HÄÄT: sulhasen puku

Saturday 22. July 2017 / by nadjastrange

Iik, tasan viikko häihin!! Meillä on hääjärjestelyt jo hyvällä mallilla, ja vaikka mä aionkin pantata mun hääpuvun esittelyä viimeiseen asti, niin meidän taloudesta löytyy onneksi toi toinen tyyppi joka haluaa esitellä pukuaan jo näin etukäteen. Morsiamen puku tuntuu olevan monelle se häiden tärkein asia, mutta kyllähän ne häät ovat ihan yhtä lailla myös sulhasenkin.

Me saadaan Hyvinkäällä sijaitsevalta Miesten Pukuhuoneelta Aleksille ilmaiseksi lainaan puku. Love Me Don tyypit olivat sopineet tämän diilin, eikä meillä ollut minkäänlaista hajuakaan siitä että minkälaisia pukuja tästä putiikista löytyy. Me oltiin Aleksin kanssa Tammikuussa Love Me Do -häätapahtuman häämuotinäytöksessä malleina, ja Aleksilla oli siellä päällä valkoinen smokki. Aleksi oli siitä asti haaveillut valkoisesta smokista ja auta armias kun tuolta pukuvuokraamosta ei sellaista löytynytkään.
Mun miehestä tuli groomzilla. Kattokaa nyt kun se mököttää! Ton harmaan puvun lisäksi kokeiltiin kermanväristä pukua. Sekin päällä Aleksi mökötti.


Sieltä se hymy löytyi! Pukuhuoneen työntekijä ehdotti sinisen smokin kokeilemista ja toihan oli ihan täydellinen! Tää oli sellanen Aleksin “say yes to the dress” -moment haha.


Puku näyttää luonnonvalossakin tosi hyvältä, vaikka sininen puku ei ollut käynyt kummallakaan mielessä. Kaulaan löydettiin tavallisen mirrin sijaan tollanen gTIEn solmuke/kaulakoriste/vaimikätoion. Tuli kivan tyylikäs mutta pienellä särmällä varustettu yhdistelmä. Smokin alla tulee olemaan smokkivyön lisäksi myös hieman erikoisemmat henkselit. Rintaan tulee myös valkoisista kukista tehty viehe, jonka ideaa mallailtiin tolla orkidean kukalla.

Ai että miten hyvältä mun tuleva aviomies näyttääkään. En voi oikeesti uskoa, että viikon päästä me mennään naimisiin. Ihanaa!


4 Responses to “HÄÄT: sulhasen puku”

  1. Annika says:

    Aika virkistävää lukea miehen groomzillailusta, kun usein hääpukupostauksissa kriiseillään vaan morsiamen mekkoa ja mies sivuutetaan :D Upea puku ja sopii loistavasti miehellesi :)

  2. Roosa says:

    Tyylikäs mies sulla! Siniset puvut jotenkin miellyttää omaa silmää tosi paljon :D Ajatella että kohta teidän häät jo on!

Kommentoi

Nadjastrange