VIHKISORMUKSENI

Friday 17. November 2017 / by nadjastrangeTätä postausta on toivottu jo useampaan otteeseen, nimittäin tuntuu että yksi kysytyimmistä häihin liittyvistä asioista on sormus. Myös livenä tuttuja tavatessa onnittelujen ohella halutaan nähdä miltä sormus näyttää. Tässä se/ne nyt on!

Oon pukeutumisessa aika vaatimaton. En tykkää merkkilaukuista, isoista näyttävistä kelloista tai blingistä ja timanteista. Sen tiesi myös Aleksi, sillä hän oli hankkinut mulle palladiumista valmistetun simppelin kihlasormuksen jonka kanssa kosi mua. Oli ihanaa kun sain heti sormuksen sormeeni, olisin itse kokenut jotenkin epäromanttiseksi käydä yhdessä kiertelemässä kauppoja ja sovittelemassa sormusta. Silti jokainen pariskunta on erilainen, enkä tarkoita sitä että meidän toimintatapa olisi se ainut oikea. Mun kihlasormus näkyy parhaiten tässä postauksessa, vaikka onhan se muulloinkin vilahdellut monissa kuvissa.

Tiesin alusta asti haluavani kihlasormuksen ohelle vihkisormuksen, jossa on jotain pientä kimallusta. Päädyin Suomen valikoimien kahlaamisen jälkeen metsästämään sormusta Etsystä. Mulle oli tärkeää, että sormuksen timantin alkuperä on tiedossa, enkä osta mitään “veritimantteja”. Myöskin hieman uniikimpi design sekä yksityisen kultasepän tukeminen olivat lähellä sydäntä – vaikka tietysti suomalaisen yrittäjän tukeminen olisi ollut vieläkin parempi juttu. Mutta niin se vaan näissä sormusasioissa on, että kun joku sormus tuntuu omalta ja oikealta, niin kannattaa luottaa vaistoihinsa.

Mun vihkisormuksessa on yksi 0,05 karaatin timantti, ja sormuksen runko on taottua valkokultaa. Sormus tuli Jenkeistä muutamassa viikossa, ja sille jäi hintaa tullimaksujen ja postikulujen jälkeen n. 300€. Erittäin edullinen vihkisormukseksi, mulla nimittäin on ystäviä joilla on tuhansien eurojen sormuksia. Itse pelkäisin hävittäväni sormuksen tai tulevani ryöstetyksi :D

Pian vihkisormuksen tilaamisen jälkeen tajusin, ettei se sopinut yhteen mun aiemman kihlasormukseni kanssa. Päädyttiin siihen, että säilytetään vanha kihlasormus muistona jolloin sitä voi käyttää aina kun siltä tuntuu. Halusin vihkisormuksen viereen kuitenkin jonkunlaisen mahdollisimman yksinkertaisen kaverin. Ja ette ikinä arvaa mistä se täydellinen löytyi. No panttilainaamosta!! Eksyin Facebookin hääryhmän kautta selailemaan jonkun panttilainaamon nettikauppaa, ja sieltä löytyi täydellisen yksinkertainen valkokultainen vintagesormus 37€:lla. Oon niin innokas kirppistelijä ja kierrättäjä, että mielelläni ostan myös arvokoruni 2nd handina.

Rakastan näitä sormuksia!


8 Responses to “VIHKISORMUKSENI”

 1. emzi says:

  Onpa tosi simppeli ja nätti :D

 2. PlusMimmi says:

  Ihanat! Ja sopii tosi hyvin yhteen.

  Mulla on kihlasormuksena edesmenneen mummoni simppeli vihkisormus ja vihkisormuksena mummoni mummon 150v vanha vihkisormus. ❤️ Tulivat maksamaan siis ainoastaan käytännössä pienennyksen verran. Pitääpä tehdä omistakin sormuksista postaus blogiin. Ehkäpä 1. hääpäiväksi?

 3. Krista Halonen says:

  On kyllä niin sun näköinen sormus, mulla taas sitä enemmän säihkettä ja timantteja niin sen parempi oon harakka

 4. juuuh says:

  näyttääpäs puristavalle.

Kommentoi