SYKSYN PELASTUS

Wednesday 13. September 2017 / by nadjastrangeMeidän kotiin muutti hetki sitten kauan kaivattu uusi asukas; Zenbook 3. Sain koneen testiin ASUSilta kaupallisen yhteistyön merkeissä ja tää on kyllä paras juttu tänä syksynä.

Nyt on kuulkaas katottu Game of Thronesin uusin tuotantokausi ihan tajuttoman tarkalta näytöltä ilman minkäänlaista pätkimistä. Meidän edellinen viisi vuotta vanha läppäri vetelee ihan viimeisiään, eikä sillä pystynyt katsomaan hyvälaatuisia sarjoja striimauspalveluista eikä myöskään tekemään kaikkia blogijuttuja joita halusin.

Nyt uuden koneen myötä otan vihdoinkin käyttöön Lightroomin ja alan ehkä myös kuvaamaan videoita (jos uskallan) kun koneen tehot riittävät videoiden editointiin. Moni tuntuu pitävän bloggaajan tärkeimpänä työkaluna kameraa, mutta mun mielestä hyvä tietokone kulkee ehdottomasti käsi kädessä kameran rinnalla. Nyt mulla on vihdoin käytössä molemmat, joten innolla odotan että mitä kaikkea keksin ja opin vielä tämän syksyn aikana.

Meidän taloudessa uuden tietokoneen ostamista on lykätty jo ihan liian pitkään, sillä onhan se tietokone iso hankinta. Mulla ei myöskään ole tietoa/ammattitaitoa valita satojen koneiden joukosta sitä itselle sopivinta. Kun näytin Aleksille näiden ASUSin uutuuksien speksit, niin Aleksi kommentoi että näillä voi varmaan lentää myös kuuhun. Miten näin pienessä ja ohuessa koneessa voi olla niin paljon tehoa? Ihan scifiä!

Jos siellä ruudun toisella puolellakin on lykätty uuden koneen hankkimista tai etsinnässä on uusi mylly opiskeluihin tai töihin, niin kannattaa tsekata ASUSin cashback-tarjouskampanja joka on voimassa 4.-24.9. Tätä hyödyntämällä saa jokaisesta ASUS Zenbook Flip S -mallin tietokoneesta 100€ takaisin. Ihan kiva säästö vai mitä?

Lisätietoa tarjouskampanjasta löytyy täältä.


Kommentoi

Nadjastrange