SÄNGYN PETAAMISEN TÄRKEYS

Saturday 16. December 2017 / by nadjastrange

Oon ollut nyt jo kolme viikkoa sairaslomalla, ja alkaa kyllä seinät kaatumaan päälle ja kovaa. Nytkin oon viimeksi käynyt maanantaina ulkona, ja silloinkin lääkärissä. Tää kotona oleminen on niiiiiiiin tylsää!

Voisin käyttää ajan “hyödyksi” ja tehtailla blogipostauksia varastoon oikein urakalla, mutta ehkä just sen takia tässä ollaan sairaslomalla ettei oma kunto riitä muuhun kuin telkkarin tuijotteluun – sentään jotain paranemisen merkkejä, sillä aiemmin en pystynyt edes pitämään silmiä auki!

Sain maanantaiselta lääkärireissulta flunssan ja kuumeen. Mulla taitaa vastustuskyky olla vieläkin tosi alhaalla. Tänään ei oo enää ollut kuumetta, joten elämä alkaa siis jo pikkuhiljaa voittaa, ja tarkoituksena olisi yrittää päästä ensi viikolla töihin. Sanoin samaa viikko sitten, mutten ollutkaan vielä työkuntoinen. Onneksi olin ennen sairastumistani ahkera ja kuvasin esimerkiksi edellisen postauksen kuvat jo ennakkoon, ja tämä postaus on kirjoitettu viidessä osassa. Tää on just tätä, kun tekisi hirveästi mieli tehdä vaikka mitä, mutta kroppa estelee. Mä niin toivon, että tämän sairastelun täyteisen syksyn jälkeen koittaa paremmat ja terveemmät ajat. Mulla on ihan hirveä ikävä roller derby -treeneihin. Siis en olisi voinut uskoa ikävöiväni urheilua näin paljon sos.
Samettiset tyynynpäälliset / Päiväpeitto / Vastaavanlainen valotaulu *mainoslinkkejä

Nyt lopetetaan sairastelusta valittaminen ja keskitytään itse aiheeseen. Eli siihen, kuinka tärkeää sängyn petaaminen on. Kyllä, just näin mökkihöperö musta on tullut! :D

Me ollaan oltu tosi laiskoja petaamaan sänky aamuisin. Yleensä toinen, tai vähintäänkin kissat jäävät sänkyyn nukkumaan. Aleksi on ollut meistä se ahkerampi petaamishommissa (kuten kotitöissä yleisestikin) ja mä oon AINA aamuisin myöhässä ja kiireessä, joten mielessä ei ole käynytkään se, että petaisin sängyn. Se lopulta kuitenkin vie aikaa ehkä minuutin, mutta tuo makuuhuoneeseen huomattavasti siistimmän lookin.

Samalla kokee onnistumisen tunteen, kun on jo heti herättyään saanut yhden asian tehtyä. Välillä ne minimaalisetkin onnistumiset tuovat hyvän fiiliksen. Monesti ainakin itselläni aamu määrittää koko päivän kulun. Jos en torkuttaisi joka helkutin aamu useita minuutteja, niin aamu olisi huomattavasti rauhallisempi ja harmonisempi. Näin stressi tai kiire eivät ottaisi valtaa jo heti aamusta. Hyvähän se on täältä saikulta huudella, saattaapi olla erilainen ääni kellossa maanantaina :D

Ps. Kuvien kukkakimppu on saatu ihanilta työkavereilta. Miten voikin olla näin ikävä töihin?!


2 Responses to “SÄNGYN PETAAMISEN TÄRKEYS”

  1. Nanna.manna@hotmail.com says:

    Meillä ei sänkyä pedata koskaan:)Mulla yleensä pellavapetaus,tykkään,että lakanat näkyy ja sänky tuulettuu päivisin.Nätisti ne kyllä asettelen.Eläimiä ei meillä(valitettavasti)ole,eikä pieniä lapsia.

    • nadjastrange says:

      Kuulostaa ihanalta! Mäkin oon haaveillut pellavalakanoista, mutta en vaan raaski ostaa :D Meillä on tosi paljon hyväkuntoisia vuodevaatteita, eikä vaan tarvita uusia vaikka kuinka haluaisinkin :D Ehkä jonain päivänä!

Kommentoi