2ND HAND LOVE

Wednesday 11. October 2017 / by nadjastrange


Kirjottelinkin aiemmin siitä että yritän hankkiutua ylimääräisistä vaatteista ja tavaroista eroon, ja nyt voin helpotuksekseni kertoa että raahattiin maanantaina Aleksin kanssa iso kasa myytävää Kampin kirpputorille! Siellä on siis mun vaatteiden lisäksi myös Aleksin vanhoja ja bodaamisen myötä liian pieneksi käyneitä juttuja. Kirppispöytä on varattuna ainakin 21.10. asti, ja mä ilmottelen esimerkiksi Instassa (@nadjastrange) jos jatketaan vielä sen jälkeen. En ehtinyt viikonloppuna hinnoittelemaan kaikkia vaatteita, joten vien vielä jossain vaiheessa sinne lisää kampetta myyntiin. Kannattaa siis ehdottomasti käydä kurkkaamassa meidän myyntipöytä, ja Kampin kirppis yleisesti. Oon tehny sieltä ihan huikeita löytöjä!

Zadaassa myin onnistuneesti 17 tuotetta, ja oon tosi tyytyväinen siihen, että suurin osa tuotteista meni kaupaksi jo muutaman tunnin sisällä. Huhhuh, kiitos kaikille shoppailijoille! Ylimääräistä roinaa on kuitenkin tosi paljon, enkä jaksa Zadaahan listata mitään parin euron tuotteita joten Kampin kirpputori it is.

Oon muuten ihan täysin koukuttunu Zadaahan vaikka mun ei pitäiskään ostaa mitään uutta. Löysin sieltä ton R/H:n paidan tosi edullisesti enkä vaan voinut jättää sitä ostamatta. Suomalaisten suunnittelijoiden tuotteet on niitä joihin haluan ehdottomasti panostaa vaikka shoppailua vähennänkin. Macin huulipuna puolestaan löytyi käyttämättömänä Facebook-kirppikseltä ja hintaa oli vain 5€. Just ostin samanlaisen huulipunan uutena 27€:lla. Juuri tällaiset löydöt kannustavat mua suosimaan kierrätystä ja 2nd hand -shoppailua.


Pöytä 25
Kampin Kirpputori
Runeberginkatu 8
MA-PE 11-19
LA 11-16


10 Responses to “2ND HAND LOVE”

 1. Liv says:

  Cool top!

  Liv

  livforstyle.net

 2. ii says:

  “Oon muuten ihan täysin koukuttunu Zadaahan vaikka mun ei pitäiskään ostaa mitään uutta.”
  Tää on just varmaan se illuusio mihin ihmiset helposti tuudittautuu; että ei se oo niiiin paha ostaa kierrätettyä. Ja eihän se olekaan, mutta aika nopeaan tahtiin tyypit kamansa kiertoon laittaa, ja poisheitettyjen vaatteiden tilalle haalitaan sitten toisten poisheittämiä vaatteita samalla mitalla..

 3. ii says:

  “Oon muuten ihan täysin koukuttunu Zadaahan vaikka mun ei pitäiskään ostaa mitään uutta.”
  Toi on varmaan sellanen illuusio mihin ihmiset imeytyy helposti mukaan, että laitetaan omia vaatteita kiertoon mutta sitten kaappi täyttyykin muiden kiertoon laittamilla tavaroilla.

  • nadjastrange says:

   Joo se on kyllä totta! Ja kirppistellessä tulee muutenkin useammin tehtyä hutiostoksia kun ei ole mahdollisuutta sovittaa vaatteita. Mutta koko ajan tässä mennään kulutustottumuksissa parempaan suuntaan. Hitaasti mutta varmasti :)

 4. ii says:

  sorry tuplakommentti kun luulin kadottaneeni ekan :)

 5. Mä rakastan R/H vaatteita, mutten omista vielä yhtäkään ♡

 6. huulipuna says:

  Mikä sävy tossa huulipunassa? :)

Kommentoi

Nadjastrange