UFOT KORVISSA

Wednesday 24. January 2018 / by nadjastrange

Oli muistaakseni vuoden 2015 toukokuu, kun sain ystältäni syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Frida Marinaan. Siellä oli myynnissä toinen toistaan ihanampia juttuja, joista oli tosi vaikea valita. Lopulta päädyin käyttämään lahjakorttini mulle silloin vielä tuntemattoman merkin Mine Güngörin näyttävään Kiitäjä-kaulakoruun.

Kului pari vuotta, kunnes bongailin toinen toistaan upeampia koruja somessa. Ja kappas; tekijä olikin sama kuin mun lahjakorulla. En yleensä jaksa ehdotella blogiyhteistyötä, vaan odottelen ehdotusten putkahtelevan sähköpostiini. Nyt oli kuitenkin pakko ottaa Mineen yhteyttä, koska uskon että myös teitä lukijoita saattaa kiinnostaa tämä suomalainen suunnittelija.

Abduktion silver holographic tassel -korvakorut ovat ehkä ihanimmat korvikset ikinä. Näiden kanssa meinaa käydä niin, että korvikset on liian hienot käytettäväksi muualla kuin erikoistilaisuuksissa. Huomaan varjelevani näitä ehkä liiankin innokkaasti, vaikka korvikset ehdottomasti ansaitsevat näkyvyyttä vaikka joka päivä!

Artisan käsi -korvikset tummalla hologrammipohjalla on niin upeat! Jotenkin tää malli houkuttelee mua, ja painin pitkään tämän holographic-version ja puisen version välillä. Ja ettei valinta yhtään helpottuisi, niin tottakai sarjaan kuuluu myös kaulakoru.

Puiset Abduktio-korvakorut ovat olleet näistä se mun arkisempi valinta, kun olen hillonnut korurasian perukoilla tupsuilla varustettuja ufokorviksia.

Kaikki Mine Güngörin korut on ihanan uniikkeja ja näyttäviä. Voisin oikeasti käyttää joka ikistä hänen suunnittelemaansa korua, vaikka nykyään olen tosi nirso korujen suhteen. Ennenhän mulla oli samaan aikaan joku 300 rannekorua ja 666 sormusta. Nykyään mulle riittää koruissa yksi näyttävä elementti, ja nämä kaikki toimivat täydellisesti siihen.

Mulla on korvissa venytykset, jotka vaikeuttavat elämää normaaleiden korvisten kanssa. Ja itse asiassa siksi mulla on jäänytkin roikkuvien näyttävien korvisten käyttäminen kokonaan pois. Mine Güngöriltä saa kuitenkin korvakoruja eri tyypeille; löytyy normikorvista, venytyksiin sopivaa korvista, sekä nyt myös reiättömille korville oma versio.

Korvikset saatu blogin kautta.


6 Responses to “UFOT KORVISSA”

 1. Sina says:

  Noi on niin mageita koruja, oon harkinnut noiden hankkimista :) sopii sun tyyliin tosi kivasti!

 2. Sonja says:

  Ihan mun suosikki! Aina, kun palaveriin pitää mennä asenteella.
  Tai koska vaan!

 3. Emilia says:

  Ihania ovat nuo korut!!

  P.S. mistä on tuo musta “ritilä”, mikä on alimmassa kuvassa?

  • nadjastrange says:

   Se on kirppislöytö joltain Tampereen kirpparilta. Raahasin sen kotiin Onnibussissa, mutta oli sen arvoista :D

   Toivottavasti sullekin löytyy vastaava!

Kommentoi