SYKSYN NUJERTAMA

Thursday 05. October 2017 / by nadjastrange

Puhun varmasti monen muunkin puolesta kun sanon, että tää syksy tuntuu jotenkin rankalta. Vaikka sateista ja pimeää ei ole ollut kuin parin päivän ajan, niin mä oon jo ihan loppu. Vaikka lokakuu on vasta alussa ja useat synkät illat edessä, niin just nyt tuntuu ehkä pahemmalta kun sitten lähempänä talvea. Jännä miten joka vuosi tulee se sama ankea fiilis vaikka kesä olisi ollut ihana ja elämässä on muutenkin kaikki tosi hyvin. En tiedä onko tässä vaan niin hurja kontrasti täydellisten häiden + häämatkan sekä perus arjen välillä. Voiko ihmisellä tulla häiden jälkeinen masis samalla lailla kuin vaikka syysmasennus? Oli mikä oli, niin tuntuu ettei musta ole tällä hetkellä muuhun kun sohvalla viltin alla makaamiseen.

Tietysti fiiliksiin varmasti vaikuttaa se että oon ollut koko syys-lokakuun sairaana. Mulla on häämatkasta asti ollut ylävatsa tosi kipeä, ja oon ihan vakuuttunu siitä että sain Kroatiasta jonkun madon, ameeban tai loisen asuttamaan vatsaani. En oo pystyny tämän takia treenaamaan, ja muutenkin tuntuu että vatsakivut vaikuttavat yleiseen vireystilaan. Oon käyny syyskuun aikana vain kerran treeneissä, kun treenejä olisi ollut 2-3 viikossa. Ja niissä ainoissakin treeneissäni makasin osan ajasta vatsakivuissa lattialla. Oon yrittäny vaan lakaista koko asian maton alle ja vältelly sen hoitamista, mutta näyttäis vähän siltä ettei nää mun vatsavaivat selviä pelkillä maitohappobakteereilla. Mysteerisen maha-madon lisäksi sain vielä hc-flunssan ja nielutulehduksen joka hoitui antibioottikuurilla. Enää en yski keuhkojani pihalle, joten tällä viikolla yritän päästä treenaamaan. On niin ikävä luistelua, joukkuekavereita ja roller derbyä yleisesti.

Tulipa tästä hirveä valituspostaus! Mutta ei tää mun elämä oikeesti näin masentavaa ole. Elämässä on aina niitä hyviäkin juttuja, joihin keskittyminen monesti parantaa fiiliksiä. Eli jos samaistut siihen että syksy on nujertanut sut, niin keskity niihin hyviin asioihin! Urheile, tapaa ystäviä, juo teetä ja lue vaikka kirjoja.

Kyllä tää tästä helpottaa!
Hattu poikaystävältä
Huivi ja nahkatakki 2nd hand
Mekko Monki
Kengät Minna Parikka


8 Responses to “SYKSYN NUJERTAMA”

 1. Siis todellakin on olemassa häämasennus, sen virallinen termi on wedding blues! Itselläkin oli 2 vuotta sitten ihan surkupurku, kun omat häät oli ohi, niin kauan niitä oli suunniteltu ja pohdittu. Frendien Monicaa lainaten: “I will never a bride again. Now I’m just someones wife” :D Onneksi avioliitto on vielä häitä tuhat kertaa ihanampaa, vaikka se yksi elämän hienoimmista päivistä olikin.

  Tsemppiä syksyyn, se on aina mullekin tosi rankkaa.

 2. Tidi says:

  “Hattu poikaystävältä”
  Dyyyyd its husband now :D

  • nadjastrange says:

   Hahahahahaha hups :D Oon käyttäny tota hattua jo varmaan 4-5 vuoden ajan niin en selkeestikään oo ihan sisäistäny sitä että Aleksia voi nykyään kutsua aviomieheksi :D

 3. vierailija says:

  minullakin ollut samoja ongelmia, mutta syksy on kuitenkin niin kaunista aikaa, että pakko siitä on ottaa kaikki irti vaikka ois huono fiilis tai silmätulehdus ( minulla on ?)

 4. Sina says:

  Ihanat noi kengät! ja et ole ainoa jolla on syysmurheita. Tärkeää on muistaa ilahtua ihan pienistä asioita, jos kokonaisuus tuntuu ankealta. Tosi inhottavaa, jos ei pysty sitten edes tekemään niitä kivoja juttuja, esim. just urheilemaan :( mut toivotaan parempaa jatkoa! :-)

  • nadjastrange says:

   Mulla on vahva fiilis siitä että kyllä tää syksy sekä pääkopan sisäiset fiilikset muuttuu vielä paremmiksi. Toivottavasti sullakin :)

Kommentoi

Nadjastrange