2 TATUOINTIA VIIKOSSA

Saturday 04. November 2017 / by nadjastrange

Mulla on ollut vahingossa tavallista pidempi tauko tatuointien ottamisessa. Tällä viikolla ryhdistäydyin ja otin sitten kaksi tatuointia, hups. Tuntuu että tää tatuointien ottaminen on ihan loputon suo – aina löytyy uusia ideoita ja lisää tyhjää tilaa kropasta.

Vasemmanpuoleinen tatuointi on yksi mun harvoista kuvista joilla on oikeasti merkitys. Hevosenkenkä muistuttaa mua siitä, miten onnekas mä olen. Aina välillä tulee unohdettua ne tärkeimmät asiat ja murehdittua turhia asioita. Kaikki on oikeasti hyvin niin kauan kun lähellä on ne rakkaimmat ihmiset ja eläimet. Tämän kyynärvarressa olevan tatuoinnin teki Jussi Kokkarinen.

Oikealla oleva kukkasydän on extemporetatuointi. Päätettiin parin päivän varotusajalla Miilan kanssa että voitaisiin tehdä mulle jotain kivaa. Valitsin monien ihanien valmiiksi piirrettyjen kuvien joukosta oman lempparini, ja päätettiin tehdä toi kuva jalkaan. Mulla on kädessä vielä jonkun verran tilaa kainalon holleilla, ja sen alueen täyttämistä varten varattiin jo seuraava aika joulukuun loppuun. Tosin enköhän mä siihen mennessä ehdi keksimään miljoona muutakin kuvaa jotka haluaisin…


4 Responses to “2 TATUOINTIA VIIKOSSA”

 1. Mau says:

  Onks sulla jo suunnitelma miten aiot täyttää noi kaikki pienet raot vai jääkö ne sulle noin? Itellä sama projekti ja mietinnässä et miten näyttäis kivoimmalta.

  • nadjastrange says:

   Oon jo vuosien ajan pyöritelly tätä kysymystä mielessäni, ja ainakin tällä hetkellä vaikuttaa siltä että pienet kolot jäävät käsiin. Tuntuu että tällä tavalla yksittäiset kuvat pääse ät oikeuksiinsa eivätkä huku yhteen isoon massaan :)

 2. Saara says:

  Kivoja tatuointeja! Itselläni on nyt vasta kahdeksan tatuointia, mutta lisää tulossa. :D Valitettavan totta tuo mitä sanoit, että tatointien ottaminen on loputon suo. Musta tuntuu että aina uuden kuvan jälkeen alkaa jo suunnittelemaan 5 uutta. :)

Kommentoi