SIELUNKUMPPANI

Tuesday 17. October 2017 / by nadjastrange

Tiedän kuulostavani naiivilta prinsessasatuihin jämähtäneeltä lapselta, mutta mä oikeesti uskon että jokaiselle meistä on olemassa se oikea. Avioliittoon johtaneen 6,5 vuoden parisuhteen myötä oon päästänyt irti pessimismistä ja turhista peloista. Tuntuu että oon yhdessä itselleni oikean ihmisen kanssa, ja joka päivä on edellistä hauskempi ja entistä enemmän täynnä rakkautta.
Aleksin äiti luuli lapsena, että nenät sopivat yhteen kun sielunkumppanit löytävät toisensa. Toisella taisi muistaakseni olla toisen nenän kokoinen reikä päässä tai jotain :D Älkää kysykö miksi ja miten, mutta me tajuttiin Aleksin kanssa muutama vuosi sitten että meidän nenät sopii yhteen. Mulla on nenäsierainten välissä “uoma” kun Aleksilla taas siinä kohtaa tulee nenänpää ulospäin. Ollaan siis vähän kuin ying ja yang.

Kun toinen aloittaa lauseen, pystyy toinen lopettamaan sen tasan samoilla sanoilla joita toinen ajatteli. Me myös monesti ajatellaan samaa asiaa. Usein riittää että toinen sanoo vain yhden sanan ja toinen heti ymmärtää että mistä on kyse. Ja sitten on niitä tapauksia kun yhtäkkiä selviää että kumpikin on syönyt salaa häihin tarkoitettuja Geisha-suklaita ja vielä keksinyt että miten niitä saa syötyä niin että paketti näyttää avaamattomalta :D

Me ollaan selvitty mm. syövästä ja kaukosuhteesta kun molemmat asuivat eri puolilla Eurooppaa. Sekä monista pienemmän asteikon vastoinkäymisistä joita elämä on heittänyt eteen. Me selvitään mistä vaan, ja on ihanaa kun saan viettää loppuelämäni ton pölvästin kanssa.Siirappista ja rakkaudentäyteistä tiistaita!


26 Responses to “SIELUNKUMPPANI”

 1. PlusMimmi says:

  Ihanat te! ❤️❤️❤️

 2. Ida says:

  Ootte ihania <3 Ja ihana lukee tälläsiä rakkaus ja ällösöpö tarinoita! :D Mää tykkään ainakin!

  Mulla tuli tuosta teidän nenäjutusta mieleen kun mulla on ollut sellanen erikoinen tyyli pitää kädestä kiinni kun kävelen jonkun kanssa käsi kädessä, ja aina kaikki aikasemmat poikaystävät on ollut sillai "mitä sää teet, pidät ihan oudosti kädestä kiinni" mutta nyt mun nykyinen (yhdessä ollaan oltu kohta 7 vuotta) nappas samallalailla mun kädestä kiinni miten oon aina tehnyt ja oli että näinhän sitä kädestä kuuluukin pitää että sopii sillai kun palapeli yhteen ja sillon tiesin että me ollaan tarkotettu toisillemme <3

  Kaikkee ihanaa ja hyvää teidän elämään!!

 3. Katri says:

  Tällainen rakkaus on niin ihanaa <3

 4. annika says:

  kylmät väreet – check! <3 <3 <3

 5. Piia says:

  Ihanat kuvat! <3

  Ja täällä myöskin yksi, joka ehdottomasti uskoo Siihen Oikeaan, rakkauteen ensisilmäyksellä, loppuelämän mittaisiin liittoihin ja kaikkeen muuhun sokeriseen :)

 6. Sina says:

  ihanan piristävä postaus, ootte ihania :)

 7. Krista says:

  Ihania nämä rakkaus pakkaus stoorit ❤

 8. Mimmi says:

  Mä en tiedä uskonko “siihen oikeean”, mutta toisaalta miksen uskos!

  Olen löytänyt rinnalleni henkilön, joka seisoo mun vierellä päivästä toiseen ja oon miettiny monesti, että vaikka oon aina ollu sitä mieltä, etten naimisiin halua – niin hän on muuttanut mun ajatusmaailmaa.
  Just yks päivä pohdin, että millon olis sopiva aika mennä kihloihin, vaikka naimisiin ei mentäskään vielä moneen vuoteen. Mutten uskalla itse tehdä aloitetta tähän, kun olen sen verran vanhanaikanen, että haluan miehen tekevän nuo askeleet:) Kai mä pelkään, että hän oliskin sitä mieltä ettei halua mitään semmosia ja sitten olisin tosi harmissani ja suhde saattais päättyä vaakalaudalle tai jotain. En halua mitään huonoja omiatuntoja yms, joten aika näyttää uskallanko.

  • nadjastrange says:

   Mäkään en ollut ennen Aleksia varma siitä että haluanko koskaan naimisiin. Niin ne mielipiteet vaan muuttuu kun löytää rinnalleen sen oikean tyypin ❤️ Mun vinkki sulle on, että ota vaan iisisti äläkä turhia stressaa; asiat kyl aina järjestyy parhain päin!

 9. Moimoi says:

  Aivan ihana postaus <3

 10. Jemina says:

  Niin ihanaa!! <3 Ja oletpa kaunis<3!

  Kirjottelin omaan blogiin vähän yksinäisyydestä !

  https://plantifulmindj.blogspot.fi/

 11. Kanelipulla says:

  Aww miten ihanaa <3 Paljon onnea teille :) Minä olen myös onnekseni löytänyt sen oikean. Kuluva vuosi on ollut elämäni rankin, mutta hän on ollut vierellä ja ollaan kaikesta huolimatta superonnellisia. Häitä odottelen vielä :P

  • nadjastrange says:

   Omalta rakkaalta saa ihan käsittämätöntä tukea ja voimaa vaikka muu elämä olisikin rankka. Paljon voimia sinne js toivottavasti asiat paranevat pian ❤️

 12. ida says:

  Ihana postaus <3

 13. veera says:

  Naurahdin ääneen tuolle karkkiasialle!
  Näinhän sen kuuluu mennäkin.. Ehkä joskus itsellekin tulee vastaan se joka sopii johonkin kohtaan oikein päin ja tekee salaa samoja juttuja kuin itsekin.. :D

  Kivaa syksyä teille, ootte niin sopeva pari! :)

Kommentoi

Nadjastrange