PÖRRÖTAKKEJA JA LIIAN VÄRIKKÄITÄ KENKIÄ

Sunday 07. January 2018 / by nadjastrange

Jee, pitkästä aikaa asukuvia! Vaikka mun tyyli onkin lähinnä mukavuudenhaluinen, niin olisi kyllä kiva kuvata asuja useammin. Voisin yrittää skarpata tässä(kin) asiassa keväämmällä, kunhan saadaan enemmän valoa. Nääkin kuvat on otettu päivän valoisimpaan aikaan, ja silti taivas oli ihan harmaa :D

Tässä muuten näkyy mun tän talven parhaat (ja lähes ainoat) vaateostokset. Samujin pipon kanssa jahkailin ikuisuuden, ja myös H&M:n musta karvapörrötakki oli vaate, jota kuolasin pitkään ennen sen ostamista. Lopulta onnistuin ostamaan takin just silloin, kun oli joku takkien -30% alennus päällä.

Näiden lisäksi meinasin ostaa tälle talvelle Timberlandit, mutta ne oli mun makuun liian värikkäät. Siis ne keltabeiget maiharit, joissa on ruskea osuus nilkassa. En kestä itseäni :D

Pipo Samuji
Laukku Filippa K
Takki H&M
Mekko Monki
Maiharit Dr. Martens


4 Responses to “PÖRRÖTAKKEJA JA LIIAN VÄRIKKÄITÄ KENKIÄ”

 1. emilia says:

  Mulla on mustat Timberlandit, koska hyi joku ruskee!! Mut ihana toi pörrötakki, kuolailin tota itekin aika kauan mutten raaskinut täysihintasena ostaa :-D

  • nadjastrange says:

   Mustat Timberlandit olis kyllä niin munkin juttu! Mutta mulla kuitenkin on jo mustat maiharit, niin tuntuis hassulta ostaa toisetkin mustat, vaikka noi onkin tyyliltään vähän erilaiset. Jätetään siis hautumaan :)

 2. Anonymous says:

  Niissä vaaleissa timberlandeissa näkyy kaikki paska heti :D en suosittele! Oon muilla katsonu, mut ei nappaa omaankaan makuun.

Kommentoi