JOULUFIILIS KADOKSISSA

Saturday 23. December 2017 / by nadjastrange
Ulkona sataa vettä, eikä mulla oo vieläkään yhtään joulufiilis vaikka joulu on jo huomenna. Tuntuu että kolmen viikon sairastelun myötä mulla meni kolme viikkoa elämästä ihan hukkaan. Vaikka lahjat on hankittu aikoja sitten, ja muutenkin oon valmistautunut jouluun jo hyvissä ajoin, niin henkisesti vielä puuttuu se tietty fiilis. Tätä fiilistä on metsästetty kissojen kanssa, sillä oon kuulkaas hankkinut joulucollegen, sekä minikuusen johon Ninni rakastui. Aloin myöskin kuuntelemaan perinteistä joulusoittolistaani. Aleksi kysyi alkuviikosta, että “eikai me tänäkin jouluna kuunnella sitä?” ja tällä kommentillaan muistutti mua koko listan olemassaolosta. Aleksi saa siis syyttää ihan vaan itseään siitä, että täällä meillä soi ne samat punkrockrenkutukset kuin joka joulu. Tosin on siellä listalla tänä vuonna tosi monta uuttakin biisiä!

Jouluvaloilla sain tuotua pientä tunnelmaa kotiin, ja tämän päivän missiona on leipoa + koristella pipareita. Kyllä tää joulufiilis tästä varmaan pikkuhiljaa nousee. Viime vuonnakin pääsin joulufiiliksiin vasta aattona, kun joulutunnelman toi 2-vuotias veljenpoika, joka katsoi Joulupukin kuumaa linjaa tonttupuku päällä. Ah, odotan kyllä joululta eniten perheen kanssa ajan viettämistä. Ja lautapelejä! Tekisi ihan sikana mieli pelata Aliasta – saa nähdä käynnistänkö jonkun maailmanlopun perheriidan haha. Monopoli ainakin on ihan ehdoton no no :D

Ihanaa ja rauhallista joulua just sulle!


7 Responses to “JOULUFIILIS KADOKSISSA”

 1. Minttu says:

  Sairastin saman taudin kesällä kuin sinä nyt. Vihdoin 6kk jälkeen tuntuu, että alan olla pikkuhiljaa kunnossa. Otappa siis iisisti.
  Hyvää joulua!

 2. Duppiduu says:

  Ihana Ninni! <3 Hyvää joulua! :)

 3. Anonymous says:

  Onpa soma kuusi!:D ihana verho teillä? Mistä sellaisen saisi?
  Hyvää joulun aikaa sekä onnellista uutta vuotta teille kaikille :)

Kommentoi