SCARY HALLOWEEN!

Sunday 29. October 2017 / by nadjastrangeMe pidettiin eilen pienimuotoiset Halloween-bileet. Ihan naurattaa kun Minttu järjesti juuri 6-vuotiaalle pojalleen samalla teemalla synttärijuhlat, kun Nadja 29vee järjesti juhlat itselleen ja ystävilleen :D

Meidän juhlissa oli 4 osallistujaa mutta ruokaa varmaan kymmenelle. Drinkit koostuivat kivennäisvedestä ja väriaineista, ja illan kohokohta oli kahden kauhuleffan katsominen. Mä vihaan katsoa kauhuleffoja, sillä jatkuva pelkääminen ja säikähtely ei vaan ole kivaa. Uskaltauduin kuitenkin Halloweenin kunniaksi katsomaan molemmat The Conjuringit, joista jälkimmäinen oli ainakin mun ja Joannan mielestä huomattavasti pelottavampi. Ihme ettei nähty viime yönä painajaisia riivatuista ihmisistä!

Askartelin itselleni Maleficent-sarvet kertakäyttömukeista, foliosta ja sähköteipistä. Noista tuli aika kivat ottaen huomioon että noi tehtiin puolessa tunnissa ja parin euron budjetilla. Ja on muuten ihanaa kun oon löytänyt ympärilleni yhtä hulluja Halloweenin fiilistelijöitä, just tällaset pienet hengailuillat on ihan parhautta!


Kommentoi