MUN HÄÄPUKU

Sunday 08. October 2017 / by nadjastrange

En tule ikinä unohtamaan sitä hetkeä kun astelin “alttarille” ja Aleksi näki mut ensimmäistä kertaa. Näin aviomieheni silmistä järjettömän rakkauden määrän sekä sen, että hän näki mut maailman kauneimpana naisena. Anteeksi että oon näin ällöttävä rakkausnössöilijä, mutta sorry not sorry. Meidän hääpäivässä ihan kaikki oli täydellistä, ja niin myöskin mun häälookki kokonaisuudessaan. Tässä postauksessa kuitenkin keskitytään mun hääpuvun fiilistelyyn. Aleksin pukuahan ihailtiin jo ennen häitä, mutta mä halusin pitää edes jostain perinteestä kiinni ja näyttää pukuni kaikille vasta hääpäivänä sekä häiden jälkeen.

Sain hääpukuni Sincerity Bridalilta. Olin jo alkanut suunnittelemaan hääpukuani superlahjakkaan Heidi Tuiskun kanssa, ja puvusta piti alkuun tulla kokopitsinen ja erittäin vintagehenkinen. Pian suunnittelun aloittamisen jälkeen mulle tarjottiin Sincerity Bridalin pukua ja sain valita minkä tahansa puvun heidän valikoimastaan! Eihän tollasesta tarjouksesta voinut kieltäytyä, sillä hyvät hääpuvut maksavat tonnista ylöspäin ja tämä oli erittäin tervetullut säästö kun muuten häiden budjetti tuntui koko ajan venyvän suuremmaksi.

Päädyin tähän pukuun, joka oli livenä vielä paljon ihanampi kuin kuvissa. Hääpuvut harvoin ovat sopivia suoraan tehdasmitoissa, ja munkin pukua tarvitsi muokata hieman; helmaa ja laahusta lyhennettiin sekä mekon rintaosassa olevia kuppeja muokattiin. Teen erikseen vielä postauksen hääpuvun muokkauksesta sekä oman puvun teettämisestä, joten jos tulee mieleen jotain kysyttävää niin jätä viesti kommenttiboksiin.

Pahoittelut kuvaspämmistä, mutta mä en vaan osannut valita paria kuvaa. Rakastan mun hääpukua niiiiiiiin kovasti, ja voisin katsella näitä kuvia monta tuntia putkeen! Aika jännä miten tunsin itseni maailman kauneimmaksi, vaikka en ollutkaan pitänyt mitään morsiusdieettiä. Olin täydellinen just tollasena; hieman pyöreänä tatuoituna morsiamena.

Kuvat: Täydenkuun Kuva


15 Responses to “MUN HÄÄPUKU”

 1. Yy says:

  Ihana ja toi nahkarotsi sopii niin hyvin! ☺️

 2. ketti says:

  Oot vaan Nadja niin sympaattinen ja ihana! Niin ja aivan upean kaunis! Tulee hyvä mieli kun lukee sun positiivisia juttuja ja uskon että autat myös muita hyväksymään itsensä sellaisina kuin he ovat, koska itsensä hyväksyminen paistaa aurinkoisesti läpi sun postauksista. Kaikkea hyvää sulle ja Aleksille ja iloista syksyä (:

 3. Jenni says:

  Olit kyllä upea morsian ja puku on todella kaunis! ❤️ En itsekään laihduttanut omiin häihin ja koin olevani kaunis vaikka vähän pyöreä morsian. Ei se ole kiloista kiinni.

 4. s says:

  Tosi kiva, jos kirjoittelet puvun teettämisestä. Heidi Tuisku on todella taitava ja voin suositella teettämistä kyllä iiisolla sydämellä! Loistava tapa tukea kotimaista yrittäjyyttä (käsityötaitoja).

  Tuo pukusi sopi muuten todella kauniisti sinulle! Aivan upea kokonaisuus ja look! Ihana pitsinen yläosa ja olkaimet + hulmuava ja keveä sifonkinen helma + asusteet = <3

  • nadjastrange says:

   Suomalaisen yrittäjyyden tukeminen on aina tosi jees! Pitäisi itse tehdä sitä enemmänkin :)

   Kiva kuulla että pidit puvusta, en vieläkään voi uskoa miten täydellinen se oli!

 5. BBB says:

  Aivan mielettömän kaunis puku ja seppele ja morsian!

 6. .. says:

  puku on ihana, ihan niinku sinäkin, mutta ihmettelen miksei pukua modattu sulle istuvammaksi? miehusta ei istu ollenkaan vaan lörpöttää rintojen päällä, samoin olkaimista näkee että puku on ihan liian iso. tämä ihmettely on siis pukuliikkeelle, ei sinulle. olet upea.

  • nadjastrange says:

   Mulla on noissa (loppuillasta otetuissa) kuvissa huono ryhti ja/tai rintavarustus valahtanut jo tonne alemmas :D Koska vielä ateljeessa sovittaessa puku istui täydellisesti eikä lörppöjä kohtia näkynyt :)

 7. Ida says:

  Puku sopii sulle kun nakutettu ja et suotta tuntenut ittees kauneimmaksi morsiammeksi, oot meinaan upea ja se huokuu myös susta näissä kuvissa ja sun hymystä :)

  • nadjastrange says:

   Kiitos!! Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä meidän hääkuvaajiin, sillä tuntuu että kuvista oikein huokuu se onnen ja rakkauden tunne :)

 8. muri says:

  siis WAAAAU oot kyllä aivan upea morsian! tyylikäs ja kaunis! ihan lumoutuneena tuijotan näitä kuvia. onnea naimisiin menosta!

Kommentoi

Nadjastrange