TAKE ME BACK TO THE HONEYMOON

Thursday 11. January 2018 / by nadjastrange

Viime vuoden ikimuistoisin tapahtuma oli ehdottomasti meidän häät. Kaikki meni paremmin kuin täydellisesti, ja oli ihanaa mennä naimisiin lempparityypin kanssa. Muistojen top-listan toisella sijalla on meidän 2,5 viikon häämatka Kroatiassa Hvarin saarella. Lähdettiin matkalle heti häiden jälkeisenä päivänä, joka oli kyllä hyvä päätös! Oli ihanaa, kun se häähumu ja jännitys jatkui vielä häämatkallakin. Ja varsinkin, kun keskityttiin täysillä kahdestaan hengaamiseen sen sijaan, että olisi ollut koko ajan kamera mukana tai puhelimet ojossa. Edellämainituista syistä johtuen häämatkalta ei ole kovinkaan paljoa kuvia. Me jaksettiin keskittyä kuvaamiseen vain muutamana päivänä, kuten esimerkiksi veneretkellä Visin saarelle. Siitä kirjoittelin täällä.

Tämä talvi on (ainakin meidän osalta) ollut jotenkin tosi raskas sairasteluineen, ja jatkuva pimeys on saanut haaveilemaan uudesta lomamatkasta. Se ei kuitenkaan ole ainakaan vielä mahdollista, joten keskitytään throwback thursdayn hengessä fiilistelemään näitä elokuisia kuvia Hvarilta. Varoitan jo nyt, että tässä postauksessa on puhelimen ja kameran kuvia sekaisin, ja niitä on hitosti :D

Me vuokrattiin vene, ja työnjako oli täydellinen. Aleksi toimi kipparina, kun meikäläinen löhöili meri-ilmasta nauttien ja siideriä hörppien. Parasta.

Me vuokrattiin myös auto, ja tehtiin pieni roadtrip. Ajettiin Hvarin saaren päästä päähän, ja oli jännä nähdä miten rauhallista muualla oli. Jänniä hetkiä koettiin myös silloin, kun tajuttiin että koko saarelta saa ihan vain parista paikasta bensaa :D

Ajettiin mutkaista vuoristotietä, joka oli paikoin niin kapea, että vastaantulijaa ei mahtunut mitenkään väistämään, vaan toisen piti peruuttaa. Ei siinä muuten mitään, mutta oltiin kymmenien kilometrien korkeudessa, eikä joitain teitä oltu aidattu mitenkään. Oli oikeasti tosi pelottavaa (ja samalla kivaa) ajella tuolla. Mulla ei ole ajokorttia, joten Aleksi joutui toimimaan koko päivän ajan kuskina. Hän uskalsi vasta jälkikäteen myöntää, miten pelottavaa tuolla oli ajaa.Saatiin myös paljon eläinystäviä. Rakastan Aleksissa sitä, miten paljon hän välittää eläimistä. Tämä kuvien koira juoksi Aleksin luo, ja Aleksi tajusi tarjota sille vettä pullostaan. Sen jälkeen kaveruksilla oli leikkihetki, joka päättyi siihen että koira meni Aleksin jalkoihin makoilemaan.

Eniten ikävöin snorklausta, uimista ja rannalla hengailua. Kuvista muuten ei taida lämpötila välittyä, mutta Hvarin päivälämpötila huiteli lähes koko ajan yli neljässäkympissä. Tosi monesti oli niin kuuma, ettei ennen auringonlaskua pystynyt tekemään muuta kuin uimaan. Niin ja täyttämään ristikoita! Muututtiin häämatkalla eläkeläisiksi :DTämä oli näkymä meidän parvekkeelta. Yövyttiin asunnossa, joka oli tyyliin isompi kuin meidän koti. Sen kattoterassi oli ihan tajuttoman ihana, ja me vietettiinkin moni ilta kahdestaan tähtiä tuijotellen. Löydettiin myös ihana Lola-niminen ravintola, jonka henkilökunta oli tosi ystävällistä, ja drinkkilistalta löytyi vaikka mitä villejä ja hyvänmakuisia drinkkejä. Ruoka oli streetfood-tyylistä, ja just meidän makuun. Käytiin tuolla niin monta kertaa, että eräs tarjoilija halusi esitellä tyttöystävänsä meille haha.

Huh, tästä postauksesta tuli niin pitkä, että tuntuu kuin olisi täyttänyt jotain kotialbumia. Jos joskus tilataan häämatkasta jonkunlainen kuvakirja, niin voin vaan copypastea tämän postuksen sisällön siihen :D


8 Responses to “TAKE ME BACK TO THE HONEYMOON”

 1. Laura K. says:

  Ihana tuo VALO. Kaipaan niin aurinkoa :'(

 2. Veera says:

  Ihana Hvar! Me oltiin kanssa kesäkuussa, niin kiva paikka. Aika kallista siellä oli kyllä (ainakin verrattuna Splitiin missä myös oltiin), etenkin toi Lola oli hinnakas jos se nyt on sama paikka mitä muistelen.

  • nadjastrange says:

   Jep, Hvar oli kyllä kalliimpi kuin mitä me oltiin ajateltu. Tuolla Lolassa oli about Suomi-hinnat, drinkit oli muistaakseni n. 13€. Ihania muistoja jäi, vaikka rahaa kuluikin yllättävän paljon ottaen huomioon että oltiin Kroatiassa :D

 3. Roosa says:

  Ihania kuvia! Kroatia on kyllä niin kaunis paikka, varsinkin tuo turkoosi meri. Sun onnellisuus kyllä hehkuu näistä kuvista :)

 4. Eevis says:

  Hei jo vanhempaan asiaan liittyen,niin olitko tyytyväinen teidän häiden cateringiin merirosvoihin? Menikö kaikki niin hyvin kuin halusit ja oliko ruoka hyvää yms?

  • nadjastrange says:

   Moikka! Kaikki meni kyllä hyvin, mutta me kuultiin jälkeenpäin että osa ruuasta oli loppunut kesken. Vieraat saivat kyllä vatsat täyteen ja kehuivat kovasti ruokia, mutta itse olisin toivonut ettei mikään lopu kesken ja vieraille riittää kaikkea. Ei siellä kukaan onneksi nälkää nähnyt, ja oltiin tilattu iltapalaksi pizzaa, joten lopulta kaikki meni hyvin! Meillä oli myös paljon kasvissyöjiä ja vegaaneita vieraina. Merirosvot kokkasivat myös heille tosi hyvät ja monipuoliset ruuat.

   Meillä oli yksi tuttu ja tehokas tarjoilija Merirosvojen omien tarjoilijoiden lisäksi, ja hän joutui välillä hoputtamaan näitä muita tarjoilijoita. Me ei jaksettu häiden jälkeen ottaa yhteyttä ja valittaa näistä asioista, sillä ne eivät kuitenkaan häirinneet meitä niin paljoa. Mutta pidä nämä mielessä jos päädytte Merirosvoihin :)

Kommentoi