IHANA HÄÄYÖ!

Tuesday 22. August 2017 / by nadjastrange
Me haluttiin Aleksin kanssa viettää häitä edeltävä yö erillään, jotta vihkiminen ja “alttarilla” tapaaminen tuntuisivat entistäkin jännemmiltä ja taianomaisemmilta. Me yövyttiin kaason kanssa Hämeenkylän kartanossa häitä edeltävä yö, ja se oli ihan hurjan hyvä idea! En voi vieläkään uskoa miten hyvin sain nukuttua pehmeiden hotellilakanoiden välissä vaikka jännittikin kovasti. Myöskin aamuisesta jännityksestä huolimatta sain syötyä edes jotain, sillä hotellin aamupala oli täynnä ihania herkkuja joiden avulla jaksoi valmistautua hääpäivään. Kampaaja-meikkaaja Katja saapui Hämeenkylän kartanolle ehostamaan mut, ja oli ihanaa kun ei tarvinnut liikkua yhtään mihinkään, se säästi huomattavasti aikaa ja hermoja hääaamuna :D

Hämeenkylän kartano sijaitsee noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä meidän hääpaikasta Villa Smedsistä, joten hotelli oli myös sijaintinsa puolesta hyvä valinta. Oli muutenkin ihanaa yöpyä kartanohotellissa – se toi pientä lisäluksusta. Hotellissa on myös mm. uima-allas ja kuntosali, joita ei tällä kertaa ehditty käyttää. Tykättiin hotellista kuitenkin niin paljon että voisin hyvin kuvitella viettäväni esimerkiksi vuosipäivää Hämeenkylän kartanossa vielä joskus.

Myös hääyö vietettiin mun tuoreen aviomieheni kanssa tässä samaisessa hotellissa, ja yötä varten Hämeenkylän kartano halusi tarjota meille sviitin blogiyhteistyön merkeissä. Ja se oli muuten iso! Siis oikeasti tyyliin meidän asunnon kokoinen (ja oltaisiin hyvin mielellämme voitukin jäädä sinne asumaan). Oli ihanaa häiden jälkeen kaatua moottorisänkyyn jossa oli mm. selkää ja jalkoja hierovia toimintoja. Hotellin tyypit olivat myöskin toimittaneet meille pienen herkkukorin josta oli kiva napostella mansikoita ja juoda skumppaa samalla kun käytiin läpi kaikkia ihania hääpäivän aikana tapahtuneita asioita.

Aamulla saatiin aamupala huoneeseen tuotuna toivomaamme aikaan (vasta 12.00 että saatiin nukkua pitkään heh) sekä myöhäisen uloskirjautumisen myötä oli ihanaa suunnata lentokentälle hyvin levänneenä ja stressittömänä.

Voispa tän hääviikonlopun elää uudestaan!


Kommentoi

Nadjastrange