5 TOIVETTA VUODELLE 2018

Thursday 28. December 2017 / by nadjastrange

Joulu meni ohi hujauksessa. Mulle ei missään vaiheessa tullut sitä perinteistä joulufiilistä, mutta siitä huolimatta oli aivan ihanaa viettää aikaa sekä mun että Aleksin perheiden kanssa. Niin ja syödä ihan hitosti suklaata! Siis jos nyt joutuisin verikokeeseen, niin mun suonissakin varmaan virtaisi suklaa :D

Rennon ja mukavan joulun jälkeen on hyvä ottaa katse kohti ensi vuotta. Mulla ei oo yleensä ollut tapana tehdä blogiin mitään suuria uuden vuoden postauksia, mutta tänä vuonna tuli se fiilis. Tämän postauksen lisäksi on tulossa myös perinteisempi uuden vuoden lupaukset -postaus, jossa on ainakin yksi lupaus myös teille lukijoille. Mutta palataan siihen sitten myöhemmin, nyt keskitytään asioihin joita toivon ensi vuodelta.

TERVEYS

Toivon enemmän kuin mitään muuta sitä, että mun perhe, ystävät ja lemmikit pysyvät terveinä. Vuosi 2016 oli Aleksin sairastelun vuosi, tänä syksynä mä puolestani jouduin sairaalaan. Aleksi on onneksi jo täysin toipunut, ja mäkin tässä oon koko ajan paranemassa. Oon sitä mieltä, että nyt on meidän lähipiirissä sairasteltu jo varmaan vuosien edestä, ja olisi ainoastaan reilua, että vuonna 2018 (ja myöskin sen jälkeen) kaikki pysyisivät terveinä.

TYÖ & RAHA

Rakastan työtäni, ja onneksi hommat jatkuvat myös ensi vuonna. Valitettavasti media-alan arvaamattomuudesta johtuen sain jälleen kerran määräaikaisen työsopimuksen, ja sitten saan taas vuoden 2018 loppusyksystä jännittää että onko mulla enää töitä seuraavana vuonna. Mulla tulee aina stressattua työsopimuksen jatkumista, vielä näin 3,5 vuoden jälkeenkin.

Aleksi opiskeli ensin vuoden, ja nyt on ollut tämän syksyn työttömänä muutamaa duuniprojektia lukuunottamatta. 11 000€:n häät ja 4000€:n häämatka samana vuonna ei ehkä ollut rahatilanteen kannalta se fiksuin valinta. Odotan siis sitä, että Aleksikin löytää mieluisen työn media-alalta, ja saadaan jotain rahaa säästöönkin (ihan kun muka osattaisiin säästää heh). Mutta onneksi mulle/meille raha ei ole se tärkein asia maailmassa. Mielummin asutaan jossain ojassa, kunhan saadaan olla yhdessä ja kaikki meidän rakkaat ovat terveitä.

LIIKUNTA

Tammikuussa aloitettu roller derby -harrastus on mennyt syksyn osalta ihan penkin alle. Oon käynyt ehkä 5 kertaa treeneissä, koska oon sairastellut niin paljon. Mulla on ihan hirveä ikävä luistimille, ja nyt elättelen toiveita että pääsisin heti tammikuun alussa osallistumaan treeneihin. Sairasteluista toipuminen kuulemma voi viedä aikaa, joten katsotaan nyt miten tässä edetään. Siis ihan hirveetä kun tekisi mieli liikkua, mutta kropalle pelkkä terveenä ja tajuissaan pysyminen aiheuttaa vaikeuksia.

BLOGI

Ihan rehellisesti sanottuna mä olin suunnitellut lopettavani bloggaamisen tänä syksynä. Mutta hupsis, tässä sitä vielä ollaan, ja nyt on jostain kaappien kätköistä löytynyt uutta inspiraatiota! Tosin sairastelu on vaikuttanut myös bloggaustahtiin, mutta eihän se oo muutenkaan mikään ruhtinaallinen ollut :D

Are you feeling fashionable? juhlii muuten 10-vuotissynttäreitään vuonna 2018. Enpä olisi uskonut että tässä vielä ollaan, mutta palataan vanhojen fiilistelyyn ja blogisynttäreihin sitten ensi vuoden puolella.

MATKUSTUS

Häämatka oli täydellinen! Siitä kuitenkin jäi hirveä matkakuume päälle, ja nyt haaveissa olisi matkustaa Aleksin kanssa jonnekin. Kaupunkiloma, pakettimatka turistirysään tai vaikka Tukholman risteily kiinnostelee. Kunhan nyt edes jonnekin pääsisi! :D

Mitä sä toivot ja odotat ensi vuodelta?


12 Responses to “5 TOIVETTA VUODELLE 2018”

 1. Len says:

  No onneksi et lopettanut ainakaan ennen 10v -juhlia! Sun juttuja on kiva lukea ☺️

  Mä toivon terveyttä, hyvää fiilistä ja rakkautta vuodelle 2018 ☺️

 2. M says:

  Jep, samaa kun edellinen eli onneksi et lopettanut. Ite ainakin säännöllisesti käyn kurkkimassa onko uutta postausta. :)
  Mulla ei oo kummempia toiveita tai odotuksia. Tällä hetkellä on kaikki asiat hyvin. Muutettiin miehen kanssa joulukuun alussa vuokralle vähän syrjemmäs omakotitaloon. Mentiin aattona miehen kanssa kihloihin eli pienesti toivon, että maistraatissa mentäis sitten naimisiin ja järjestettäs vaan juhlat sukulaisille. :)

  • nadjastrange says:

   Oiiii sulle on tapahtunut ihania juttuja! Paljon onnea kihlauksesta ja uudesta asunnosta. Omakotitalossa on varmasti ihana asua! Kaikkea hyvää teille ❤️

 3. Maria says:

  Oi kamala mikä rahareikä oli noi häät! Mentiin miehen kanssa just kihloihin vähän ennen jouluaattoa ja sovittiin heti, et mennään sit joskus maistraatissa “naimisiin”, mutta mitään itse häitä ei järkätä, koska kallista. Nyt ymmärrän sen, miks hän oli niin nihkee :D

  • nadjastrange says:

   Jep, mehän oltaisiin voitu naimisiin menon sijaan säästää rahat ja ottaa asuntolaina :D Mutta eiköhän sille asunnon ostamisellekin ole sitten oma aikansa.

   Paljon onnea teille kihlauksesta! ❤️❤️

 4. Emppu says:

  Onneksi et lopettanut! Mulla vähän pinnallisempia toiveita tosin.:D Toivon malttia opiskella uutta kieltä, malttia kasvattaa hiuksia pidemmäksi ja rahaa matkustaa oman rakkaan kanssa johonkin. Hyvää uutta vuotta!:)

  • nadjastrange says:

   Toiveet kuulostaa hyviltä! Toivottavasti pääsette matkustleemaan ja vaikka puhumaan uutta opittua kieltä reissussa! Kaikkea hyvää ensi vuodelle ❤️

 5. Lilli says:

  Ihanan samaistuttavia ja tavallisia toiveita sulla. Ja kuitenkin just niitä tärkeimpiä!

  Ja hei mahtavaa, ettet kuitenkaan lopettanut bloggausta! Sun blogiin on aina kiva tulla ja mun mielestä sun (kohta 10-vee!!) blogi on oikeesti yks harvoista sellaisista aidoista blogeista nykyisessä skenessä, ja jota oon seurannut jo monen monta vuotta.

  Kaikkee hyvää teidän tulevaan vuoteen ja rapsutuksia kissoille :-)

 6. Swedelot says:

  Voi hitto, kymmenen vuotta!

Kommentoi