ROKKARIMORSIAN

Sunday 20. August 2017 / by nadjastrange

Mulle oli alusta asti häälookkiani suunnitellessa selvää, että haluan säilyttää oman tyylini. Valkoinen prinsessamekko blingillä höystettynä ei ole normaalisti mun tyyliä, mutta koska prinsessapäivää morsiamena saa viettää vain kerran elämässä, niin pitäähän siitä kaikki ottaa irti! :D Mun hääpuvusta on tulossa vielä erikseen postausta, mutta siitä on näkynyt aiemmin muutamia kuvia täällä blogin sekä mun Instagramin puolella. Nyt kuitenkin keskitytään mun hääpäivän asusteisiin, jotka toivat kivaa rentoutta ja persoonallisuutta muuten niin klassiseen boheemin morsiamen lookkiin.

Tai no, onhan mulla tietysti tatskat! Mulle on jäänyt vuosien takaa mieleen eräs ystävä, joka sanoi ettei halua tatuointeja koska ne eivät hänen mielestään sopisi morsiamelle. Mä toimin päinvastoin ja otin entistä enemmänkin tatskaa ennen häitä. Koin, että mun oma look oli tatuointien myötä vaan entistä täydellisempi. Tästähän voi tietysti olla montaa mieltä. Osa morsiamista haluaa myös piilottaa tatuointinsa asusteilla, koristella niitä timantein tai käydä peittämässä vanhan tatuoinnin kokonaan pois ennen häitä. Eli on tää tatska-asia muidenkin nykyajan morsianten mielessä!

Mä tajusin Pinterestistä hääinspiraatiota hakiessani, että mun oli saatava nahkatakki hääpuvun kaveriksi. Sen selässä piti olla joku kiva teksti, ja pitkään pyörittelin mielessäni erilaisia tekstivaihtoehtoja. Toinen vaihtoehto oli The Bride -teksti, mutta jostain syystä toi Just Married oli mun mielestä söpömpi. Tekonahkatakki löytyi H&M:stä (en tietenkään raaskinut uhrata aitonahkaista takkia tähän tarkoitukseen) ja mun kaasoni, paras ystäväni ja elämäni nainen Miila taiteili vapaalla kädellä tekstin takin selkään.

Tosta tuli upea, ja vaikka “valitettavasti” hääpäivänä sää oli niin lämmin ettei takille oikeasti ollut käyttöä, niin onneksi Täydenkuun kuva ikuisti takin näihin ihaniin valokuviin.


Olin alunperin suunnitellut hääkengikseni jo kauan sitten Minna Parikan ystävämyynnistä löytyneitä glitterkorkokenkiä, mutta tajusin olevani enemmän tennarimorsian. Meidän juhlapaikan maasto oli haastava korkokengille, sillä sieltä löytyi soran ja nurmikon lisäksi myös lautalattiat. Glitterpuput jäävät nyt johonkin toiseen käyttökertaan sillä mä juhlin häitä Converseissa. Löysin niihin Ginasta söpöt satiininauhat, ja voin kertoa että tein niiiin oikean kenkävalinnan! Jaksoin tanssia ja juhlia mukavuudesta tinkimättä.

Ei olla vielä saatu kaikkia kuvia hääkuvaajiltamme, joten noi hääkenkäkuvat nappasin äsken keittiössä koska en vaan malttanut odottaa sitä että pääsin esittelemään nämä :D


Kommentoi

Nadjastrange