PÖMPPÖMAHAINEN PIKKUPOIKA

Wednesday 26. July 2017 / by nadjastrange

Häävalmistelut on vielä kesken, mutta mä kaipaan nyt jotain muuta mietittävää. Mulla alkoi viime perjantaina kuukauden kestävä kesäloma töistä, ja tuntuu etten oo tän loman aikana tehny mitään muuta kun häihin liittyviä asioita :D On kuulkaas otettu ripsipidenykset ja geelikynnet, on mietitty kaikkia turhanpieniä yksityiskohtia ja menetetty yöunia. Apuuuuva!

Mutta tosiaan, nyt keskitytään häiden sijaan parin viikon takaiseen asuun. Oli tosi kannattavaa ottaa Ninan kanssa asukuvat vasta lounaan jälkeen, jolloin mun pömppömaha näytti tottakai vielä tavallistakin isommalta. Ja muutenkin tollaset leveät ja löysät culottes-housut sekä löysä ja pitkä farkkutakki saavat näyttämään mut vielä tavallistakin isommalta.

Mutta tiiättekö mitä; mä en aio välittää! Tää asu oli yksi mukavimmista pitkään aikaan, ja päivän mittaa huomasin ettei kukaan muu sitä mun mahaa ihmetellyt/kauhistellut kuin minä itse.

Hattu poikaystävältä
Marimekko-paita 2nd hand
Farkkutakki ja collegekankaiset culottesit 2nd hand, ostettu ihanalta Mintulta.


3 Responses to “PÖMPPÖMAHAINEN PIKKUPOIKA”

  1. Maria says:

    Mä itse olen tykänny lähes aina sellaisista rennoista vaatteista, kun taas mieheni haluaisi että käytän istuvia – not gonna happen :D miks mennä ihoa myöten, kun voi olla ilmava!

  2. Mikaela says:

    Kuule, oon lukenu sun blogia aina silloin tällöin jo useamman vuoden. Ja tiätkö, sä oot ihan älyttömän kaunis. Painoit sä sitten vähemmän tai enemmän. Sulla on aivan upea, leveä hymy. Keep smiling!

  3. Iso kolmonem says:

    Näytät upeelta ja oot upea. Ihanaa hääpäivää!

Kommentoi

Nadjastrange