti vaalea yleisilme. Kaikkien näiden kuvien taustaväri on valkoinen tai vaalea ja kehysten lasit heijastavat valoa. Vieläkin kevyemmän tästä kollaasista saisi valkoisilla tai hopeisilla kehyksillä. Me kuitenkin tykätään sisustuksessa kontrastista, joten päädyttiin mustiin puukehyksiin.Kommentoi